Professioneel webdesign

Professionele webdesigner gezocht om jouw bedrijfswebsite te bouwen? Dan ben je bij BeHost aan het juiste adres! Als gespecialiseerd webdesign bedrijf in Vlaanderen bouwen wij Professionele WordPress webdesign op maat tegen betaalbare prijzen.

Maak gebruik van onze webdesigndiensten

Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Professioneel webdesign voor ondernemers:

Zoek je een gespecialiseerd webdesignbedrijf? Je wilt jouw professionele website laten maken door een gedreven team van experts? Dan ben je bij BeHost aan het juiste adres! Ons team van ervaren ontwerpers staat klaar om jouw droomwebsite te bouwen. We bieden hoogwaardige webdesign-services tegen een betaalbare prijs en zorgen ervoor dat jouw website perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf en doelgroep. Bovendien zijn onze websites technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat jouw website goed gevonden kan worden door potentiële klanten via relevante zoekwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je ondersteunen bij het realiseren van je online ambities:

Professionele website in 5 stappen

Kiest je voor onze professionele webdesign-services, dan zullen we samen met je door de volgende stappen gaan om je droomwebsite te realiseren:   

Professionele WordPress Webdesignbedrijf: Waarom BeHost?

BeHost levert professionele en betaalbare WordPress Webdesign voor ondernemers overal in Vlaanderen. Dankzij onze klantgerichte en gepersonaliseerde aanpak kunnen we steeds de ideale oplossing bieden om jouw bedrijf flink te boosten. Laat jouw website professioneel ontwerpen en onderhouden door BeHost: kwaliteitsvol, snel, betaalbaar en geoptimaliseerd voor Google.

Bij BeHost leveren we websites die altijd voldoen aan de hedendaagse technische vereisten. Dit betekent dat jouw website snel, veilig, mobiel-responsief en online-vindbaar zal zijn. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw website op elk apparaat goed zal werken en dat de doelgroep je gemakkelijk kan vinden via zoekmachines zoals Google. 

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom staat persoonlijke service centraal bij BeHost. We zijn altijd bereikbaar om je te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden. Tijdens het ontwerpprocess vertrekken we telkens uit jouw noden en verwachtingen. Wij houden je op de hoogte en verwerken jouw feedback via verschillende aanpassingsrondes. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd een goed beeld hebt over jouw project en dat je altijd kunt bepalen hoe je website eruit komt te zien. 

Bij BeHost geloven we in duurzame relaties met onze klanten. Daarom zijn wij eerlijk en transparant over onze prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je jouw budget goed beheren.  

Professioneel Webdesign
Professioneel webdesign prijs

Hoeveel kost professioneel webdesign?

Het is moeilijk om exact te zeggen hoeveel een website zou kosten, aangezien er verschillende factoren meespelen die de prijs bepalen. Zo kan de omvang van de website, de functionaliteiten die je wilt hebben en de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden van invloed zijn op de prijs. Ook het ontwerp en de unieke eisen die je stelt aan jouw website kunnen de kosten beïnvloeden. 

Bij BeHost starten de prijzen al vanaf €750 excl. BTW eenmalige webdesignkosten. De prijzen voor onderhoudspakketten starten vanaf €200 excl. BTW jaarlijkse kosten. Benieuwd naar het kostenplaatje van jouw website? Vraag een vrijbelijvende offerte, Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je een weloverwogen beslissing maken over het laten bouwen van jouw website.   

Websites die wij hebben gebouwd

BeHost hielp al tal van ondernemers overal in Vlaanderen met het bouwen en onderhouden van hun websites. Hieronder enkele van ons meest recent werk:  

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous
Next

Webdesignbedrijf gericht op persoonlijke service, wie zijn wij?

Wij zijn een webdesign en online-marketing bedrijf bestaande uit vijf jonge en gepassioneerde professionals. Ons team heeft expertise in data-analyse, IT, bedrijfskunde en marketing. Sinds dag één ligt onze focus op het vormen van duurzame klantenrelaties. Daarom hechten wij bij BeHost enorm veel belang aan kwaliteit, betaalbaarheid, maar vooral persoonlijke service. Zo zetten we samen stappen vooruit! 

Osamah - Zaakvoerder
Daniel - Account manager
Milan - Account manager
Marie - Marketing
Ameer - Webdeveloper

Offerte professioneel webdesign

Ben je nieuwsgierig naar het prijskaartje van jouw project? Voel je vrij om jouw wensen hieronder mee te delen en wij bezorgen je een vrijblijvende offerte!

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign