Webdesign bedrijf BeHost: professionele bedrijfswebsites op maat

Zoek je een webdesign bedrijf om jouw professionele bedrijfswebsite te laten bouwen?

Wil je een professionele website op maat laten maken én genieten van persoonlijke en all-in service? Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen. 

websitelatenbouwenvoorvastgoedagent

Webdesign bedrijf: professionele bedrijfswebsites op maat

Webdesign bedrijf gezocht om jouw professionele bedrijfswebsite te laten bouwen?

Wil je een professionele website op maat laten maken én genieten van persoonlijke en all-in service? Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen. 

Hoe verschillen wij van andere webdesign bedrijven?

Persoonlijk en professioneel webdesign

Wij streven altijd naar duurzame relaties. Naast ons professioneel webdesign, adviseren wij jou over digitale marketing in het algemeen.

Gespecialiseerd webdesign bedrijf

Wij doen alleen wat wij heel goed in zijn. Onze specialiteiten zijn: professioneel webdesign, website onderhoud, website-optimalisaties en hosting.

Resultaatgericht

Wij focussen op jouw onderneming en hoe wij doelen zo efficiënt mogelijk behalen. Wij passen ons steeds aan jouw specifieke noden en verwachtingen.

Servicegericht

We beperken het aantal klanten die wij jaarlijks opnemen. Zo kunnen wij als webdesign bedrijf steeds uitstekende service garanderen. Verwacht antwoorden in uren – niet dagen.

Wat doet een webdesigner?

Een webdesigner verzorgt de vorm en feel van jouw website. Hierbij houdt hij rekening met zowel jouw wensen en verwachtingen alsook jouw doelpubliek. In een eerste ontmoeting tracht hij/zij te begrijpen waar jouw bedrijf over gaat en wat je probeert te bereiken met jouw website. Wanneer alle details duidelijk zijn maakt hij de layout & design zodat jouw bedrijf optimaal wordt gerepresenteerd.

BeHost gaat verder dan wat een doorsnee webdesigner doet. Wij leveren een all-in service en adviseren jou proactive zodat je de beste resultaten behaalt. Wij verzorgen alle technisch aspecten vanaf opmaak tot publicatie, email setup, webhosting, onderhoud, …

De prijs om een nieuwe website te laten maken of bestaande website te vernieuwen hangt van verschillende factoren af. De grootte van jouw website, de hoeveelheid op maat werk, de nodige functionaliteiten, …. spelen allemaal een rol hierin. Over het algemeen kan je voor een WordPress website rekenen op een totale kostprijs tussen 500 en 5 000 euro.

Bij Behost krijg je vooraf een duidelijke en totale prijsberekening. Wij doen dit aan de hand van een verkennend gesprek waarin wij jouw project bespreken. Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend.

wat doet een professioneel webdesigner _ wat kost een website

Professioneel webdesign bedrijf met duurzame relaties

Bedrijf voor webdesign dat op duurzame relaties focust
Als Leuvens webdesign bureau is onze missie om KMO’s van kwaliteitsvolle en betaalbare websites te voorzien. Onze klanten tevreden stellen is uiteraard onze topprioriteit. Daarom gaan wij tot het uiterste om jou perfect van dienst te zijn. Onze aanpak is simpel: elke ondernemer verdient een professionele website op maat dat binnen zijn budget past. Wij bereiken dit door telkens WordPress te gebruiken, een succesvolle content management system (cms) om websites te bouwen en beheren.

Webdesign bedrijf met all-in service

Webdesign bedrijf BeHost maakt jouw droom website

Wij leveren modern-ontworpen, gebruiksvriendelijke, snel en veilige websites en webshops die jouw onderneming helpen groeien.

BeHost biedt aan:

Webdesign, WordPress websites, branding, integraties van derde partijen, all-in onderhoud, professionele webhosting , digital marketing strategie, …
beste website maken bij onze bureau
Top resultaten halen uit jouw website

Webdesign bedrijf BeHost laat jouw website zijn maximaal potentieel bereiken

Wij ondersteunen ondernemingen om optimalisaties aan hun website te plannen, uitvoeren en meten.

Meer dan alleen een webdesign bedrijf:

Data-analyse, website audit , digital marketing analyse, online betalen, e-mail marketing, maandelijkse reports, …

Onze klanten aan het woord

Efficiënt en empathisch. Ik zocht een partner om mijn website te bouwen en onderhouden: iemand die niet enkel technisch capabel is, maar ook als een sparring partner met mij nieuwe ideeën durft en wilt uitwerken. Tijdens onze eerste gesprekken hadden de mensen van BeHost al heel snel door welke richting ik uit wilde met mijn website: er was een snelle klik over de look & feel van de site en bovendien wisten zij met de look & feel van mijn website de kernwaarden van mijn praktijk te capteren. Dat laatste is een grote meerwaarde voor mij. De vlotte communicatie maakte dat onze samenwerking heel efficiënt en doelgericht verliep. Tips over het schrijven van de teksten en structuur van de website, waren een extra ondersteuning. De site is opgeleverd binnen de afgesproken periode. Een 10/10 over de kwaliteit van het gedane werk.

Samenwerken met ons webdesign bureau?

Laat jouw contactgegeven hier achter en beschrijf kort jouw gewenste website. Wij zullen jou zo snel mogelijk contacteren om een vrijblijvend (online)gesprek te plannen.

Samenwerken met ons webdesign bedrijf

Is BeHost het webdesign bedrijf voor jou?

Wij zouden heel graag met jou willen samenwerken, maar wij zouden het helemaal begrijpen als je nog vragen hebt. Hiernaast kan je veelgestelde vragen vinden maar voel je vrij om ons te contacteren als je andere vragen hebt.

Ja, wij verwachten dat je de teksten grotendeels zelf schrijft. Als je daarbij hulp nodig hebt kunnen we jou daarbij zeker ondersteunen.

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van de website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

Wij baseren ons op jouw wensen, visie en branche om de eerste versie te maken. Daarna kan je opmerkingen en suggesties doorgeven. Dit herhalen we zodat jouw website meer en meer vorm begint te krijgen. Pas wanneer je tevreden bent gaan we over tot publicatie.

In totaal kunnen er vijf grote aanpassingsrondes zijn. Jouw aanpassingen kunnen van grote aard zijn maar moeten wel zo gedetailleerd en duidelijk mogelijk beschreven zijn. Op de finale versie kan jij kleine aanpassingen vragen.

Wanneer je onze offerte accepteert, ontvang je een factuur met de betalingsgegevens. Je kan dan via overschrijving betalen maar je kan ook, indien gewenst, via Bancontact, American Express, Visa of Mastercard online betalen. Je kan ervoor kiezen om vooraf of achteraf te betalen. In sommige gevallen kan het zijn dat we een voorschot van het overeengekomen bedrag vragen.

Ja, je bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent niet verplicht om jouw website bij ons te laten hosten of onderhouden.

Ja, je kan onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van jouw website zelf bijwerken. Wij zorgen dat je daar vanaf het begin mee aan de slag kan.

Een professioneel webdesign bedrijf met optimale service?

Contacteer ons voor professioneel webdesign aan betaalbare prijzen.

Via een geheel vrijblijvend gesprek kan je ons beter leren kennen.