Website laten maken

Een (WordPress) website laten maken door een gespecialiseerd webdesignbureau? Bij BeHost ben je aan het juiste adres! Wij bouwen professionele websites en webshops op maat én aan een betaalbare prijs.

Laat je website bouwen door BeHost

Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Een nieuwe website nodig?

Je staat op het punt om een nieuwe website te laten bouwen en onderhouden, of je hebt reeds een website maar die is aan vernieuwing toe of het brengt weinig op. Dit kan allerlei vragen oproepen, zoals:

Als je met deze (of soortgelijke) vragen zit, kun je altijd bij ons terecht. Wij luisteren naar jouw specifieke noden en verwachtingen en ontwerpen een website die perfect bij je past. Wij zullen onze kennis van webdesign en online marketing ten volle inzetten om ervoor te zorgen dat je website een succes wordt.

website laten maken verschillende webpagina's parallel

Waarom kiezen voor Behost?

Wij bieden all-in pakketten om jouw website te laten bouwen en onderhouden. Ons dynamisch en gemotiveerd team levert topkwaliteit websites en garandeert top service. Wij profileren ons als een betaalbaar alternatief met een focus op duurzame klantrelaties.

Wij bieden kwalitatieve websites, gemaakt in WordPress. Deze voldoen aan alle hedendaagse technische vereisten. Jouw website zal esthetisch, veilig, snel, mobielvriendelijk én goed vindbaar zijn.

Bij BeHost staan we bekend om onze betaalbare prijzen zonder toegevingen te doen op kwaliteit. Wij zijn eerlijk en transparant over onze prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kan je jouw budget goed beheren.

Wij luisteren naar jouw wensen en werken samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw website aan al jouw behoeften voldoet. Wij zijn steeds beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, zowel tijdens het bouwproces als na de lancering.

websites laten maken op pc scherm

Professionele bedrijfswebsites gemaakt door BeHost

BeHost hielp tal van ondernemers overal in Vlaanderen met het bouwen van hun websites. Hieronder enkele van ons meest recent werk:  

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Professionele WordPress website in 5 eenvoudige stappen

Een website moet volledig aansluiten bij jouw onderneming. Daarom starten wij vanuit jouw wensen, verwachtingen en visie. Nadat we deze in kaart gebracht hebben, kan het ontwerp van jouw website beginnen. Wij zorgen voor alle technische aspecten zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst, zullen wij na publicatie de website blijven onderhouden en monitoren om een optimale functionaliteit en beschikbaarheid te garanderen.

Waarom maken wij websites met WordPress?

WordPress is wereldwijd het meeste gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) met een CMS marktaandeel van 64.2% en een marktaandeel van 43,1% op vlak van websites. Ook wij maken telkens gebruik van WordPress bij het bouwen en onderhouden van websites omwille van volgende redenen:

Je kan zonder enige programmeerkennis eenvoudig een afgewerkte WordPress-website zelf beheren. Teksten aanpassen, foto’s toevoegen, nieuwe berichten plaatsen, … het lukt allemaal.

WordPress biedt veel mogelijkheden om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Zo word jouw website sneller gevonden door jouw doelpubliek!

Met WordPress kan je website maken die perfect werken op eender welk apparaat, gaande van desktop tot gsm

Met WordPress is het mogelijk om een optimale laadsnelheid te behalen. Bovendien biedt het platform de mogelijkheid om verschillende veiligheid- en anti-spamsystemen te installeren.

De duizenden plug-ins maken het mogelijk om allerlei soorten widgets aan jouw website toe te voegen. Formulieren, webshop, betaal- en reservatiesystemen, bezoekersanalyses, databasesynchronisatie, …

WordPress biedt optimale ondersteuning van afbeeldingen, video’s en audiofragmenten.

Hoeveel kost een website?

Het kostenplaatje om een nieuwe website te laten bouwen of te vernieuwen kan enorm variëren, gaande van ‘gratis’ tot €15 000. Daarnaast zijn er ook maandelijkse kosten om je website online te houden.

Er zijn verschillende factoren die de prijs beïnvloeden. Zo kan de omvang van de website, de functionaliteiten die je wilt hebben en de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden van invloed zijn op de prijs. Ook het ontwerp en de unieke eisen die je stelt kunnen de kosten beïnvloeden.

Bij BeHost starten de prijzen al vanaf €750 excl. BTW voor eenmalige webdesignkosten. De prijzen voor onderhoudspakketten starten vanaf €200 excl. BTW jaarlijkse kosten. Benieuwd naar het kostenplaatje van jouw website? Vraag een vrijbelijvende offerte, Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je een weloverwogen beslissing maken over het laten bouwen van jouw website.   

Is jouw website online vindbaar?  

Een website zonder of met weinig bezoekers is geen geslaagde website. Google biedt dé platform om klanten naar je website te leiden. Hiervoor moet je website verschijnen aan de top van de zoekresultaten aangezien mensen bijna nooit verder gaan de eerste resultatenpagina op Google.

De techniek om hoog te scoren op Google is SEO, zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimalisatie. Dit is een verzamelnaam voor handelingen, goede praktijken en regels om jouw website te optimaliseren zodat Google het hoger gaat ranken. Hierin spelen verschillende factoren een rol: 

Onze websites hebben steeds goede basis om te kunnen scoren op Google. Dit houdt in dat je start met een website die technisch helemaal in orde is. Dit geeft je al een goede start. Wij installeren ook instrumenten die je zelf kan gebruiken om je online vindbaarheid te verbeteren zoals Yoast SEO en Google analytics. Wil je verdere optimalisaties? Neem contact op voor op maat inhoudelijke SEO-optimalisatie.

Webdesign- en online-marketingbureau in Leuven, wie zijn wij?

In 2020 werd BeHost in het leven geroepen door een pas afgestudeerde doctoraatsstudent, Osamah. De focus lag op het voorzien van professionele en hoogwaardige webdesigns voor kmo’s. Dit met een focus op persoonlijke ondersteuning en aan een voordelig tarief. Over een ideale mix gesproken!

Al snel merkten we dat de vraag naar onze diensten sterk toenam. Door onze all-in formule (hosting, domeinnamen, webdesign én online marketing) slagen we er namelijk in om de werkdruk te verlagen voor onze klanten. Op die manier kunnen zij zich volledig richten op de werking van hun onderneming zonder zich zorgen te hoeven maken over al het online gebeuren.

Na een reeks succesvolle projecten werd het BeHost-team uitgebreid. Drie gemotiveerde teamleden vervoegden de rangen. Met elk hun eigen troef gaande van data-analyse, IT, bedrijfskunde en marketing vormden we nu een complementair team.

Sinds dag één ligt onze focus op het vormen van duurzame klantenrelaties. Daarom hechten wij bij BeHost enorm veel belang aan kwaliteit, betaalbaarheid, maar vooral persoonlijke service. Zo zetten we samen stappen vooruit!

Osamah - Zaakvoerder
Daniel - Account manager
Marie - Marketing
Ameer - IT

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ben je nieuwsgierig naar het prijskaartje van jouw project? Voel je vrij om jouw wensen hieronder mee te delen en wij bezorgen je een vrijblijvende offerte!

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign

Veelgestelde vragen

Ja, wij verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kan uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.  

Wil je dat wij de inhoud van jouw website zelf generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook jouw teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. Neem contact op voor een bespreking of neem een kijkje op onze marketingpagina.  

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van jouw website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

In totaal kunnen er vijf grote aanpassingsrondes zijn. Jouw aanpassingen kunnen van grote aard zijn maar moeten wel zo gedetailleerd en duidelijk mogelijk beschreven zijn. Op de finale versie kan je kleine aanpassingen vragen.

Wanneer je onze offerte accepteert ontvangt je een factuur met de betalingsgegevens. Je kan dan via bankoverschrijving betalen maar je kan ook, indien gewenst, via Bancontact, American Express, Visa of Mastercard online betalen. Je kan ervoor kiezen om vooraf of achteraf te betalen. In sommige gevallen kan het zijn dat we een voorschot van het overeengekomen bedrag vragen.

Ja. Je kan hier kiezen om jouw website automatisch te laten vertalen of je levert zelf de nodige vertalingen.  

Ja, jij bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent dan ook niet verplicht om jouw website bij ons te laten hosten of onderhouden.

Om meer bezoekers op jouw website te krijgen moet je de vindbaarheid van jouw website verbeteren. Hoger scoren op Google is hier dé beste aanpak hiervoor. Alle technieken die hierin gebruikt worden vallen onder de noemer zoekmachineoptimalisatie of kortweg SEO 

SEO is een vak op zich. Echter, onze websites bevatten altijd een basispakket van SEO waardoor jouw website op technisch vlak helemaal in orde is.  

Hieronder valt: SSL-certificaat, optimale snelheid, mobiele responsiviteit, meta-tags en pagina-titles, overzichtelijke structuur en sitemap, …  

Na publicatie kan je ervoor kiezen dat wij jouw website uitgebreid optimaliseren voor SEO. Neem contact op voor een bespreking of raadpleeg onze online marketingpagina. Je kan er ook voor kiezen om dit zelf uit te voeren. Tools zoals Google mijn bedrijf, Google search console, Google Analytics en Yoast SEO kunnen je hierbij helpen.  

Wij hanteren drie formules Shared-hosting: Starter-hosting (5GB webruimte en 50GB dataverkeer), Professional-hosting (10GB webruimte en 100GB dataverkeer) en Business-hosting (20GB webruimte en 250GB dataverkeer). Naargelang de grootte van jouw website raden wij je de meest gepaste optie aan, maar je bent vrij om zelf te kiezen.
We garanderen dat jouw website na publicatie optimaal blijft functioneren. Dit betekent dat we achter de schermen jouw website blijven updaten en monitoren. Daarnaast staan we ook continu klaar om jou te ondersteunen wanneer je het nodig hebt.

Lees meer over WordPress onderhoud en ondersteuning.

Ja, je kan onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van jouw website zelf bijwerken. Wij zorgen dat je daar vanaf het begin mee aan de slag kan.

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van jouw website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we een aantal essentiële zaken in orde zoals: meta-tekst, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan maar het vormt een basis voor verdere optimalisatie.