WordPress hosting

Webhosting is een onderdeel van onze website-onderhoudspakketen, maar wat is Webhosting juist en waarom is heb je het nodig om je WordPress website online te houden?

Snel naar...

Wat is WordPress webhosting en waarom is het belangrijk?

Webhosting is een service die het mogelijk maakt om een website beschikbaar te maken via het internet. Als je een WordPress website wilt maken, dan heb je een server nodig waar je de website op kunt opslaan. Webhostingproviders bieden deze servers aan en zorgen ervoor dat je website op het internet te bereiken is.

Soorten webhosting

Er zijn verschillende soorten webhosting beschikbaar, zoals shared hosting, VPS hosting en dedicated hosting. Bij shared hosting wordt één server gedeeld door meerdere websites. Dit is de goedkoopste optie, en is geschikt voor kleine websites met beperkt aantal bezoekers.

VPS hosting, Virtual Private Server hosting, biedt meer flexibiliteit dan shared hosting omdat je een eigen virtuele server hebt. Zoals bij shared hosting, deel je hier ook een server met andere gebruikers maar je website krijgt een deel van de server toegekend. Je hebt hiermee meer controle over de server en de prestaties zijn beter dan bij shared hosting.

Dedicated hosting is de meest kostbare optie, maar biedt wel de beste prestaties omdat je een hele server tot je beschikking hebt. Dit is vooral handig als je website veel verkeer krijgt of als je specifieke software nodig hebt die niet compatibel is met shared of VPS hosting.

Managed WordPress hosting

Als je kiest voor WordPress hosting, wil je misschien ook kijken naar managed hosting. Bij managed hosting wordt het beheer van je server en WordPress installatie overgenomen door de hostingprovider. Dit kan handig zijn als je weinig technische kennis hebt of als je geen tijd hebt om zelf het beheer te doen.

Belangrijke aspecten bij het kiezen van een webhostingprovider

Bij het kiezen van een webhostingprovider is het belangrijk om te letten op de uptime van de server, de hoeveelheid opslagruimte, het dataverkeer dat wordt toegestaan, en de klantenservice van de provider. Het kan is ook belangrijk om te kijken naar extra’s zoals SSL-certificaten en e-mailadressen die worden aangeboden

Als je een WordPress website hebt, is het ook belangrijk om te letten op de compatibiliteit van de hostingprovider met WordPress. Sommige providers bieden specifiek WordPress hosting aan, wat kan betekenen dat ze beter geoptimaliseerd zijn voor het gebruik van WordPress en dat ze specifieke functies aanbieden, zoals automatische updates en caching.

All-in WordPress pakketten inclusief hosting, webdesign en onderhoud

Bij BeHost bieden we complete oplossingen om je WordPress website te laten maken en onderhouden. Onze all-in pakketten bevatten niet alleen webhosting, maar ook professioneel webdesign en onderhoud van je website. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de technische kant van het runnen van een website en kun je je volledig concentreren op je core business.

Met onze all-in pakketten krijg je niet alleen een snelle en veilige hostingoplossing, maar ook professioneel webdesign dat is afgestemd op je wensen en behoeften. Onze webdesigners werken samen met je om een uniek ontwerp te creëren dat aansluit op je merkidentiteit en doelgroep.

websites laten maken op pc scherm
Website laten onderhouden

Daarnaast onderhouden we je WordPress website om ervoor te zorgen dat je website up-to-date blijft en voldoet aan de laatste standaarden. Dit omvat onder andere het installeren van updates, het oplossen van eventuele problemen en beveiligen van je website.

Alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn

Met onze all-in WordPress pakketten hoef je je geen zorgen te maken over de technische kant van het runnen van een website. We bieden alles wat je nodig hebt om je website succesvol te laten zijn, van hosting en webdesign tot onderhoud.

Gratis domeinnaam inbegrepen

Een gratis domeinnaam registratie is inbegrepen bij alle jaarlijks onderhoud en hosting pakketen. Registreer een nieuw domein of transfer je bestaande domein naar ons, helemaal gratis.

Eén-klik-installatie van WordPress

BeHost is volledig geoptimaliseerd voor WordPress en biedt een auto-installer voor het gemakkelijk installeren van WordPress en andere webtools.

Ondersteuning

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen met eventuele problemen.

Globale hosting

Plaats je site dicht bij je gebruikers voor ultieme prestaties. Onze hostingprovider heeft servers over de hele wereld, van Sydney tot Amsterdam.

cPanel control panel

BeHost maakt gebruik van cPanel, het beste webhosting control panel op de markt.

Dagelijkse offsite backups

Je websitegegevens worden minstens één keer per dag gebackupt. Herstel tot elk punt in de afgelopen 30 dagen.

Onbeperkte website migraties

We regelen gratis de migratie van je websites vanuit je huidige hostingprovider.

SSL-certificaten

Volledige certificaten zijn inbegrepen en worden automatisch geïnstalleerd voor elk domein en subdomein. Geen gedoe en helemaal gratis.

Email adressen

Wij zorgen voor professionele emailadressen op je domeinnaam en doen de nodige synchronisaties.

Samenvatting

Webhosting is een service waarbij een website op een server wordt opgeslagen, zodat deze via het internet te bereiken is. Er zijn verschillende soorten webhosting beschikbaar zoals shared hosting, VPS hosting en dedicated hosting. Als je kiest voor WordPress, dan kan het handig zijn om te kijken naar managed WordPress hosting, waarbij het beheer van je server en WordPress installatie door de hostingprovider wordt overgenomen.

Je website laten bouwen en onderhouden door BeHost?