Professioneel webdesign Leuven

Ben je op zoek naar een professionele webdesigner in Leuven? Als gespecialiseerd webdesignbedrijf bouwen wij professionele WordPress websites op maat tegen betaalbare prijzen.

Jouw bedrijfswebsite laten bouwen door BeHost?

Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Op zoek naar professionele webdesigner in Leuven?

Zoek je een webdesignbedrijf dat je kan helpen bij het ontwikkelen van een professionele en responsieve website, dan ben je bij BeHost aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van websites die aan al jouw wensen voldoen en die bijdragen aan een professioneel imago van jouw bedrijf. Of je nu een nieuwe website wil of als jouw huidige website aan een update toe is, wij staan klaar om jou te helpen. Bij ons staat de klant centraal en wij begeleiden je stap voor stap bij het bouwen van jouw droomwebsite. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen:

Professionele WordPress webdesign in 5 stappen

Een goed ontworpen website biedt meer dan alleen esthetiek. Het trekt de aandacht van bezoekers, helpt klanten om het product of de dienst beter te begrijpen, en informeert over het bedrijf en het merk. Bij BeHost bieden we webdesigndiensten aan ondernemers in Leuven en overal in Vlaanderen. Ons ontwerpproces is gericht op jouw visie en verwachtingen. Ons doel is het bouwen van een professionele website die perfect bij jou en jouw bedrijf past en die technisch helemaal in orde is. Dit bereiken wij door samen de volgende stappen te doorlopen:

Bij BeHost beginnen we altijd met een kennismaking, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je WordPress website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise. Daarnaast stellen we een gedetailleerde offerte op, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je van ons kan verwachten en wat het je gaat kosten. Na de kennismaking starten we met de strategie, waarbij we jouw ideeën vertalen naar online concepten. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben.

Nadat we het prijsvoorstel met je hebben doorgenomen en akkoord zijn gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We verwachten dat je alle relevante teksten, afbeeldingen, videos en andere bestanden aanlevert die nodig zijn om je website te vullen. Op basis hiervan maken we bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesten? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter. We bekijken of er voldoende content beschikbaar is om aan de slag te gaan. Mocht dit niet het geval zijn, geven we advies over wat wel nodig is om je website te vullen en hoe je dit kunt aanpakken.

Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

Na het publiceren van je website kan je ervoor kiezen om het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige beveiligingsupdates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en dat we je website zullen hosten. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Waarom BeHost: Leuvens Webdesignbedrijf

BeHost is dé webdesign specialist in Leuven. Wij bieden professioneel en betaalbaar webdesign met een klantgerichte en gepersonaliseerde aanpak. Laat jouw website bouwen door BeHost: kwaliteitsvol, snel, betaalbaar en geoptimaliseerd voor Google.

Bij BeHost leveren we websites met moderne en to-the-point designs. Onze websites voldoen altijd aan de hedendaagse technische vereisten. Jouw website zal snel, veilig, mobiel-responsief en online-vindbaar zijn.

Klanttevredenheid is onze topprioriteit en daarom staat persoonlijke service bij ons centraal. Wij zijn altijd bereikbaar om jou te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden.

Bij BeHost geloven we in duurzame klantenrelatie. Daarom bieden we onze diensten aan eerlijke en transparante prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen.

Professioneel Webdesign
Professioneel webdesign prijs

Hoeveel kost professioneel webdesign?

Professionele webdesign zal waarschijnlijk een aanzienlijke investering zijn voor een bedrijf. De precieze kosten zullen afhangen van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de website, de functionaliteiten die nodig zijn en de ervaring en reputatie van de webdesigner of het bedrijf.

In het algemeen kan men echter verwachten dat professionele webdesign begint bij enkele honderden euro’s en kan oplopen tot duizenden euro’s, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen en verschillende offertes te vergelijken voordat een beslissing wordt genomen.

Bij BeHost starten de prijzen al vanaf €750 excl. BTW eenmalige webdesignkosten. De prijzen voor onderhoudspakketten starten vanaf €200 excl. BTW jaarlijkse kosten. Wil je weten hoeveel jouw website zou kosten? Vraag een vrijbelijvende offerte, Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je een weloverwogen beslissing maken over het laten bouwen van jouw website.   

Professionele webdesigns door BeHost

BeHost leverde professionele websites voor tal van ondernemingen in Leuven en overal in Vlaanderen. Hieronder enkele voorbeelden van onze geleverde werken:

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Webdesignbedrijf Leuven, wie zijn wij?

Wij zijn een webdesign en online-marketing bedrijf bestaande uit vijf jonge en gepassioneerde professionals. Ons team heeft expertise in data-analyse, IT, bedrijfskunde en marketing. Sinds dag één ligt onze focus op het vormen van duurzame klantenrelaties. Daarom hechten wij bij BeHost enorm veel belang aan kwaliteit, betaalbaarheid, maar vooral persoonlijke service. Zo zetten we samen stappen vooruit! 

Osamah - Zaakvoerder
Daniel - Account manager
Milan - Account manager
Marie - Marketing
Ameer - IT

Professioneel webdesign in Leuven?

Ben je nieuwsgierig naar het prijskaartje van jouw project? Voel je vrij om jouw wensen hieronder mee te delen en wij bezorgen je een vrijblijvende offerte!

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign