Webshop laten maken

Ben jij op zoek naar een professioneel webbureau om jouw webwinkel te laten maken? BeHost is specialist in het bouwen van Woocommerce webshops, WordPresswebsites en online marketing. Wij bieden een all-in service op maat tegen betaalbare tarieven. Laat ons jouw online-shop maken en geniet van professioneel resultaat.

Webshop professioneel laten maken - winkelkar voor een laptop

Professionele webwinkel op maat door een gespecialiseerd webdesigner?

Je wilt jouw producten of diensten online aanbieden, maar weet niet hoe je eraan begint. Of je hebt reeds een webshop maar die is dringend aan vernieuwing toe of het brengt weinig op. Dit zijn enkele vragen waar je misschien mee zit:

Met al deze (en soortgelijke) vragen kan je bij ons terecht. Samen met jou zoeken we naar de opportuniteiten in jouw specifiek vakgebied. Met onze expertise in webdesign en online marketing zetten we jouw onderneming online goed in de verf.

Woocommerce WordPress voor webshops:

WordPress is niet voor niks het meest gebruikte open source platform om websites te maken en beheren. Woocommerce WordPress is dé E-commerce plugin waarmee je mooie webshops op maat kan bouwen aan betaalbare prijzen, de mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt!

Met Woocommerce WordPress heb je een webshop dat voldoet aan alle hedendaagse technische vereisten, makkelijk zelf aan te passen na publicatie, talloze integraties biedt en daarboven geschikt is om geoptimaliseerd te worden voor online zoekmachines zoals Google.

Omwille van die redenen kiezen we voor WordPress-Webshops. Wij zetten een webwinkel op maat dat voldoet aan jouw verwachtingen en die van jouw klanten. Wij stellen alles op punt wat betreft de technische aspecten, dat wil zeggen van domeinnaam en hosting tot online betaalmethoden en integraties.

Ben je benieuwd naar welke functies mogelijk zijn met Woocommerce WordPress. De mogelijkheden zijn eindloos, wij kunnen beantwoorden aan al jouw verwachtingen. Hieronder enkele voorbeelden van de meest pobulaire integraties:

Beheer & automatisering:

Volg verzending, breng klanten automatisch op de hoogte, automatiseer processen, volg retours, en nog veel meer…

Marketing & sales

Analytics, ads, emailmarketing, … laat jouw online shop groeien door bezoekersdata in te zetten voor beter bereik en conversie.

Betaalsystemen

Uitgebreide keuze voor betaalmethoden. Veilig, snel en efficient.

Webshop laten maken - online verkopen

Waarom webshop laten maken door BeHost?

Een professionele webshop moet bij jouw klanten de juiste look en feel oproepen en leidt ze makkelijk naar gewenste producten en betaalterminal. Bij BeHost besteden wij volle aandacht aan de belangrijke elementen:

Wij bieden kwalitatieve webshops, gemaakt met Woocommerce WordPress of Shopify.  Jouw webshop zal gebruiksvriendelijk, modern, veilig, snel, mobielvriendelijk én makkelijk vindbaar zijn.

Veiligheid en snelheid zijn cruciaal zodat klanten jouw webshop vertrouwen en niet afhaken. Wij zorgen voor optimale snelheid, SSL-certificaat, kwaliteitshosting,

Een mooi webshop waar klanten de gewenste producten moeilijk vinden is natuurlijk niet veel waard. Wij zorgen voor een webshop met heldere en klantvriendelijke structuur zodat de klant moeiteloos kan bestellen en betalen.

Zichtbaarheid op Google is dé beste manier om jouw verkoopcijfers te verhogen. Wij zetten jouw webshop zodanig op dat het voldoet aan alle eisen om te kunnen ranken voor Google.

Financiële transacties staan centraal voor webshops. Wij integreren de betaalsystemen en zorgen wanneer gewenst voor automatisaties betreffende boekhouding en stockmangment.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom staat persoonlijke service centraal bij BeHost. We zijn altijd bereikbaar om je te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden. 

Wat kost het om een Webshop te laten maken?

De prijs van om een webshop te laten maken hangt af van verschillende factoren waaronder:

  • Wil je enkel een kijkwebshop of ook betaalmethoden integreren?
  • Hoeveel groot is jouw gamma?
  • Wil je inhoudelijke optimalisatie voor online-zichtbaarheid?
  • Heb je professionele copywritting nodig?
  • Wil je een meertalige webshop?

Zo kunnen de prijzen varieren van €1000- €15 000. Daarnaast worden er jaarlijkse kosten aangerekend voor onderhoud en hosting van jouw webshop. Kom je graag te weten hoeveel jouw webshop exact zou kosten? Neem contact op voor een kennismaking en vrijblijvende offerte

Is jouw webshop online zichtbaar?  

Voor een geslaagde webshop heb je stabiel en hoog stroom van bezoekers nodig. Google biedt dé platform om klanten naar jouw webshop te leiden. Hiervoor moet je webshop wel verschijnen aan de top van de zoekresultaten aangezien mensen bijna nooit verder gaan de eerste resultatenpagina op Google.

De techniek om hoog te scoren op Google is SEO, zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimalisatie. Dit is een verzamelnaam voor handelingen, goede praktijken en regels om jouw webshop te optimaliseren zodat Google het hoger gaat ranken. Hierin spelen verschillende factoren een rol: 

Bij BeHost leveren Webshops af die goede basis hebben voor online vindbaarheid. Dit houdt in dat je start met een webshop die technisch helemaal in orde is. Dit geeft je al een goede start. Wij installeren ook instrumenten die je zelf kan gebruiken om jouw online vindbaarheid te verbeteren zoals Yoast SEO voor Woocommerce en Google analytics. Wil je verdere optimalisaties? Onze uitgebreide SEO-diensten bieden goede oplossing. Hierin gaan we jouw onderneming en sector analyseren om jouw Google-score verder te verbeteren. Neem contact op voor op maat SEO diensten.

WooCommerce webshop laten maken: Werkwijze

Wij bouwen webshops die aantrekkelijke design hebben én voldoen aan alle hedendaagse technische vereisten. Tijdens het proces besteden we volle aandacht aan jouw specifieke wensen en verwachtingen zodat het eindresultaat perfect bij jouw past. Wij doorlopen samen de volgende stappen:

Onlinemarkting- en webdesignbedrijf in Leuven

BeHost werd in 2020 opgericht met de focus op het voorzien van professionele en hoogwaardige webdesigns voor kmo’s. Dit met persoonlijke ondersteuning en aan een voordelig tarief. Over een ideale mix gesproken!

Al snel merkten we dat de vraag naar onze diensten sterk toenam. Door onze all-in formule (hosting, domeinnamen, webdesign én online marketing) slagen we er namelijk in om de werkdruk te verlagen voor onze klanten. Op die manier kunnen zij zich volledig richten op de werking van hun onderneming zonder zich zorgen te hoeven maken over al het online gebeuren.

Ons team bestaat uit vijf jonge en gepassioneerde professionals. Onze expertises in data-analyse, IT, bedrijfskunde en marketing laat ons toe om goede service te voorzien. Sinds dag één ligt onze focus op het vormen van duurzame klantenrelaties. Daarom hechten wij bij BeHost enorm veel belang aan kwaliteit, betaalbaarheid, maar vooral persoonlijke dienst. Zo zetten we samen stappen vooruit!

Osamah - Zaakvoerder
Daniel - Account manager
Marie - Marketing
Ameer - Webdeveloper

Vraag jouw offerte aan voor een webshop op maat!

Wil je een vrijblijvend gesprek over jouw webshop? Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign