Over BeHost

BeHost is dé ideale partner voor kmo’s die op zoek zijn naar een complete online oplossing voor hun bedrijf. Onze dienstverlening omvat webdesign, webhosting, domeinnamen en online marketing. Ons ervaren team staat steeds klaar om jou te begeleiden in elke stap van het proces. We hechten enorm veel belang aan kwaliteit, betaalbaarheid en vooral persoonlijke service. Door onze all-in formule kunnen onze klanten zich volledig richten op de werking van hun onderneming zonder zich zorgen te hoeven maken over het online gebeuren. Met onze professionele webdesigns, geoptimaliseerde websites en online marketingdiensten zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen esthetisch, veilig, snel en mobielvriendelijk is, maar ook klanten binnenhaalt. Bij BeHost staan we voor duurzame klantenrelaties en werken we samen aan een succesvol verhaal voor jouw onderneming.

Het team achter BeHost

Ons ervaren team staat klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

De Baas

Osamah

"Big ideas start small"

De grote broer en tevens zaakvoerder van BeHost. Osamah houdt iedereen scherp met één enkele vraag: ‘hoe bieden we onze klanten maximale waarde aan?’.

Analytics

Daniel

"No data, no party"

Volgens Daniel is data de toekomst! Met zijn analyses oogt hij op optimaliseren: gebruiksvriendelijkheid, conversies, bereik, etc.. Alles voor de groei!

Marketing

Marie

"Always deliver more than expected ;)"
Marie is het creatieve brein achter BeHost. Ze volgt alle social media algoritmes & trends tot op de voet op. Door haar liefde voor graphic design, levert ze een design pas af als ze er voor de volle 100% achter staat!
IT

Ameer

"Data is the new oil"
De kleine broer en drijvende kracht achter alle technische zaken. Ameer weet alles van IT: hosting, plugins, domeinnamen, WordPress, etc. hebben allemaal geen geheimen meer voor hem. De ideale support dus!

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis begon in 2020, toen BeHost werd opgericht door Osamah, een pas afgestudeerde doctoraatsstudent met een passie voor professionele en hoogwaardige webdesigns voor kmo’s. Met een focus op persoonlijke ondersteuning en een voordelig tarief, bood BeHost een ideale mix van diensten aan.

Het duurde niet lang voordat de vraag naar onze diensten snel toenam, vooral dankzij onze all-in formule voor webhosting, domeinnamen, webdesign en online marketing. We slaagden erin om de werkdruk van onze klanten te verlichten en hen volledig te laten concentreren op de werking van hun onderneming, zonder zich zorgen te hoeven maken over de online aspecten.

Ons succesvolle trackrecord resulteerde in de uitbreiding van het BeHost-team, met vier gemotiveerde teamleden die elk hun eigen expertise en troeven inbrachten, waaronder data-analyse, IT, bedrijfskunde en marketing. Zo vormden we een complementair team.

Sinds dag één hebben we ons gericht op het opbouwen van duurzame klantenrelaties, waarbij kwaliteit, betaalbaarheid en vooral persoonlijke service de kernwaarden van ons bedrijf zijn. Bij BeHost streven we ernaar om samen met onze klanten stappen vooruit te zetten en hen te helpen bij het realiseren van hun online doelen.

Wil je deel uitmaken van ons verhaal? Join the BeHost family today!

Onze waarden

Bij BeHost zijn onze kernwaarden de drijvende kracht achter alles wat we doen. We geloven dat deze waarden ons onderscheiden van andere webontwikkelaars en ons in staat stellen om de beste service aan onze klanten te bieden. Hieronder vindt u een overzicht van onze belangrijkste waarden en hoe we deze waarden dagelijks toepassen in ons werk:

  • Kwaliteit: Bij BeHost streven we ernaar om altijd kwaliteit te leveren, ongeacht de omvang van het project. We zorgen ervoor dat elk aspect van onze service de hoogste kwaliteitsnormen bereikt en we blijven ons verbeteren om deze normen te handhaven.

  • Persoonlijke service: We zijn van mening dat persoonlijke aandacht en zorgvuldige communicatie de sleutel zijn tot het opbouwen van duurzame klantenrelaties. We investeren tijd en middelen om ervoor te zorgen dat onze klanten zich gehoord, gewaardeerd en begrepen voelen.

  • Betrouwbaarheid: We begrijpen hoe belangrijk het is voor onze klanten om te weten dat ze op ons kunnen vertrouwen. Bij BeHost doen we er alles aan om onze afspraken na te komen, eerlijk en transparant te zijn en betrouwbaar te blijven in alles wat we doen.

  • Innovatie: We zijn gepassioneerd over innovatie en streven er voortdurend naar om ons werk te verbeteren en te vernieuwen. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën en passen deze toe om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid: We zijn ons bewust van onze rol als bedrijf in de samenleving en streven ernaar om ons steentje bij te dragen aan de gemeenschap. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus en werken aan projecten en initiatieven die een positieve impact hebben op onze omgeving.

We zorgen ervoor dat deze waarden een integraal onderdeel zijn van onze dagelijkse activiteiten en nemen onze verantwoordelijkheid om ze te handhaven serieus. We geloven dat onze toewijding aan deze waarden een belangrijke factor is in ons succes en in de succesvolle samenwerking met onze klanten.

Onze klanten

BeHost werkt samen met kmo’s en ondernemers die een professionele online aanwezigheid willen opbouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van complete oplossingen voor websites, webshops en online marketing, inclusief hosting en domeinnaamregistratie. Onze klanten variëren van kleine lokale bedrijven tot grotere ondernemingen, maar onze filosofie blijft hetzelfde: we willen onze klanten helpen bij het opbouwen van een sterke online aanwezigheid en ze de best mogelijke service bieden.

  • Een op maat gemaakte webshop voor een voedingswinkel keten, inclusief een geïntegreerd voorraadsysteem voor online aankopen
  • Een responsieve website voor een vastgoedcoach, met focus op diensten en contactmogelijkheden.
  • Een responsieve website voor een vzw, met een boekingssysteem. 

Certificeringen en partnerschappen

BeHost is gecertificeerd als Elementor Expert en als Zoho Workplace Partner. Deze certificeringen zijn belangrijk omdat ze aantonen dat we voldoen aan de hoge standaarden die door deze bedrijven worden gesteld. Dit betekent dat we beschikken over de benodigde expertise en ervaring om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen voor hun online behoeften.

Daarnaast werken we nauw samen met gerenommeerde hosting providers en leveranciers van software en diensten, om ervoor te zorgen dat we onze klanten de best mogelijke oplossingen kunnen bieden.

Neem contact op:

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen!