WordPress website laten maken

Ben jij op zoek naar een webdesignbedrijf om je WordPress website te laten maken? Bij BeHost zijn we gespecialiseerd in WordPress-webdesign en helpen we je graag bij het behalen van je online doelstellingen. Onze ervaren ontwikkelaars bouwen professionele websites die aan al je wensen voldoen. Wij bieden complete oplossingen inclusief Webhosting en onderhoud.

Laat jouw WordPress website maken door BeHost

Waarom een WordPress website laten maken?

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor een WordPress website. Zo is WordPress het populairste content management systeem (CMS) ter wereld, met meer dan 40% marktaandeel wereldwijd. Dit maakt het een stabiel en betrouwbaar platform voor je website. Bovendien biedt WordPress tal van voordelen, zoals:

voordelen van een wordpress website laten maken

Met WordPress kun je eenvoudig nieuwe pagina’s en blogberichten toevoegen, afbeeldingen uploaden en de lay-out van je website aanpassen.

Met meer dan 55.000 beschikbare designs en plugins kun je je website op maat maken en uitbreiden met extra functionaliteiten. Bij BeHost gebruiken we Elementor pro voor het bouwen van websites, wat de mogelijkheden nog verder uitbreidt.

WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat het makkelijker maakt om hoog in de zoekresultaten te komen en meer bezoekers naar je website te trekken.

WordPress is open source en heeft een wereldwijde community die meewerkt aan de evolutie van het platform.

WordPress websites laden snel op. Dit is belangrijk voor optimale bezoekerservaring.

WordPress websites kunnen tegen relatief lage kosten gebouwd en onderhouden worden in vergelijking met op maat gecodeerde websites.

Er zijn veel mogelijkheden om je WordPress website te koppelen aan andere toepassingen, zoals Google analytics en search console, marketingstools, CRM-systemen, emailsystemen, beveiligings- en content delivery netwerk (CDN)-toepassingen, en meer.

Niet alleen voor websites, maar ook voor webshops is WordPress de beste keuze, dankzij de gebruiksvriendelijke WooCommerce plugin

Een professionele WordPress webdesignbedrijf inhuren

Een professionele WordPress website kan een waardevolle investering zijn voor elk bedrijf. Een goed ontworpen en functionele website kan je helpen om je doelgroep te bereiken, conversies te genereren en je online zichtbaarheid te verhogen. Het is mogelijk om je WordPress website zelf te bouwen en onderhouden. Dit zou je geld besparen maar zal heel wat tijd kosten. Een WordPress webdesignbureau kan deze taak van je overnemen. Bij BeHost garanderen we kwalitatief hoogstaande resultaat aan de meest competitieve prijzen:

Een goed ontworpen website kan helpen om je merknaam en -identiteit te vestigen en te communiceren. Dit kan helpen om vertrouwen te wekken bij je doelgroep en om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie.

Een website professioneel opgezette website biedt een goed basis om te scoren op organische zoekmachines. Dit kan je helpen om zichtbaarheid te creren voor je zaak, meer bezoekers op je website en dus ook tot meer klanten.

We maken websites die voldoen aan alle technische vereisten zoals een duidelijk en heldere structuur, een sitemap, controle op redirects en dubble pagina’s, optimalisatie HTML en CSS code, voorzien van CDN, installatie van claudflare en wordfence, SSL-certificaten, optimale laadsnelheid, mobiele responsiviteit, geoptimaliseerd beeldmateriaal, kwaliteitsvolle hosting, …

Bij BeHost geloven we dat een elegante website de sleutel is tot succesvolle conversie. Onze wordpress-experten bouwen gebruiksvriendelijke websites die bezoekers voldoende informatie geven, vertrouwen wekken en duidelijk maken wat er van hen verwacht wordt. Zo zorgen we ervoor dat bezoekers gemakkelijk tot conversie overgaan op je site.

Hoe maken we je WordPress Website?

Een website moet volledig aansluiten bij jouw onderneming. Daarom starten wij vanuit jouw wensen, verwachtingen en visie. Nadat we deze in kaart gebracht hebben, kan het ontwerp van jouw website beginnen. Wij zorgen voor alle technische aspecten zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst, zullen wij na publicatie de website blijven onderhouden en monitoren om een optimale functionaliteit en beschikbaarheid te garanderen.

 • Wordpress website kennismaking met klant

  Stap 1: Kennismaking en strategie

  Bij BeHost beginnen we altijd met een kennismaking, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je WordPress website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise. Daarnaast stellen we een gedetailleerde offerte op, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je van ons kan verwachten en wat het je gaat kosten. Na de kennismaking starten we met de strategie, waarbij we jouw ideeën vertalen naar online concepten. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben.

 • Stap 2: Inhoud aanleveren

  Nadat we het prijsvoorstel met je hebben doorgenomen en akkoord zijn gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We verwachten dat je alle relevante teksten, afbeeldingen, videos en andere bestanden aanlevert die nodig zijn om je website te vullen. Op basis hiervan maken we bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesten? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter. We bekijken of er voldoende content beschikbaar is om aan de slag te gaan. Mocht dit niet het geval zijn, geven we advies over wat wel nodig is om je website te vullen en hoe je dit kunt aanpakken.

 • Wordpress website laten ontwikkelen

  Stap 3: Ontwerp en feedback

  Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

 • Wordpress website laten publiceren

  Stap 4: Publicatie

  Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

 • Stap 5: Onderhoud (Optioneel)

  Na het publiceren van je website kan je ervoor kiezen om het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige beveiligingsupdates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en dat we je website zullen hosten. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Laat je WordPress website maken door BeHost!

Als je op zoek bent naar professioneel en betaalbaar webdesignbedrijf in Vlaanderen, dan is BeHost de perfecte keuze. Wij bieden kwalitatief hoogstaand werk en een persoonlijke, klantgerichte aanpak, zodat jij altijd tevreden bent met het eindresultaat. Bovendien zorgen wij voor een snelle en efficiënte service aan betaalbare prijzen zonder toegevingen op kwaliteit.

 • Professioneel

  Onze specialisten zijn ervaren en hebben uitgebreide kennis van WordPress, zodat je zeker bent van professioneel werk. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd voldoet aan de hedendaagse technische vereisten. Dit omvat snelheid, veiligheid, mobiel-responsiviteit en online-vindbaarheid. Daarnaast stellen we een gedetailleerde offerte op, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je van ons kan verwachten en wat het je gaat kosten. Na de kennismaking starten we met de strategie, waarbij we jouw ideeën vertalen naar online concepten. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben.

 • Webdesign op maat

  Bij BeHost gebruiken we liever geen standaard templates, maar bouwen we aan een webdesign dat helemaal op maat is van jouw bedrijf. Zo kun je rekenen op een professioneel project, van A tot Z. We bekijken of er voldoende content beschikbaar is om aan de slag te gaan. Mocht dit niet het geval zijn, geven we advies over wat wel nodig is om je website te vullen en hoe je dit kunt aanpakken.

 • Klant centraal

  Bij BeHost staat persoonlijke service centraal. We zijn altijd bereikbaar om je te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden. Tijdens het ontwerpproces vertrekken we uit jouw noden en verwachtingen, en houden we je op de hoogte via verschillende aanpassingsrondes.

 • Betaalbaar en transparant

  We geloven in duurzame relaties met onze klanten. Daarom zijn wij eerlijk en transparant over onze prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je jouw budget goed beheren.

Offerte aanvragen?

Ben je nieuwsgierig naar het prijskaartje van je project? Voel je vrij om je wensen hieronder mee te delen en we bezorgen je een vrijblijvende offerte!

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign