Website laten bouwen

Website laten bouwen? Op maat én professioneel webdesign lijkt soms onbetaalbaar.

Jouw professionele website laten maken bij BeHost betekent snel genieten van een moderne en gebruiksvriendelijke website aan een voordelige prijs.
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Website laten bouwen door behost

Website laten bouwen door BeHost

Professionele website op maat

Professionele website

Wij bouwen websites die gebruiksvriendelijk, modern en goed-ontworpen zijn. Jouw website vangt meteen de aandacht en houdt de bezoeker geïnteresseerd en geëngageerd

webdesign met aandacht voor klanten

Persoonlijke service

De klant staat bij ons centraal. Wij passen ons aan jouw specifieke wensen en verwachtingen. Wij zijn voor jou een partner die jou tijd en geld zal besparen

Eerlijke en heldere prijzen voor webdesign en website onderhoud

Heldere prijs

Je krijgt vooraf een duidelijke prijsberekening, aangepast aan jouw individuele noden en wensen. Zo voorkom je onaangename verrassingen op jouw eindfactuur

website aangepast aan mobiele apparaten

Mobielvriendelijke website

Jouw website zal optimaal functioneren op alle mogelijke schermgroottes. Zo zal je geen klanten missen door toenemend gebruik van smartphones en tablets

snelle en veilige websites

Snelle en veilige websites

Wij bouwen websites met optimale prestatie, veiligheid en snelheid, inclusief updates, SSL-certificaat en dagelijkse back-ups

klantenondersteuning en onderhoud website

Ondersteuning en onderhoud

Na publicatie blijven we achter de schermen jouw website onderhouden en monitoren. Wij staan ook altijd paraat om je te helpen waar nodig

We gaan verder dan alleen het bouwen en hosten van websites

Naast webdesign en webhosting bieden we ook aanvullende diensten ter ondersteuning van jouw online aanwezigheid. We passen ons aan jouw specifieke wensen en adviseren jou waar nodig, zo kan je genieten van optimale service.

Website laten bouwen
Wij bouwen jouw website specifiek volgens jouw noden, visie en verwachtingen. Onze moderne, gebruiksvriendelijke en responsieve designs garanderen optimale bezoekerservaring
Publicatie, hosting en onderhoud
Wij lanceren jouw website en zorgen voor topkwaliteit hosting. Onze kwaliteit-servers garanderen optimale veiligheid en snelheid. Ook na publicatie blijven we ervoor zorgen dat jouw website optimaal blijft functioneren
Professionele e-mailadres
Een zakelijk e-mailadres zorgt voor hoger vertrouwen in jouw onderneming en jouw merk. We activeren de gewenste e-mailadressen en zorgen dat je daar direct mee aan de slag kan.
Marketing
Een professioneel opgebouwde website speelt een grote rol in jouw marketingstrategie. Daarom bieden wij verschillende diensten ter versterking van deze rol waaronder: bezoekersanalyse, betere vindbaarheid in zoekmachines (basis SEO), blog-functies, links social media, …
Klantendienst optimalisatie
Een professionele website is onmisbaar in het versterken en automatiseren van jouw klantendienst. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor functionaliteiten zoals: live-chat systeem, chatbot, automatische e-mails, online reserveren, afspraken boeken, …
Webshop
Wil je doeltreffend online verkopen? Bij ons realiseer je jouw ideale webshop. Wij bouwen een elegante webshop die al uw producten en diensten overzichtelijk presenteert. Daarnaast ondersteunen we jou bij het opzetten en activeren van online betaalmethodes
Technisch onderhoud
Je hoeft je geen zorgen te maken over de technische aspecten die gepaard gaan met het opzetten van een website (domeinnaam, back-end databases, back-ups, SSL-certificaat, beveiliging …)

Jouw website laten bouwen bij BeHost

Laat jouw contactgegevens hier achter en beschrijf kort jouw gewenste website. Wij zullen jou zo snel mogelijk contacteren om een vrijblijvend (online)gesprek te plannen.

offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign

Vaakgekozen combinaties

Website laten bouwen voor een kleine zaak of start-up

 • Webdesign op maat
 • Integratie social media
 • Webhosting op maat
 • Domeinnaam + SSL-certificaat
 • Onderhoud en updates
 • CMS-initiatie en toegang
 • Doorlopende ondersteuning
 • Popups, formulieren, ...

Website laten bouwen voor een middelgrote zaak

 • Webdesign op maat
 • Integratie social media
 • Webhosting op maat
 • Domeinnaam + SSL-certificaat
 • Onderhoud en updates
 • CMS-initiatie en toegang
 • Doorlopende ondersteuning
 • Popups, formulieren, ...
 • Bezoekersanalyse
 • Opzet blogpagina
 • SEO-optimalisaties
 • Professionele e-mailadres(sen)
 • Trackingmogelijkheden bezoekers
 • Log-in systeem bezoekers
 • Koppeling externe applicaties

Webshop laten bouwen met online betaalmogelijkheden

 • Webshop op maat
 • Integratie social media
 • Business-webhosting
 • Domeinnaam + SSL-certificaat
 • Onderhoud en updates
 • CMS-initiatie en toegang
 • Prioritaire ondersteuning
 • Popups, formulieren, tracking...
 • Bezoekersanalyse
 • Opzet blogpagina
 • SEO-optimalisaties
 • Professionele e-mailadres(sen)
 • Kortingscodes, acties, ...
 • Log-in systeem bezoekers
 • Onbeperkt # producten en categorieën
 • Betaalmethodes
 • Automatische e-mails

Onze klanten aan het woord

Efficiënt en empathisch. Ik zocht een partner om mijn website te bouwen en onderhouden: iemand die niet enkel technisch capabel is, maar ook als een sparring partner met mij nieuwe ideeën durft en wilt uitwerken. Tijdens onze eerste gesprekken hadden de mensen van BeHost al heel snel door welke richting ik uit wilde met mijn website: er was een snelle klik over de look & feel van de site en bovendien wisten zij met de look & feel van mijn website de kernwaarden van mijn praktijk te capteren. Dat laatste is een grote meerwaarde voor mij. De vlotte communicatie maakte dat onze samenwerking heel efficiënt en doelgericht verliep. Tips over het schrijven van de teksten en structuur van de website, waren een extra ondersteuning. De site is opgeleverd binnen de afgesproken periode. Een 10/10 over de kwaliteit van het gedane werk.

Jouw website laten bouwen door BeHost, hoe werkt dat?

Website laten bouwen in 5 stappen:

Website laten maken bij BeHost betekent in no-time en met de beste service jouw onderneming online krijgen:

Stap 1. Wij leren jouw bedrijf kennen
Stap 2. Wij bezorgen jou een duidelijke en all-in prijs
Stap 3. Wij bouwen jouw website. Wij blijven het aanpassen totdat je helemaal tevreden bent.
Stap 4. Jouw website gaat online.
Stap 5. Wij blijven achter de schermen jouw website onderhouden. Wij blijven klaar staan om jou te ondersteunen bij vragen of moeilijkheden.

Jouw website laten bouwen in Leuven

Wij zijn een Leuvens web agency. Onze missie is om kwaliteitsvolle en betaalbare websites te maken voor KMO’s. Voor ons staat het bouwen van tevreden klantenbestand als topprioriteit. Daarom gaan wij tot het uiterste om u perfect van dienst te zijn.

Onze aanpak is simpel. Elke ondernemer verdient een professionele website op maat dat binnen zijn budget past. Wij bereiken dit door telkens WordPress te gebruiken. Dit is een succesvolle content management system (cms) om websites te bouwen en te beheren.

WordPress website laten maken: optimale keuze voor KMO’s

WordPress is een Content Management System (CMS) om websites te bouwen en onderhouden op een efficiënte manier. Het platform is een open source waardoor het voortdurend wordt verbeterd en bijgewerkt. Wij kiezen ervoor om WordPress websites te maken omwille van de verschillende voordelen van WordPress waaronder: 

 

Kostprijs website laten bouwen

De prijs voor het bouwen van een website kan heel sterk verschillen. Voor WordPress websites kan dat het tussen 350 en 5000 euro kosten. Verschillende elementen beïnvloeden de prijs van een website:

Bij BeHost beginnen wij met een grondige bespreking van jouw project. Je krijgt erna een duidelijke en allesomvattende prijsberekening, geheel vrijblijvend!

Vaak gestelde vragen

Ja, wij verwachten dat je de teksten grotendeels zelf schrijft. Als je daarbij hulp nodig hebt kunnen we jou daarbij zeker ondersteunen.

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van jouw website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

Wij baseren ons op jouw wensen, visie en branche om de eerste versie te maken. Daarna kan je opmerkingen en suggesties aan ons doorgeven. Dit herhalen we zodat jouw website meer en meer vorm begint te krijgen. Pas wanneer je tevreden bent gaan we over tot publicatie.

In totaal kunnen er vijf grote aanpassingsrondes zijn. Jouw aanpassingen kunnen van grote aard zijn maar moeten wel zo gedetailleerd en duidelijk mogelijk beschreven zijn. Op de finale versie kan je kleine aanpassingen vragen.

Wanneer je onze offerte accepteert ontvangt je een factuur met de betalingsgegevens. Je kan dan via bankoverschrijving betalen maar je kan ook, indien gewenst, via Bancontact, American Express, Visa of Mastercard online betalen. Je kan ervoor kiezen om vooraf of achteraf te betalen. In sommige gevallen kan het zijn dat we een voorschot van het overeengekomen bedrag vragen.

Ja, jij bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent dan ook niet verplicht om jouw website bij ons te laten hosten of onderhouden.

Wij hanteren drie formules Shared-hosting: Starter-hosting (5GB webruimte en 50GB dataverkeer), Professional-hosting (10GB webruimte en 100GB dataverkeer) en Business-hosting (20GB webruimte en 250GB dataverkeer). Naargelang de grootte van jouw website raden wij jou de meest gepaste optie aan, maar je bent vrij om zelf te kiezen.

We garanderen dat jouw website na publicatie optimaal blijft functioneren. Dit betekent dat we achter de schermen jouw website blijven updaten en monitoren. Daarnaast staan we ook continu klaar om jou te ondersteunen wanneer je het nodig hebt.

Ja, je kan onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van jouw website zelf bijwerken. Wij zorgen dat je daar vanaf het begin mee aan de slag kan.

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van jouw website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we een aantal essentiële zaken in orde zoals: meta-tekst, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan maar het vormt een basis voor verdere optimalisatie.