Professioneel webdesign

Professionele webdesigner gezocht om jouw bedrijfswebsite te bouwen? Dan ben je bij BeHost aan het juiste adres! Als gespecialiseerd webdesign bedrijf in Vlaanderen bouwen wij professionele webdesign op maat aan betaalbare prijzen.

Websites op maat laten maken

Professioneel webdesign voor ondernemers:

Zoek je een gespecialiseerd webdesignbedrijf? Je wilt jouw professionele website laten maken door een gedreven team van experts? Dan ben je bij BeHost aan het juiste adres! Ons team van ervaren ontwerpers staat klaar om jouw droomwebsite te bouwen. We bieden hoogwaardige webdesign-services tegen een betaalbare prijs en zorgen ervoor dat jouw website perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf en doelgroep. Bovendien zijn onze websites technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat jouw website goed gevonden kan worden door potentiële klanten via relevante zoekwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je ondersteunen bij het realiseren van je online ambities:

Jouw professionele website laten maken in 5 stappen

Kies je voor onze professionele webdesign-services, dan zullen we samen met je door de volgende stappen gaan om je website op maat te realiseren:   

 • Wordpress website kennismaking met klant

  Stap 1: Reservering pakket

  De eerste stap is het aanmaken van een account in de klantenzone en het reserveren van een pakket door de setupkosten te betalen. Daarna zullen we naar meer informatie vragen en plannen we evt. een kennismakingsgesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise. Daarnaast stellen we een gedetailleerde plan van aanpak op, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je van ons kan verwachten. Na de kennismaking starten we met de strategie, waarbij we jouw ideeën vertalen naar online concepten. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben.

 • Stap 2: Inhoud aanleveren

  Nadat we het plan van aanpak hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video's en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter. We bekijken of er voldoende content beschikbaar is om aan de slag te gaan. Mocht dit niet het geval zijn, geven we advies over wat wel nodig is om je website te vullen en hoe je dit kunt aanpakken.

 • Wordpress website laten ontwikkelen

  Stap 3: Ontwerp en feedback

  Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

 • Wordpress website laten publiceren

  Stap 4: Publicatie

  Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

 • Stap 5: Monitoring en onderhoud

  Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en hosten van je website. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Professionele webdesignbedrijf: waarom BeHost?

BeHost levert professionele en betaalbare webdesign op maat voor ondernemers overal in Vlaanderen. Dankzij onze klantgerichte en gepersonaliseerde aanpak kunnen we steeds de ideale oplossing bieden om jouw bedrijf flink te boosten. Laat jouw website professioneel ontwerpen en onderhouden door BeHost: kwaliteitsvol, snel, betaalbaar en geoptimaliseerd voor Google.

Bij BeHost leveren we websites die altijd voldoen aan de hedendaagse technische vereisten. Dit betekent dat jouw website snel, veilig, mobiel-responsief en online-vindbaar zal zijn. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw website op elk apparaat goed zal werken en dat de doelgroep je gemakkelijk kan vinden via zoekmachines zoals Google. 

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom staat persoonlijke service centraal bij BeHost. We zijn altijd bereikbaar om je te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden. Tijdens het ontwerpprocess vertrekken we telkens uit jouw noden en verwachtingen. Wij houden je op de hoogte en verwerken jouw feedback via verschillende aanpassingsrondes. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd een goed beeld hebt over jouw project en dat je altijd kunt bepalen hoe je website eruit komt te zien. 

Bij BeHost geloven we in duurzame relaties met onze klanten. Daarom zijn wij eerlijk en transparant over onze prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je jouw budget goed beheren.  

professioneel webdesign
Professioneel webdesign prijs

Hoeveel kost professioneel webdesign?

Het is moeilijk om exact te zeggen hoeveel een website zou kosten, aangezien er verschillende factoren meespelen die de prijs bepalen. Zo kan de omvang van de website, de functionaliteiten die je wilt hebben en de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden van invloed zijn op de prijs. Ook het ontwerp en de unieke eisen die je stelt aan jouw website kunnen de kosten beïnvloeden. 

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Enkele websites die wij hebben gebouwd

BeHost hielp al tal van ondernemers overal in Vlaanderen met het bouwen en onderhouden van hun websites. Hieronder enkele van ons meest recent werk:  

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Heb je vragen of opmerkingen?

Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign