Professioneel webdesign Leuven

Ben je op zoek naar een professionele webdesign in Leuven? Als gespecialiseerd webdesignbedrijf bouwen wij professionele websites en webshops op maat aan vaste jaarlijkse prijzen.

Op zoek naar een professionele webdesigner in Leuven?

Zoek je een webdesignbedrijf in Leuven dat je kan helpen bij het ontwikkelen van een professionele en responsieve website voor je onderneming? Voor webdesign in Leuven ben je bij BeHost zeker aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van websites die aan al jouw wensen voldoen en die bijdragen aan een professioneel imago van jouw bedrijf. Daarnaast werken wij met een vaste jaarlijkse prijs, en krijg je toegang tot heel wat extra’s zoals: webhosting, professionele e-mailadressen (Zoho Premium), SEO-optimalisatie, enzovoort. Of je nu een nieuwe website wil of als jouw huidige website aan een update toe is, wij staan klaar om jou te helpen. Bovendien staat bij ons de klant centraal en wij regelen alles stap voor stap bij het bouwen van jouw droomwebsite. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Webdesign Leuven in 5 stappen

Een goed ontworpen website biedt meer dan alleen esthetiek. Het trekt de aandacht van bezoekers, helpt klanten om het product of de dienst beter te begrijpen, en informeert over het bedrijf en het merk. Bij BeHost bieden we webdesigndiensten aan ondernemers in Leuven en overal in Vlaanderen. Ons ontwerpproces is gericht op jouw visie en verwachtingen. Daarnaaast is ons doel het bouwen van een professionele website die perfect bij jou en jouw bedrijf past en die technisch helemaal in orde is. Dit bereiken wij door samen de volgende stappen te doorlopen:

De eerste stap is contact opnemen met BeHost en jouw project voorstellen. Daarna zullen we naar meer informatie vragen en plannen we evt. een kennismakingsgesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise.

Nadat we het plan van aanpak hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter.

Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en hosten van je website. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Waarom BeHost voor webdesign in Leuven?

BeHost is dé webdesign specialist in Leuven. Wij bieden professioneel en betaalbaar webdesign met een klantgerichte en gepersonaliseerde aanpak. Laat jouw website bouwen door BeHost: kwaliteitsvol, snel, betaalbaar en geoptimaliseerd voor Google.

Bij BeHost leveren we websites met moderne en to-the-point designs. Onze websites voldoen altijd aan de hedendaagse technische vereisten. Jouw website zal snel, veilig, mobiel-responsief en online-vindbaar zijn.

Klanttevredenheid is onze topprioriteit en daarom staat persoonlijke service bij ons centraal. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar om jou te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden.

Bij BeHost geloven we in duurzame klantenrelaties. Daarom bieden we onze diensten aan eerlijke en transparante prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen.

professioneel webdesign

Je website krijgt ook:

Webhosting
Gratis domeinnaam 
Websitebouwer 
7/7 persoonlijke klantenservice
Cloudflare koppeling

> Webhosting
> Gratis domeinnaam 
> Websitebouwer 
> 7/7 persoonlijke klantenservice
> Cloudflare koppeling

Gratis Zoho Mail Premium account
Gratis (technische) ondersteuning
SSL-certificaat
Onbeperkt aantal e-mailadressen
30 dagen geld-terug garantie

> Gratis Zoho Mail Premium account
> Gratis (technische) ondersteuning
> SSL-certificaat
> Onbeperkt aantal e-mailadressen
> 30 dagen geld-terug garantie

Koppeling website-hosting
Koppeling e-mailadressen
Opzet formulier(en)
Privacy Policy en GDPR pagina’s
Gratis dagelijkse backups

> Koppeling website-hosting
> Koppeling e-mailadressen
> Opzet formulier(en)
> Privacy Policy en GDPR pagina’s
> Gratis dagelijkse backups

Professioneel webdesign prijs

Hoeveel kost professioneel webdesign in Leuven?

Professionele webdesign zal waarschijnlijk een aanzienlijke investering zijn voor een bedrijf. De precieze kosten zullen afhangen van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de website, de functionaliteiten die nodig zijn en de ervaring en reputatie van de webdesigner of het bedrijf.

In het algemeen kan men echter verwachten dat de kost voor professionele webdesign op maat voor ondernemingen kan oplopen tot duizenden euro’s, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf. Het is daarom belangrijk om goed onderzoek te doen en verschillende offertes te vergelijken voordat een beslissing wordt genomen.

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Professionele webdesigns door BeHost

BeHost leverde professionele websites voor tal van ondernemingen in Leuven en overal in Vlaanderen. Hieronder enkele voorbeelden van onze geleverde werken:

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Vorige slide
Volgende slide

Professioneel webdesign in Leuven?

Heb je vragen of wil je jouw project bespreken? Voel je vrij om jouw vragen hieronder mee te delen en wij bezorgen jou binnenkort een antwoord! Je kan ook  een (online)meeting inplannen via deze pagina 

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign