Professioneel webdesign Antwerpen

Zoek je een Professionele webdesigner in Antwerpen om jouw bedrijfswebsite te laten maken? Als specialist webdesign bouwen wij professionele WordPress websites op maat tegen betaalbare prijzen.   

Professioneel webdesign in Antwerpen?

Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Professionele webdesigner in Antwerpen?

Op zoek naar een professionele webdesigner in Antwerpen om een nieuwe bedrijfswebsite te laten bouwen? Of heb je al een website maar die aan vernieuwing toe is? Een professionele website is tegenwoordig bijna een basisvereiste geworden voor elk bedrijf. Het vinden van een webdesigner die bij je past is echter geen eenvoudige taak. BeHost levert in Antwerpen webdesigndiensten aan kleine start-ups, middelgrote ondernemingen, verenigingen en grote vennootschappen. We hechten veel waarde aan maatwerk, zodat jouw website uniek en perfect bij jou past. Ontdek onze gespecialiseerde webdesigndiensten en laat ons je ondersteunen bij jouw online groei: 

Professionele WordPress website in 5 stappen

Tijdens het bouwen van websites vertrekken wij vanuit jouw visie en verwachtingen. Met onze expertise in WordPress webdesign zetten wij jouw wensen om in realiteit. Het resultaat is een website die fris en modern eruitziet, perfect functioneert en bovendien rankt voor Google en andere organische zoekmachines:  

Professionele Webdesigner in de regio Antwerpen

BeHost levert professionele en betaalbare webdesigns voor ondernemers in Antwerpen. Dankzij onze klantgerichte en gepersonaliseerde aanpak leveren we diensten waar we trots op zijn. Laat jouw website professioneel ontwerpen en onderhouden door BeHost: kwaliteitsvol, snel, betaalbaar en geoptimaliseerd voor Google.

Naast het estitische aspect leveren wij websites die voldoen aan alle hedendaagse technische vereisten. Jouw website zal snel, veilig, mobiel-responsief en online-vindbaar zal zijn. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw website op elk apparaat goed zal werken en dat de doelgroep je gemakkelijk kan vinden via zoekmachines zoals Google. 

Klanten-tevredenheid is onze topprioriteit. Daarom staat persoonlijke service centraal bij ons. Wij zijn steeds bereikbaar om je te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden.  

Wij geloven in duurzame klantenrelatie. Daarom bieden we onze diensten aan eerlijke en transparante prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen.  

Professioneel Webdesign
Professioneel webdesign prijs

Wat kost professioneel webdesign?

Verschillende factoren kunnen een rol spelen in het bepalen van de prijs van professioneel webdesign:  

  • Aantal pagina’s?  
  • Enkel een website of ook webshop? 
  • Nodige functionaliteiten?  
  • SEO-optimalisatie?  
  • Copywriting nodig?  

Bij BeHost starten de prijzen al vanaf €750 excl. BTW eenmalige webdesignkosten. De prijzen voor onderhoudspakketten starten vanaf €200 excl. BTW jaarlijkse kosten. Wil je weten hoeveel jouw website zou kosten? Vraag een vrijbelijvende offerte, Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je een weloverwogen beslissing maken over het laten bouwen van jouw website.   

Enkele voorbeelden: 

BeHost leverde professionele websites voor tal van ondernemingen in Antwerpen en overal in Vlaanderen. Hieronder enkele voorbeelden van onze geleverde werken:

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Webdesignbedrijf Antwerpen, wie zijn wij?

Wij zijn een webdesign en online-marketing bedrijf bestaande uit vijf jonge en gepassioneerde professionals. Ons team heeft expertise in data-analyse, IT, bedrijfskunde en marketing. Sinds dag één ligt onze focus op het vormen van duurzame klantenrelaties. Daarom hechten wij bij BeHost enorm veel belang aan kwaliteit, betaalbaarheid, maar vooral persoonlijke service. Zo zetten we samen stappen vooruit! 

Osamah - Zaakvoerder
Daniel - Account manager
Milan - Account manager
Marie - Marketing
Ameer - Webdeveloper

Offerte professioneel webdesign

Ben je nieuwsgierig naar het prijskaartje van jouw project? Voel je vrij om jouw wensen hieronder mee te delen en wij bezorgen je een vrijblijvende offerte!

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign