Over BeHost

BeHost is de ultieme partner voor kmo’s en zelfstandige ondernemers die op zoek zijn naar een allesomvattende online oplossing. Met ons complete aanbod van webdesign, webhosting, domeinnamen en online marketing, zijn we er om aan al uw behoeften te voldoen.

Ons ervaren team staat altijd klaar om u door elke stap van het proces te begeleiden. We leggen een sterke nadruk op kwaliteit, betaalbaarheid en bovenal persoonlijke service. Bij BeHost geloven we in het opbouwen van duurzame klantrelaties en het samenwerken aan een succesvolle toekomst voor uw onderneming.

Met onze all-inclusive benadering kunt u uw volledig richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf, zonder u zorgen te hoeven maken over het online gebeuren. Onze professionele webdesigns, geoptimaliseerde websites en effectieve online marketingdiensten zorgen ervoor dat uw online aanwezigheid niet alleen esthetisch aantrekkelijk, veilig, snel en mobielvriendelijk is, maar ook daadwerkelijk klanten binnenhaalt.

Vertrouw op BeHost om uw online ambities waar te maken. Samen tillen we uw bedrijf naar nieuwe hoogten en creëren we een duurzaam succesverhaal. Maak vandaag nog een sterke keuze voor de toekomst van uw onderneming met BeHost als uw betrouwbare partner.

De geschiedenis van BeHost

Onze geschiedenis begon in 2020, toen BeHost werd opgericht door een pas afgestudeerde doctoraatsstudent met een passie voor professionele en hoogwaardige webdesigns voor kmo’s. Met een focus op persoonlijke ondersteuning en een voordelig tarief, bood BeHost een ideale mix van diensten aan.

Het duurde niet lang voordat de vraag naar onze diensten snel toenam, vooral dankzij onze all-in formule voor webhosting, domeinnamen, webdesign en online marketing. We slaagden erin om de werkdruk van onze klanten te verlichten en hen volledig te laten concentreren op de werking van hun onderneming, zonder zich zorgen te hoeven maken over de online aspecten.

Sinds dag één hebben we ons gericht op het opbouwen van duurzame klantenrelaties, waarbij kwaliteit, betaalbaarheid en vooral persoonlijke service de kernwaarden van ons bedrijf zijn. Bij BeHost streven we ernaar om samen met onze klanten stappen vooruit te zetten en hen te helpen bij het realiseren van hun online doelen.

Onze waarden

Als webdesign bedrijf zijn onze kernwaarden de drijvende kracht achter alles wat we doen. We geloven dat deze waarden ons onderscheiden van andere webontwikkelaars en ons in staat stellen om de beste service aan onze klanten te bieden. Hieronder vindt u een overzicht van onze belangrijkste waarden en hoe we deze waarden dagelijks toepassen in ons werk:

  • Kwaliteit: Bij BeHost streven we ernaar om altijd kwaliteit te leveren, ongeacht de omvang van het project. We zorgen ervoor dat elk aspect van onze service de hoogste kwaliteitsnormen bereikt en we blijven ons verbeteren om deze normen te handhaven.

  • Persoonlijke service: We zijn van mening dat persoonlijke aandacht en zorgvuldige communicatie de sleutel zijn tot het opbouwen van duurzame klantenrelaties. We investeren tijd en middelen om ervoor te zorgen dat onze klanten zich gehoord, gewaardeerd en begrepen voelen.

  • Betrouwbaarheid: We begrijpen hoe belangrijk het is voor onze klanten om te weten dat ze op ons kunnen vertrouwen. Bij BeHost doen we er alles aan om onze afspraken na te komen, eerlijk en transparant te zijn en betrouwbaar te blijven in alles wat we doen.

  • Innovatie: We zijn gepassioneerd over innovatie en streven er voortdurend naar om ons werk te verbeteren en te vernieuwen. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën en passen deze toe om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid: We zijn ons bewust van onze rol als bedrijf in de samenleving en streven ernaar om ons steentje bij te dragen aan de gemeenschap. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus en werken aan projecten en initiatieven die een positieve impact hebben op onze omgeving.

We zorgen ervoor dat deze waarden een integraal onderdeel zijn van onze dagelijkse activiteiten en nemen onze verantwoordelijkheid om ze te handhaven serieus. We geloven dat onze toewijding aan deze waarden een belangrijke factor is in ons succes en in de succesvolle samenwerking met onze klanten.

Onze klanten

BeHost werkt samen met kmo’s en ondernemers die een professionele online aanwezigheid willen opbouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van complete oplossingen voor websites, webshops en online marketing, inclusief hosting en domeinnaamregistratie. Onze klanten variëren van kleine lokale bedrijven tot grotere ondernemingen, maar onze filosofie blijft hetzelfde: we willen onze klanten helpen bij het opbouwen van een sterke online aanwezigheid en ze de best mogelijke service bieden.

  • Een op maat gemaakte webshop voor een voedingswinkel keten, inclusief een geïntegreerd voorraadsysteem voor online aankopen
  • Een responsieve website voor een vastgoedcoach, met focus op diensten en contactmogelijkheden.
  • Een responsieve website voor een vzw, met een boekingssysteem. 

Certificeringen en partnerschappen van BeHost

Webdesign en online marketing bedrijf BeHost is o.a. gecertificeerd als Elementor Expert en als Zoho Workplace Partner. Deze certificeringen zijn belangrijk omdat ze aantonen dat we voldoen aan de hoge standaarden die door deze bedrijven worden gesteld. Dit betekent dat we beschikken over de benodigde expertise en ervaring om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen voor hun online behoeften.

Daarnaast werken we nauw samen met gerenommeerde hosting providers en leveranciers van software en diensten, om ervoor te zorgen dat we onze klanten de best mogelijke oplossingen kunnen bieden.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen.