Webdesign bedrijf in Leuven
Betaalbaar & professioneel webdesign

Een webdesign bedrijf in Leuven voor professionele websites op maat.  

Wil je onze diensten ontdekken? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. 

professioneel webdesign in Leuven

Hoe verschillen wij van andere webdesign bedrijven?

Persoonlijk en professioneel webdesign

Wij streven altijd naar duurzame relaties. Naast ons professioneel webdesign, adviseren wij jou over digitale marketing in het algemeen.

Gespecialiseerd webdesign bedrijf

Wij doen alleen wat wij heel goed in zijn. Onze specialiteiten zijn: professioneel webdesign, website onderhoud, website-optimalisaties en hosting.

Resultaatgericht

Wij focussen op jouw onderneming en hoe wij doelen zo efficiënt mogelijk behalen. Wij passen ons steeds aan jouw specifieke noden en verwachtingen.

Servicegericht

We beperken het aantal klanten die wij jaarlijks opnemen. Zo kunnen wij als webdesign bedrijf steeds uitstekende service garanderen. Verwacht antwoorden in uren – niet dagen.

Professioneel webdesign bedrijf met duurzame relaties

Bedrijf voor webdesign dat op duurzame relaties focust

Wij zijn een Leuvens web agency. Onze missie is om KMO’s van kwaliteitsvolle en betaalbare websites te voorzien. Onze klanten tevreden stellen is voor ons een topprioriteit. Daarom gaan wij tot het uiterste om jou perfect van dienst te zijn.

Onze aanpak is simpel: Elke ondernemer verdient een professionele website op maat dat binnen zijn budget past. Wij bereiken dit door telkens WordPress te gebruiken, een succesvolle content management system (cms) om websites te bouwen en beheren.

Webdesign bedrijf met all-in services

Ons webdesign bedrijf garandeert jouw droom website!

Wij leveren modern-ontworpen, gebruiksvriendelijke, snel en veilige websites en webshops die jouw onderneming helpen groeien.

Ons webdesign bedrijf biedt:

Webdesign, WordPress websites, branding, integraties van derde partijen, all-in onderhoud, professionele webhosting , digital marketing strategie, …
beste website maken bij onze bureau
Top resultaten halen uit jouw website

Ons webdesign bedrijf laat jouw website zijn maximaal potentieel bereiken

Wij ondersteunen ondernemingen om optimalisaties aan hun website te plannen, uitvoeren en meten.

Meer dan alleen een webdesign bedrijf:

Data-analyse, website audit , digital marketing analyse, online betalen, E-mail marketing, maandelijkse reports, …

Onze klanten aan het woord

Efficiënt en empathisch. Ik zocht een partner om mijn website te bouwen en onderhouden: iemand die niet enkel technisch capabel is, maar ook als een sparring partner met mij nieuwe ideeën durft en wilt uitwerken. Tijdens onze eerste gesprekken hadden de mensen van BeHost al heel snel door welke richting ik uit wilde met mijn website: er was een snelle klik over de look & feel van de site en bovendien wisten zij met de look & feel van mijn website de kernwaarden van mijn praktijk te capteren. Dat laatste is een grote meerwaarde voor mij. De vlotte communicatie maakte dat onze samenwerking heel efficiënt en doelgericht verliep. Tips over het schrijven van de teksten en structuur van de website, waren een extra ondersteuning. De site is opgeleverd binnen de afgesproken periode. Een 10/10 over de kwaliteit van het gedane werk.

Is BeHost het beste webdesign bedrijf voor jou?

Wij zouden heel graag met jou willen samenwerken, maar wij zouden het helemaal begrijpen als je nog vragen hebt.

Hiernaast kan je veelgestelde vragen vinden maar voel je vrij om ons te contacteren als je andere vragen hebt.

Ja, wij verwachten dat je de teksten grotendeels zelf schrijft. Als je daarbij hulp nodig hebt kunnen we jou daarbij zeker ondersteunen.

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van de website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

Wij baseren ons op jouw wensen, visie en branche om de eerste versie te maken. Daarna kan je opmerkingen en suggesties doorgeven. Dit herhalen we zodat jouw website meer en meer vorm begint te krijgen. Pas wanneer je tevreden bent gaan we over tot publicatie.

In totaal kunnen er vijf grote aanpassingsrondes zijn. Jouw aanpassingen kunnen van grote aard zijn maar moeten wel zo gedetailleerd en duidelijk mogelijk beschreven zijn. Op de finale versie kan jij kleine aanpassingen vragen.

Wanneer je onze offerte accepteert, ontvang je een factuur met de betalingsgegevens. Je kan dan via overschrijving betalen maar je kan ook, indien gewenst, via Bancontact, American Express, Visa of Mastercard online betalen. Je kan ervoor kiezen om vooraf of achteraf te betalen. In sommige gevallen kan het zijn dat we een voorschot van het overeengekomen bedrag vragen.

Ja, je bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent niet verplicht om jouw website bij ons te laten hosten of onderhouden.

Ja, je kan onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van jouw website zelf bijwerken. Wij zorgen dat je daar vanaf het begin mee aan de slag kan.

Een professioneel webdesign bedrijf met optimale service?

Contacteer ons voor professioneel webdesign aan betaalbare prijzen.

Via een geheel vrijblijvend gesprek kan je ons beter leren kennen.