Webshop laten maken

Ben jij op zoek naar een professioneel en erkend webbureau om jouw webwinkel te laten maken? BeHost is specialist in het bouwen van websites, webshops, én online marketing. Wij bieden een all-in service op maat tegen betaalbare tarieven. Laat ons jouw online-shop maken en ontvang een vindbare en conversiegerichte webshop.

Webshop professioneel laten maken - winkelkar voor een laptop

Een webshop volledig op maat van je onderneming en behoeften

Ongeacht de sector waarin jouw bedrijf opereert, beschikken wij over de vaardigheden om jouw onderneming online te lanceren. We beschikken over de technische kennis om precies te begrijpen wat jouw behoeften zijn. 

Meer klanten aantrekken met doelgericht webshop

Onze websites en webshops zijn geoptimaliseerd voor het omzetten van bezoekers in waardevolle conversies. Daarnaast implementeren we uitgebreide SEO-strategieën om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen overtuigt, maar ook bovenaan de zoekresultaten prijkt.

Laat de technische werk aan ons over

Ongeacht je marketingkennis of digitale expertise, kun je op ons vertrouwen om het technische werk van je website of webshop te beheren. Of het nu gaat om het bouwen van een aantrekkelijke website, het optimaliseren voor zoekmachines, of het bijwerken van inhoud, wij zorgen ervoor dat je website of webshop soepel draait. 

Professionele webwinkel op maat door een gespecialiseerd webdesigner

Je wilt jouw producten of diensten online aanbieden, maar weet niet hoe je eraan begint. Of je hebt reeds een webshop maar die is dringend aan vernieuwing toe of het brengt weinig op. Dit zijn enkele vragen waar je misschien mee zit:

Met al deze (en soortgelijke) vragen kan je bij ons terecht. Samen met jou zoeken we naar de opportuniteiten in jouw specifiek vakgebied. Met onze expertise in webdesign en online marketing zetten we jouw onderneming online goed in de verf.

Je webshop op maat laten bouwen:

We gebruiken niet voor niks het meest gebruikte websitebouwer platform om websites te maken en beheren. Hiermee kunnen wij mooie webshops op maat bouwen aan betaalbare prijzen, de mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt!

Wij bouwen webshops dat voldoen aan alle hedendaagse technische vereisten, die makkelijk zelf aangepast kunnen worden na publicatie, talloze integraties mogelijk maken en daarboven geschikt zijn om geoptimaliseerd te worden voor online zoekmachines zoals Google.

Omwille van die redenen kiezen veel ondernemingen voor webshops van BeHost. Wij zetten een webwinkel op maat dat voldoet aan jouw verwachtingen en die van jouw klanten. Wij stellen alles op punt wat betreft de technische aspecten, dat wil zeggen van domeinnaam en hosting tot online betaalmethoden en integraties.

Ben je benieuwd naar welke functies mogelijk zijn met de webshops gebouwd door BeHost? De mogelijkheden zijn eindeloos, wij kunnen voldoen aan al jouw verwachtingen. Hieronder enkele voorbeelden van de meest populaire integraties:

Beheer & automatisering:

Volg verzending, breng klanten automatisch op de hoogte, automatiseer processen, volg retours, en nog veel meer…

Marketing & sales

Analytics, ads, emailmarketing, … laat jouw online shop groeien door bezoekersdata in te zetten voor beter bereik en conversie.

Betaalsystemen

Uitgebreide keuze voor betaalmethoden. Veilig, snel en efficient.

Website laten maken in Kortrijk

Waarom een webshop laten maken door BeHost?

Een professionele webshop moet bij jouw klanten de juiste look en feel oproepen en leidt ze makkelijk naar gewenste producten en betaalterminal. Bij BeHost besteden wij volle aandacht aan de belangrijke elementen:

Wij bieden kwalitatieve webshops, die worden gebouwd en onderhouden.  Jouw webshop zal gebruiksvriendelijk, modern, veilig, snel, mobielvriendelijk én makkelijk vindbaar zijn.

Veiligheid en snelheid zijn cruciaal zodat klanten jouw webshop vertrouwen en niet afhaken. Wij zorgen voor optimale snelheid, SSL-certificaat, kwaliteitshosting,

Een mooi webshop waar klanten de gewenste producten moeilijk vinden is natuurlijk niet veel waard. Wij zorgen voor een webshop met heldere en klantvriendelijke structuur zodat de klant moeiteloos kan bestellen en betalen.

Zichtbaarheid op Google is dé beste manier om jouw verkoopcijfers te verhogen. Wij zetten jouw webshop zodanig op dat het voldoet aan alle eisen om hoog te kunnen ranken voor Google.

Financiële transacties staan centraal voor webshops. Wij integreren de betaalsystemen en zorgen wanneer gewenst voor automatisaties betreffende boekhouding en stockmangment.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom staat persoonlijke service centraal bij BeHost. We zijn altijd bereikbaar om je te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden. 

Wat onze klanten zeggen

Wat onze klanten zeggen

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.

Jouw webshop laten maken: hoe werkt het?

Wij bouwen webshops die aantrekkelijke design hebben én voldoen aan alle hedendaagse technische vereisten. Tijdens het proces besteden we volle aandacht aan jouw specifieke wensen en verwachtingen zodat het eindresultaat perfect bij jouw past. Wij doorlopen samen de volgende stappen:

 • Wordpress website kennismaking met klant

  Stap 1: Offerte aanvragen

  De eerste stap is BeHost contacteren en meer informatie bezorgen over jouw project. We hebben alle relevante info nodig, zoals jouw sector, of je reeds een website hebt, of je een (voorbeeld)design in gedachten hebt, of je een deadline in gedachten hebt, enzovoort... We zullen dan kijken naar jouw specifieke situatie en plannen we een kennismakingsgesprek in, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise. Daarnaast stellen we een gedetailleerde plan van aanpak op, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je van ons kan verwachten. Na de kennismaking starten we met de strategie, waarbij we jouw ideeën vertalen naar online concepten. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben.

  Nadat je akkoord bent met ons voorstel en timing, bezorgen we jou een offerte. Je kan deze offerte gerust bekijken en je tijd nemen. Als je er akkoord mee bent, gaan we verder naar stap 2.

 • Stap 2: Inhoud aanleveren

  Nadat we het offerte hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video's en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter. We bekijken of er voldoende content beschikbaar is om aan de slag te gaan. Mocht dit niet het geval zijn, geven we advies over wat wel nodig is om je website te vullen en hoe je dit kunt aanpakken.

 • Wordpress website laten ontwikkelen

  Stap 3: Ontwerp en feedback

  Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

 • Wordpress website laten publiceren

  Stap 4: Publicatie

  Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

 • Stap 5: Monitoring en onderhoud

  Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups en het oplossen van eventuele technische problemen. Onze all-in pakketten bevatten ook webhosting en de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Wat kost het om een webshop te laten maken?

De prijs van om een webshop te laten maken hangt af van verschillende factoren waaronder:

 • Wil je enkel een kijkwebshop of ook betaalmethoden integreren?
 • Hoeveel groot is jouw gamma?
 • Wil je inhoudelijke optimalisatie voor online-zichtbaarheid?
 • Heb je professionele copywritting nodig?
 • Wil je een meertalige webshop?

Zo kunnen de prijzen oplopen tot €15 000. Daarnaast worden er hoge jaarlijkse kosten aangerekend voor onderhoud en hosting van jouw webshop.

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Transparante webdesign prijzen, inclusief alles wat je nodig hebt

Kies het pakket dat het best bij jou past. Weet je niet zeker welke je moet kiezen? Neem gerust contact met ons op.

Website

Voor informatieve websites tot 4 pagina’s met basisfuncties, zoals een formulier.                          

299


 per jaar

Het jaarlijkse abonnement bevat:

 • Opbouw website
 • Onderhoud website
 • Optimalisatie website

+ €150 éénmalige opzetkosten

De opzetkosten bevatten het volgende:

 • Voorbereiding en opzet website
 • Ondersteuning bij het opstarten
 • Wij bouwen jouw unieke website

 • Wij regelen alle technische zaken          

 • Wij onderhouden je website

 • Aanpassingen aanvragen

 • Eerste versie binnen 21 dagen

Website Pro

Voor websites met meer vereisten, zoals een custom boekingsysteem, geavanceerde targeting, enz.

499


 per jaar

Het jaarlijkse abonnement bevat:

 • Opbouw website
 • Onderhoud website
 • Optimalisatie website

+ €150 éénmalige opzetkosten

De opzetkosten bevatten het volgende:

 • Voorbereiding en opzet website
 • Ondersteuning bij het opstarten
 • Prioritaire ondersteuning                

 • Tracking, re-targeting & call-to-action

 • Gericht op converten bezoekers

 • Aanpassingen aanvragen

 • Eerste versie binnen 30 dagen

Webshop

Voor webshops met basisfuncties en verwachte omzet tot €25.000 per jaar.                                            

499


 per jaar

Het jaarlijkse abonnement bevat:

 • Opbouw website
 • Onderhoud website
 • Optimalisatie website

+ €150 éénmalige opzetkosten

De opzetkosten bevatten het volgende:

 • Voorbereiding en opzet website
 • Ondersteuning bij het opstarten
 • Wij bouwen jouw unieke webshop

 • Wij regelen alle technische zaken

 • Wij onderhouden je webshop

 • Aanpassingen aanvragen

 • Eerste versie binnen 21 dagen

Webshop Pro

Voor webshops met geavanceerde functies, prioritaire ondersteuning en verwachte omzet van meer dan €25.000 per jaar.

699


 per jaar

Het jaarlijkse abonnement bevat:

 • Opbouw website
 • Onderhoud website
 • Optimalisatie website

+ €150 éénmalige opzetkosten

De opzetkosten bevatten het volgende:

 • Voorbereiding en opzet website
 • Ondersteuning bij het opstarten
 • Prioritaire ondersteuning                

 • Tracking, re-targeting & call-to-action

 • Gericht op converten bezoekers

 • Aanpassingen aanvragen

 • Eerste versie binnen 30 dagen

Basis Webshop

Dit pakket is geschikt voor webshops met essentiële functies en een verwachte jaarlijkse omzet tot €25.000.

649 

voor het eerste jaar

Het pakket bevat:

 • Website creatie: Een op maat gemaakte website die aan al jouw behoeften voldoet. (tot 4 pagina's ontworpen door ons)
 • Webshop functionaliteiten met webshop-specifieke pagina's (productpagina, categoriepagina, accountpagina, winkelwagenpagina, aankooppagina, pagina na aankoop, enzovoort).
 • Website onderhoud: Regelmatige updates en technische ondersteuning om je website soepel en up-to-date te houden.
 • Website optimalisatie: Verbeteringen om ervoor te zorgen dat je website en webshop optimaal presteert en goed vindbaar is.

Met ons pakket kun je met vertrouwen bouwen aan een sterke online aanwezigheid.

verlengen aan slechts €499 per jaar (optioneel)

Na het eerste jaar heb je de mogelijkheid om je abonnement te verlengen voor slechts €499 per jaar.

We benadrukken dat verlenging volledig optioneel is. Je hebt de vrijheid om te kiezen of je je abonnement wilt voortzetten en blijven profiteren van onze diensten.

 • Creatie van een unieke, op maat gemaakte webshop

 • Volledige technische ondersteuning

 • Onderhoud van je webshop voor het eerste jaar

 • Aanpassingen aanvragen doorheen het jaar

 • Volledige toegang tot jouw webshop

 • Websitebouwer zonder limieten

 • Eerste versie binnen 30 dagen

Nog 0  pakketten over

Met geld-terug garantie.
Niet tevreden? Geld terug!

Webshop Pro

Voor webshops met geavanceerde functies, nood aan prioritaire ondersteuning en een verwachte jaarlijkse omzet van meer dan €25.000.

849 

voor het eerste jaar

Het pakket bevat:

 • Website creatie: Een op maat gemaakte website die aan al jouw behoeften voldoet. (tot 4 pagina's ontworpen door ons)
 • Webshop functionaliteiten met webshop-specifieke pagina's (productpagina, categoriepagina, accountpagina, winkelwagenpagina, aankooppagina, pagina na aankoop, enzovoort).
 • Website onderhoud: Regelmatige updates en technische ondersteuning om je website soepel en up-to-date te houden.
 • Uitgebreide website optimalisatie: Verbeteringen om ervoor te zorgen dat je website en webshop optimaal presteert en goed vindbaar is.

Met ons pakket kun je met vertrouwen bouwen aan een sterke online aanwezigheid.

verlengen aan slechts €699 per jaar (optioneel)

Na het eerste jaar heb je de mogelijkheid om je abonnement te verlengen voor slechts €699 per jaar.

We benadrukken dat verlenging volledig optioneel is. Je hebt de vrijheid om te kiezen of je je abonnement wilt voortzetten en blijven profiteren van onze diensten.

 • Alles van het pakket basis webshop

 • Geavanceerd ontwerp op maat

 • Uitgebreide optimalisatie voor zoekmachines

 • Prioritaire ondersteuning

 • Snelle verwerking van aanpassingsverzoeken

 • Eerste versie binnen 30 dagen

Nog 0  pakketten over

Met geld-terug garantie.
Niet tevreden? Geld terug!

Webshop Op Maat

Een pakket op maat voor bedrijven of zelfstandigen met meer onlinebehoeften en nood aan gepersonaliseerde functies. 

Prijs op aanvraag

 • Meerdere talen

 • Een op maat gemaakte SEO-strategie

 • Opzet van advertentieaccounts

 • Integratie externe tools

 • Eerste versie binnen 30 dagen

Is jouw webshop online zichtbaar?  

Voor een geslaagde webshop heb je stabiel en hoog stroom van bezoekers nodig. Google biedt dé platform om klanten naar jouw webshop te leiden. Hiervoor moet je webshop wel verschijnen aan de top van de zoekresultaten aangezien mensen bijna nooit verder gaan de eerste resultatenpagina op Google.

De manier om hoog te scoren op Google is door te focussen op SEO (zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimalisatie). Dit is een verzamelnaam voor handelingen, goede praktijken en regels om jouw webshop te optimaliseren zodat Google het hoger gaat ranken. Hierin spelen verschillende factoren een rol: 

Bij BeHost leveren we webshops af die een goede basis hebben voor online vindbaarheid. Dit houdt in dat je start met een webshop die technisch helemaal in orde is. Dit geeft je al een goede start. Wij installeren ook instrumenten die je zelf kan gebruiken om jouw online vindbaarheid te verbeteren zoals Yoast SEO en Google analytics. Wil je verdere optimalisaties? Onze uitgebreide SEO-diensten bieden goede oplossing. Hierin gaan we jouw onderneming en sector analyseren om jouw Google-score verder te verbeteren. Neem contact op voor op maat SEO diensten.

Heb je vragen of wens je jouw project te bespreken?

Heb je vragen of wens je graag jouw project te bespreken? Je kan hiervoor het onderstaande contactformulier gebruiken. Vertel ons over je noden, of je reeds een ontwerp hebt, of je een deadline hebt, enzovoort. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kan een antwoord verwachten binnen twee werkdagen.

Je kan ook een vrijblijvend (online) gesprek inplannen via deze pagina.

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign