Professioneel webdesign West-Vlaanderen

Is het tijd om jouw bedrijfswebsite door een professionele webdesigner te laten maken? Als experts in webdesign bouwen wij professionele WordPress websites op maat tegen betaalbare prijzen.

Wil je onze webdesigndiensten zelf ontdekken?

Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Professioneel bedrijfswebsite met BeHost-webdesign?

Als je op zoek bent naar een professioneel webdesignbedrijf dat je kan helpen bij het creëren van een indrukwekkende en responsieve bedrijfswebsite, dan ben je bij BeHost aan het juiste adres. Wij leveren WordPress-websites die er niet alleen mooi uitzien, maar ook uitstekend presteren. We begrijpen dat een professionele website tegenwoordig onmisbaar is voor elke onderneming. Onze expertise in professioneel webdesign staat garant voor een website die aan al jouw verwachtingen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan jouw droomwebsite:

Professioneel webdesign in West-Vlaanderen: ons stappenplan

Als ondernemer is het belangrijk dat jouw website professioneel is en aansluit op jouw wensen en visie. Daarom werken we volgens een duidelijk stappenplan om ervoor te zorgen dat we een website maken die aan al jouw verwachtingen voldoet:

Waarom BeHost-webdesign?

BeHost levert professionele en betaalbare WordPress Webdesign voor ondernemers overal in Vlaanderen. Dankzij onze klantgerichte en gepersonaliseerde aanpak kunnen we steeds de ideale oplossing bieden om jouw bedrijf flink te boosten. Laat jouw website professioneel ontwerpen en onderhouden door BeHost: kwaliteitsvol, snel, betaalbaar en geoptimaliseerd voor Google.

Bij BeHost leveren we altijd professionele websites af die voldoen aan alle hedendaagse technische vereisten. Dit betekent dat jouw website snel, veilig, mobiel-responsief en online-vindbaar zal zijn. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw website op elk apparaat goed zal werken en dat jouw doelgroep je gemakkelijk kan vinden via zoekmachines zoals Google.

Bij BeHost geloven we in duurzame relaties met onze klanten. Daarom zijn wij eerlijk en transparant over onze prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je jouw budget goed beheren.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom staat persoonlijke service centraal bij BeHost. We zijn altijd bereikbaar om je te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden. Tijdens het ontwerpprocess vertrekken we telkens vanuit jouw specifieke noden en verwachtingen. Wij houden je op de hoogte en verwerken jouw feedback via verschillende aanpassingsrondes. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd een goed beeld hebt over jouw project en dat je zelf bepaalt hoe jouw website eruit komt te zien.

Professioneel Webdesign

Kosten van professioneel webdesign

De prijs om een website te laten bouwen of te vernieuwen kan enorm variëren, gaande van ‘gratis’ tot €15 000. Daarnaast zijn er jaarlijkse kosten om jouw website te hosten en onderhouden.

Er zijn verschillende factoren die de prijs beinvloeden. Zo kan de omvang van de website, de functionaliteiten die je wilt hebben en de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden van invloed zijn op de prijs. Ook het ontwerp en de unieke eisen die je stelt kunnen de kosten beïnvloeden. 

Bij BeHost starten de prijzen al vanaf €750 excl. BTW eenmalige webdesignkosten. De prijzen voor onderhoudspakketten starten vanaf €200 excl. BTW jaarlijkse kosten. Benieuwd naar het kostenplaatje van jouw website? Vraag een vrijbelijvende offerte, Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je een weloverwogen beslissing maken over het laten bouwen van jouw website.   

Voorbeelden van professioneel webdesign

BeHost hielp tal van ondernemers overal in Vlaanderen met het bouwen van hun websites. Hieronder enkele van ons meest recent werk:  

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Webdesignbedrijf in de regio West-Vlaanderen

Wij zijn een webdesign en online-marketing bedrijf bestaande uit vijf jonge en gepassioneerde professionals. Ons team heeft expertise in data-analyse, IT, bedrijfskunde en marketing. Sinds dag één ligt onze focus op het vormen van duurzame klantenrelaties. Daarom hechten wij bij BeHost enorm veel belang aan kwaliteit, betaalbaarheid, maar vooral persoonlijke service. Zo zetten we samen stappen vooruit! 

Osamah - Zaakvoerder
Daniel - Account manager
Marie - Marketing
Ameer - Webdeveloper

Offerte aanvragen voor professioneel webdesign!

Ben je nieuwsgierig naar het prijskaartje van jouw project? Voel je vrij om jouw wensen hieronder mee te delen en wij bezorgen je een vrijblijvende offerte!

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign