WordPress onderhoud

Met onze WordPress onderhoudspakketen kun je gerust zijn dat jouw website altijd goed functioneert en beveiligd is. Laat je WordPress website onderhouden door BeHost en geniet van all-in service aan eerlijke prijzen.

Snel naar...

WordPress onderhoud zonder zorgen

Met onze diensten nemen wij het onderhoud en de beveiliging van je WordPress website volledig voor onze rekening. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kun je je focussen op belangrijke zaken binnen je bedrijf. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw website te waarborgen en de online bereikbaarheid te garanderen.

Waarom is website-onderhoud belangrijk? 

Een professionele website met een uniek en aantrekkelijk ontwerp is onmisbaar voor online succes. Het kan je helpen om goede indruk te maken op je potentiële klanten en om je producten en diensten te promoten. Als content management systeem gebruiken wij graag WordPress. Hierin is het aangeraden om je website te blijven onderhouden om ervoor te zorgen dat het goed blijft functioneren. Dit kan je zelf doen of uitbesteden aan een professioneel bureau.

Als je jezelf herkent in één van de volgende punten, dan kan een WordPress onderhoudspakket een goede oplossing zijn:

  • Je wilt je niet bezighouden met de technische aspecten van je website
  • WordPress updates gaan fout of je website is te oud voor een update
  • Je website is traag of onveilig en je weet niet hoe je dat moet verhelpen
  • Je verdient geld met je website en wil dat deze altijd zonder problemen online is
  • Het lukt je niet om aanpassingen te maken op je WordPress website
  • Updates aan thema’s of plugins gaan verkeerd of zijn eerder al misgegaan
  • Je website scoort slecht in snelheidstesten
  • Je twijfelt over de veiligheid van je website of je website is al eens gehackt
  • Het kost je veel tijd om wijzigingen door te voeren
  • Bezoekers melden dat bepaalde functionaliteiten niet werken

Wat kan je van ons verwachten:

Door het afsluiten van een WordPress onderhoudspakket bij BeHost profiteer je van diverse voordelen:

Updates

Wij zorgen ervoor dat jouw website steeds up-to-date is. Dit bevordert optimale werking van je website en verhoogt de veiligheid ervan. 

Dagelijkse backups

Wij maken dagelijks backups van jouw website, zodat je nooit belangrijke gegevens kwijtraakt. Zo kunnen we snel terugvallen op een eerdere versie van je website als er iets misgaat.

Veiligheid

Wij scannen op malware en repareren belangrijke kwetsbaarheden in je WordPress website. Daarnaast zetten we ook afweermiddelen in tegen brute force en DDoS aanvallen, en beveiligen we servers, accounts, bestanden en email.

Helpdesk

Onze support afdeling is goed bereikbaar voor al je WordPress vragen. Onze klanten waarderen onze support enorm, dankzij onze transparantie, oplossingsgerichtheid en het denken met de klant mee.

Webhosting

Kwaliteitsvolle hosting op maat is altijd inbegrijpen bij onze onderhoudspakketen. Onze hostingpartners zijn zorgvuldig geselecteerd op performance, service, veiligheid en schaalbaarheid. Zo ben je altijd verzekerd van een snelle website op een veilige server.

Domeinnaamregistratie

We registreren de door jou gekozen domeinnaam. De jaarlijkse registratie kosten zijn inbegrepen bij de jaarlijkse kost van je onderhoudspakket.

Professionele Emailadres(sen)

Communicatie verloopt veel professioneler als je communiceert vanuit een emailadress op je eigen domeinnaam. Wij maken de door jou gekozen emailadressen aan en brengen de nodige synchronisaties in orde.

Elementor Pro licentie

Bij BeHost krijg je bovendien ook een Elementor Pro licentie. Dit is een sitebouwer voor WordPress met verscheidene elementen en functionaliteiten. Zo kun je je website nog verder verbeteren en uitbreiden.

Neem contact op voor een offerte op maat

Stuur ons een bericht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!