Website laten maken zonder zorgen

Laat je Bedrijf Stralen met Onze Webdesign Oplossingen

Wilt u een website laten bouwen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt? Ontdek hoe je jouw bedrijf op een elegante en overzichtelijke manier kan presenteren? Ben je benieuwd naar wat het kost om een website te laten maken? Wij leiden u door het proces van het creëren van een dynamische en winstgevende website.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

website met verschillende webpagina's gemaakt in parallel

Uw Webdesign Partner

Transformeer uw Online Aanwezigheid met BeHost

Bij BeHost geloven we in de kracht van webdesign om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Ons ervaren team staat klaar om jouw online aanwezigheid te transformeren en een blijvende indruk achter te laten.

Persoonlijke service

Jouw visie is onze missie. We luisteren, adviseren en werken nauw samen. Jouw droomwebsite wordt werkelijkheid met onze betrokken aanpak.

Het Beste Ontwerp

Elke pixel telt. Ons team zet jouw merk in de schijnwerpers met een visueel verbluffend en gebruiksvriendelijk design.

Totale Aanpak

Wij bieden totaaloplossingen. Ontvang deskundig advies over e-commerce, SEO, en sociale media strategieën. Jouw online groei is onze focus.

Technisch Helemaal in Orde

Snelheid, responsiviteit en gebruiksvriendelijkheid staan centraal. Jouw website presteert feilloos op alle apparaten.

Resultaten die Spreken

Wij zorgen voor zichtbaarheid. Onze SEO-strategieën vergroten jouw online aanwezigheid. Word gevonden door jouw ideale klant.

Afgestemd op Jouw Budget

Beste Prijs-Kwaliteit Verhouding

Kwaliteit binnen jouw bereik. Ontvang de beste prijs-kwaliteitverhouding met onze transparante en flexibele prijzen.

Wat onze klanten zeggen

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.

Websites gemaakt door BeHost

BeHost hielp tal van ondernemers met het bouwen van hun websites. Hieronder enkele van ons meest recent werk:  

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Bezoek website
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Bezoek website
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Bezoek website
Vorige slide
Volgende slide

Hoe pakken wij het aan?

Onze Betrokken Aanpak, Jouw Succes Is Onze Missie

Bij BeHost geloven we in de kracht van een persoonlijke aanpak. We begrijpen dat jouw website niet zomaar een project is, maar een belangrijk instrument om jouw bedrijf te laten groeien. 

Vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de uiteindelijke lancering zal ons team er altijd zijn om je door het proces te loodsen en al je vragen en zorgen weg te nemen. We geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten en we streven ernaar om hun verwachtingen te overtreffen met onze persoonlijke aanpak.

Na het inleidende gesprek gaan onze creatieve geesten aan de slag. We brainstormen over designconcepten, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Onze ontwerpers zetten hun vaardigheden in om een uniek concept te ontwikkelen dat jouw website onderscheidt van de rest.
We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan finetunen we de website ontwerp en structuur. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter.
We creëren een prototype van jouw website, zodat je een voorproefje krijgt van hoe het eindresultaat eruit zal zien. Dit stelt ons in staat om jouw visie te visualiseren en eventuele aanpassingen te doen op basis van jouw feedback. We blijven itereren totdat jij 100% tevreden bent.
Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot de ontwikkeling en implementatie van jouw website. Ons technisch team zorgt ervoor dat alles perfect werkt, van de navigatie tot de responsiviteit op verschillende apparaten.
Na grondige tests en jouw definitieve goedkeuring, lanceren we jouw website. Maar daar houdt onze betrokkenheid niet op. We blijven beschikbaar voor ondersteuning, updates en verdere optimalisatie om ervoor te zorgen dat jouw website altijd topprestaties levert.
websites laten maken op pc scherm

Het Beste Ontwerp

Impactvol en Praktisch

Wij verweven esthetiek en functionaliteit tot een naadloos webdesign. Ons deskundigenteam streeft naar een website die niet alleen visueel verbluft, maar ook intuïtief en responsief is op alle apparaten.

Onze ontwerpers creëren een visueel festijn met zorgvuldig gekozen kleurenpaletten en typografie.

We waarborgen een intuïtieve gebruikerservaring, zodat jouw bezoekers moeiteloos vinden wat ze zoeken.

Jouw website schittert op smartphones, tablets en desktops, zonder concessies aan stijl of functie.

We smeden jouw merkidentiteit naadloos in het ontwerp voor een consistente online uitstraling.

Onze doordachte lay-out legt de nadruk op jouw belangrijkste boodschappen, waardoor ze onvergetelijk worden.

Totale Aanpak

Jouw partner in online marketing

Wij geloven in een holistische aanpak. We gaan verder dan alleen webdesign en zijn jouw gids naar een uitgebreide online aanwezigheid. Ontdek hoe onze totale aanpak jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.
Op maat advies

Advies op Maat

Bij BeHost begint onze totale aanpak met persoonlijk advies. We luisteren naar jouw doelen, behoeften en visie, en bieden op maat gemaakt advies. Of je nu op zoek bent naar e-commerce oplossingen, contentstrategieën of social media-marketing, wij hebben de expertise om je te begeleiden.

klantenondersteuning en onderhoud website

Functionaliteit Optimalisatie

Een succesvolle website moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. We helpen je bij het kiezen van de juiste functionaliteiten om aan jouw zakelijke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een geavanceerde winkelwagen, een boekingssysteem of een blogplatform, we zorgen ervoor dat jouw website alle tools heeft die je nodig hebt.

marketingstrategie

Marketingstrategieën

Een geweldige website heeft weinig waarde als niemand ervan weet. Daarom adviseren we je over effectieve marketingstrategieën om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot pay-per-click (PPC) advertenties en social media campagnes, we helpen je de juiste keuzes te maken.

onderhoud en groei

Onderhoud en Groei

Onze betrokkenheid stopt niet bij de lancering van jouw website. We bieden doorlopend onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw online aanwezigheid blijft groeien. We houden je website up-to-date, beveiligd en presterend op zijn best.

Functionerende website

Technisch Helemaal in Orde

Wij begrijpen dat een goede website niet alleen visueel aantrekkelijk moet zijn, maar ook technisch vlekkeloos moet functioneren. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat jouw website snel, responsief en gebruiksvriendelijk is op alle apparaten . Ontdek de technische aspecten van webdesign die jouw online aanwezigheid versterken.

Het gebruik van mobiele apparaten is alomtegenwoordig. Onze websites worden ontworpen met responsiviteit in gedachten, zodat ze naadloos werken op smartphones, tablets en desktopcomputers. Ongeacht het apparaat dat jouw bezoekers gebruiken, jouw website past zich automatisch aan voor een optimale weergave en functionaliteit.

Een technisch perfecte website moet gemakkelijk te navigeren zijn. We zorgen voor een intuïtieve gebruikersinterface en gestroomlijnde navigatie, zodat jouw bezoekers moeiteloos kunnen vinden wat ze zoeken. Dit resulteert in een betere gebruikerservaring en tevreden bezoekers.

Veiligheid is van cruciaal belang. We implementeren strikte beveiligingsmaatregelen en houden jouw website up-to-date om jou en jouw bezoekers te beschermen tegen online bedreigingen. Jouw online fort blijft solide en betrouwbaar.

Jouw website moet te allen tijde beschikbaar zijn voor jouw doelgroep. We zorgen voor hosting en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw website altijd online is en optimaal presteert.

Jouw website moet kunnen meegroeien met jouw bedrijf. We bouwen websites die schaalbaar zijn en gemakkelijk kunnen worden uitgebreid met nieuwe functies en content naarmate jouw behoeften evolueren.

Na de lancering stopt onze betrokkenheid niet. We bieden doorlopend onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is, met de nieuwste technologieën en inhoud.

SEO-geoptimaliseerd websites

Verhoog Je Online Zichtbaarheid

Onze websites zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook doelgericht. We zetten ons in om jouw online vindbaarheid te vergroten en concrete resultaten te behalen.

Een prachtige website heeft weinig waarde als niemand deze kan vinden. Daarom is zoekmachineoptimalisatie (SEO) een integraal onderdeel van onze basisaanpak. We beginnen met het optimaliseren van jouw website om hoger te ranken in zoekmachines zoals Google, en dit is inbegrepen in onze standaarddiensten.

Voor diegenen die nog verder willen gaan, bieden we geavanceerde optimalisatieopties tegen een meerprijs. Deze omvatten diepgaand keywordonderzoek, uitgebreide contentoptimalisatie en technische SEO-verfijning. Met deze aanvullende diensten kun je jouw online zichtbaarheid nog verder vergroten.

Onze benadering is flexibel en past zich aan jouw specifieke behoeften aan. We bespreken graag de beschikbare optimalisatiemogelijkheden en ontwikkelen een maatwerkstrategie die bij jou past.

Ongeacht het niveau van optimalisatie dat je kiest, blijven meetbare resultaten onze prioriteit. We houden de voortgang van jouw website nauwlettend in de gaten met behulp van geavanceerde analysetools, zodat je altijd inzicht hebt in de impact van onze inspanningen.

Bespreek uw project

Heeft u vragen of wenst u graag uw project te bespreken? U kan hiervoor het onderstaande contactformulier gebruiken. Vertel ons over uw noden, of u reeds een ontwerp hebt, of u een deadline hebt, enzovoort. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kan een antwoord verwachten binnen twee werkdagen.

U kan ook rechtstreeks een (online) gesprek inplannen via deze pagina.

website dat doelen van het bedrijf weerspiegels

Webdesign dat uw bedrijfsdoelen weerspiegelt

Onze filosofie is simpel: wij geloven dat webdesign een kunst is die nauw verweven moet zijn met de doelstellingen van uw bedrijf. Een goede website dient uw bedrijfsverhaal te vertellen, uw unieke waardepropositie te benadrukken en tegelijkertijd een naadloze gebruikerservaring te bieden. Van de eerste schets tot de uiteindelijke lancering, ons proces is erop gericht om uw bedrijf te laten opvallen in het digitale landschap.

Onze uitgekiende aanpak voor uw online succes

Onze aanpak is wat ons onderscheidt in de digitale arena. We beginnen met een grondige verkenning van uw industrie, uw concurrentielandschap, en uw specifieke bedrijfsbehoeften. Vervolgens werken we nauw samen met uw team om een strategie te ontwikkelen die niet alleen aan uw huidige eisen voldoet, maar u ook voorbereidt op toekomstige groei. Of het nu gaat om het implementeren van e-commerce functionaliteiten, integratie met externe diensten, of het creëren van een meeslepende multimedia-ervaring, wij zorgen ervoor dat uw website excelleert op elk vlak.

Diensten en mogelijkheden

Bij BeHost begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een uitgebreide reeks diensten om aan elke online uitdaging te voldoen:

 

Webdesign op maat

Wij creëren op maat gemaakte websites die perfect aansluiten bij uw merkidentiteit en zakelijke doelstellingen. Ons team werkt nauw met u samen om een visueel aantrekkelijk en functioneel design te realiseren dat uw unieke waardepropositie benadrukt.

In een wereld waar mobiele toegang de norm is, zorgen we ervoor dat uw website er op elk apparaat geweldig uitziet. Onze responsieve en adaptieve designs zorgen voor een naadloze gebruikerservaring, ongeacht het schermformaat.

Geavanceerde SEO-optimalisatie

We optimaliseren uw website voor zoekmachines met de nieuwste SEO-technieken. Dit omvat uitgebreide keyword-analyse, on-page optimalisatie en technische SEO om uw zichtbaarheid online te verhogen.

CMS-oplossingen op maat en interactieve elementen

Beheer uw inhoud gemakkelijk met onze krachtige CMS-systemen en verhoog de betrokkenheid met interactieve elementen en animaties. Ze zijn gebruiksvriendelijk, krachtig en aanpasbaar aan uw specifieke behoeften.

Met onze geavanceerde trackingtools bieden we diepgaande inzichten in bezoekersgedrag en conversies. Dit stelt u in staat om uw digitale strategie effectief aan te passen en te optimaliseren. Wij bieden ook voortdurende ondersteuning en onderhoud. 

Voor bedrijven die online willen verkopen, bieden we robuuste e-commerce oplossingen, inclusief winkelwagenintegratie, betalingsgateways en productbeheersystemen.

Daarnaast zorgen we ook voor een effectieve online verkoopervaring en een  digitale marketingstrategie met sociale media, content creatie en e-mail campagnes.

Digitale marketing en strategie

Naast webdesign, helpen we u ook bij het ontwikkelen van een uitgebreide digitale marketingstrategie, inclusief sociale media marketing, content creatie en email campagnes.

Onze missie is om een complete online ervaring te bieden die uw bedrijf helpt groeien. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw online aanwezigheid kunnen versterken.

Veelgestelde vragen

Ja, wij verwachten dat je de teksten grotendeels zelf schrijft. Als je daarbij hulp nodig hebt kunnen we jou daarbij zeker ondersteunen.

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van jouw website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

Wij baseren ons op jouw wensen, visie en branche om de eerste versie te maken. Daarna kan je opmerkingen en suggesties aan ons doorgeven. Dit herhalen we zodat jouw website meer en meer vorm begint te krijgen. Pas wanneer je tevreden bent gaan we over tot publicatie.

In totaal kunnen er vijf grote aanpassingsrondes zijn. Jouw aanpassingen kunnen van grote aard zijn maar moeten wel zo gedetailleerd en duidelijk mogelijk beschreven zijn. Op de finale versie kan je kleine aanpassingen vragen.

Wanneer je onze offerte accepteert ontvangt je een factuur met de betalingsgegevens. Je kan dan via bankoverschrijving betalen maar je kan ook, indien gewenst, via Bancontact, American Express, Visa of Mastercard online betalen. Je kan ervoor kiezen om vooraf of achteraf te betalen. In sommige gevallen kan het zijn dat we een voorschot van het overeengekomen bedrag vragen.

Ja, jij bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent dan ook niet verplicht om jouw website bij ons te laten hosten of onderhouden.

Wij hanteren drie formules Shared-hosting: Starter-hosting (5GB webruimte en 50GB dataverkeer), Professional-hosting (10GB webruimte en 100GB dataverkeer) en Business-hosting (20GB webruimte en 250GB dataverkeer). Naargelang de grootte van jouw website raden wij jou de meest gepaste optie aan, maar je bent vrij om zelf te kiezen.

We garanderen dat jouw website na publicatie optimaal blijft functioneren. Dit betekent dat we achter de schermen jouw website blijven updaten en monitoren. Daarnaast staan we ook continu klaar om jou te ondersteunen wanneer je het nodig hebt.

Ja, je kan onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van jouw website zelf bijwerken. Wij zorgen dat je daar vanaf het begin mee aan de slag kan.

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van jouw website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we een aantal essentiële zaken in orde zoals: meta-tekst, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan maar het vormt een basis voor verdere optimalisatie.

Heb je vragen of wens je meer informatie?

We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Contacteer ons voor meer informatie.