Professioneel webdesign Antwerpen

Zoek je een professionele webdesign in Antwerpen om jouw bedrijfswebsite te laten maken? Als specialist in webdesign en online marketing bouwen wij professionele websites op maat tegen betaalbare prijzen.   

Professionele webdesign in Antwerpen?

Op zoek naar een professionele webdesigner in Antwerpen om een nieuwe bedrijfswebsite te laten bouwen? Of heb je al een website maar die aan vernieuwing toe is? Een professionele website is tegenwoordig bijna een basisvereiste geworden voor elk onderneming. Het vinden van een webdesigner die bij je past is echter geen eenvoudige taak. BeHost levert webdesign in Antwerpen aan kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen en grote ondernemingen. We hechten veel waarde aan maatwerk, zodat jouw website uniek en perfect bij jou past. Ontdek onze gespecialiseerde webdesigndiensten en laat ons je ondersteunen bij jouw online groei!

Onze webdesign klanten (in Antwerpen) aan het woord

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Webdesign in Antwerpen in 5 stappen

Tijdens het bouwen van websites vertrekken wij vanuit jouw visie en verwachtingen. Met onze expertise in webdesign in Antwerpen op maat, zetten wij jouw wensen om in realiteit. Het resultaat is een website die fris en modern eruitziet, perfect functioneert en bovendien goed rankt voor Google en andere organische zoekmachines:  

 • Wordpress website kennismaking met klant

  Stap 1: Bespreking project

  De eerste stap is contact opnemen met BeHost en jouw project voorstellen. Daarna zullen we naar meer informatie vragen en plannen we evt. een kennismakingsgesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise.

 • Stap 2: Inhoud webdesign aanleveren

  Nadat we het plan van aanpak hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video's en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter.

 • Wordpress website laten ontwikkelen

  Stap 3: Ontwerp en feedback

  Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

 • Wordpress website laten publiceren

  Stap 4: Publicatie

  Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

 • Stap 5: Monitoring en onderhoud

  Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en hosten van je website. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Professionele Webdesign in Antwerpen

BeHost levert professionele en betaalbare webdesigns voor ondernemers in Antwerpen. Dankzij onze klantgerichte en gepersonaliseerde aanpak leveren we diensten waar we trots op zijn. Laat jouw website professioneel ontwerpen en onderhouden door BeHost: kwaliteitsvol, snel, betaalbaar en geoptimaliseerd voor Google.

Naast het estitische aspect leveren wij websites die voldoen aan alle hedendaagse technische vereisten. Jouw website zal snel, veilig, mobiel-responsief en online-vindbaar zal zijn. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw website op elk apparaat goed zal werken en dat de doelgroep je gemakkelijk kan vinden via zoekmachines zoals Google. 

Klanten-tevredenheid is onze topprioriteit. Daarom staat persoonlijke service centraal bij ons. Wij zijn steeds bereikbaar om je te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden.  

Wij geloven in duurzame klantenrelaties. Daarom bieden we onze diensten aan eerlijke en transparante prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen.  

professioneel webdesign
Professioneel webdesign prijs

Wat kost professioneel webdesign in Antwerpen?

Verschillende factoren kunnen een rol spelen in het bepalen van de prijs van professioneel webdesign in Antwerpen:  

 • Aantal pagina’s?  
 • Enkel een website of ook webshop? 
 • Nodige functionaliteiten?  
 • SEO-optimalisatie?  
 • Copywriting nodig?  

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Je website krijgt ook:

Webhosting
Gratis domeinnaam 
Websitebouwer 
7/7 persoonlijke klantenservice
Cloudflare koppeling

> Webhosting
> Gratis domeinnaam 
> Websitebouwer 
> 7/7 persoonlijke klantenservice
> Cloudflare koppeling

Gratis Zoho Mail Premium account
Gratis (technische) ondersteuning
SSL-certificaat
Onbeperkt aantal e-mailadressen
30 dagen geld-terug garantie

> Gratis Zoho Mail Premium account
> Gratis (technische) ondersteuning
> SSL-certificaat
> Onbeperkt aantal e-mailadressen
> 30 dagen geld-terug garantie

Koppeling website-hosting
Koppeling e-mailadressen
Opzet formulier(en)
Privacy Policy en GDPR pagina’s
Gratis dagelijkse backups

> Koppeling website-hosting
> Koppeling e-mailadressen
> Opzet formulier(en)
> Privacy Policy en GDPR pagina’s
> Gratis dagelijkse backups

Enkele webdesign voorbeelden: 

BeHost leverde professionele websites voor tal van ondernemingen in Antwerpen en overal in Vlaanderen. BeHost heeft al tal van ondernemingen mogen ondersteunen bij webdesign in Antwerpen. Hieronder enkele voorbeelden van onze geleverde werken:

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Vragen?

Ben je nieuwsgierig naar het prijskaartje van jouw project in Antwerpen? Of heb je vragen? Voel je vrij om jouw wensen hieronder mee te delen en wij bezorgen je een vrijblijvende offerte!

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign