Website laten maken Leuven

Zoek je een webbureau om je website te laten maken in Leuven? Wil je één vaste all-in prijs voor alles; webdesign, webhosting én onderhoud?

Jouw website laten maken in Leuven door BeHost betekent genieten van een kwaliteitswebsite met service op maat aan een betaalbare en vaste jaarlijkse prijs!

Een website laten maken in Leuven, wat houdt dat in?

Je begint een onderneming en wilt klanten informeren en eventueel aantrekken in de regio Leuven. Aangezien we in een digitaal tijdperk leven kun je dat bijna onmogelijk bereiken zonder online aanwezig te zijn.  Daarnaast geeft een mooi en moderne website een eerste indruk waar potentiële klanten je op zullen beoordelen. Een goed opgezette website zorgt voor een professionele uitstraling en kan klanten aantrekken en hun vertrouwen in je zaak vergroten.

Websites bouwen en onderhouden is onze specialiteit. Ten eerste zoeken we uit wat je noden en verwachtingen zijn en zetten die dan om in een perfect functionerende website. Bovendien garanderen we webdesign-diensten van hoog kwaliteit aan een betaalbare en vaste jaarlijkse prijs. Daarnaast garanderen we steeds de volgende elementen:

Website laten maken in Leuven

Enkele van onze webdesigns

We zijn trots op onze werk voor ondernemingen in Leuven en overal in Vlaanderen. Telkens hebben we op maat designs gemaakt die passen bij wat de klant verwacht en nodig heeft. Neem gerust een kijkje op onze recente werken hieronder:

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Betaalbare bedrijfswebsite dankzij BeHost

Voor KMO’s en zelfstandigen moet een website er goed uitzien, gericht op het converteren van bezoekers naar klanten en goed vindbaar zijn door de zoekmachines. Nieuwe website laten maken moet bovendien ook betaalbaar blijven aangezien startende ondernemers meestal niet ineens duizenden euro’s kunnen of willen besteden aan professionele webdesigners. Daarnaast hanteren vele designers of bureau’s geen vaste prijzen, waardoor vele ondernemers een verassingsfactuur krijgen. 

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

We maken je website op basis van je content en sector. Wij zetten je visie om in realiteit en stellen die verder op punt volgens je feedback. Elk detail, kleur, structuur of functionaliteit is mogelijk.

We doen ons best om je website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Zo wordt je website sneller gevonden door jouw doelpubliek!

Er zijn talloze mogelijkheden. Voeg een portfolio, formulier, social media-feed, e-mailnieuwsbrief, online verkoop, analytics, …

We zorgen voor hoge laadsnelheden, beveiliging en monitoring van je website. Bovendien biedt het platform de mogelijkheid om verschillende anti-spamsystemen te installeren. We kunnen je ook helpen je website GDPR-conform te maken. 

We kunnen alleen tot een bepaald aantal pagina’s voor jou ontwerpen, maar je kan zelf aan de slag met jou website, zonder limieten uiteraard. 

Nieuws aankondigen, producten toevoegen of weghalen aan je webshop, een blog schrijven, … je kunt eenvoudig en kosteloos de inhoud van je website bijwerken of uitbreiden.

Scoor hoog op Google in Leuven en omgeving

Een mooie website laten maken waar er geen bezoekers op komen is praktisch nutteloos! Na je investering in professionele webdesign wil je dat je website resultaten oplevert. Hoog scoren op organische zoekmachines is de ideale manier om bezoekers aan te trekken. Een website dat hoog rankt, is een waardevol marketingkanaal en brengt vervolgens gegarandeerd meer omzet op. 

Klanten leiden via Google naar je website kun je alleen bereiken door in de eerste zoekresultaten te verschijnen. Bovendien heeft onderzoek aangewezen dat de eerste zoekresultaat alleen al 25% van de kliks krijgt!

Score hoger op google in Leuven

Maar in de topresultaten verschijnen is zeker niet vanzelfsprekend. Er zijn verschillende factoren die een rol kunnen spelen, hieronder vallen zowel technische elementen alsook de teksten van je website. We houden steeds rekening met de technische factoren om je al een goede start te geven:

Verdere optimalisering voor zoekmachines is een vak op zich. Bovendien is het redelijk arbeidsintensief en vergt het tijd en geduld. Daarom installeren we ook instrumenten die je zelf kan gebruiken om je online vindbaarheid te verbeteren en voeren we ook de basisinstallaties hiervan om jouw op weg te helpen. Een voorbeeld van deze tools zijn Yoast SEO en Google analytics. Daarnaast kun je jouw SEO werk volledig uitbesteden aan ons, neem hiervoor contact met ons op voor een offerte op maat.

Vragen of opmerkingen?

Wil je graag een (online)meeting inplannen of heb je vragen? Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Ja, we verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kunt uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.  

Wil je dat we de inhoud van je website zelf generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook je teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. Neem contact op voor een bespreking of neem een kijkje op onze marketingpagina.  

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we je de eerste versie van je website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

We baseren ons op je wensen, visie en branche om de eerste versie te maken. Daarna kun je opmerkingen en suggesties aan ons doorgeven. Dit herhalen we zodat je website meer en meer vorm begint te krijgen. Pas wanneer je tevreden bent gaan we over tot publicatie.

Wanneer je klaar bent om het pakket te bestellen, kan je dat via de klantenzone doen. Je kan dan ook meteen een klantenaccount aanmaken en je betaalmethode kiezen. Je kan dan via bankoverschrijving betalen maar je kan ook, indien gewenst, via Bancontact, American Express, Visa of Mastercard online betalen.

Hou er rekening mee dat we na je bestelling contact met je zullen opnemen, en indien we niet reeds bekend zijn met je project, we extra informatie zullen vragen en/of een gesprek inplannen.

Ja, je kunt onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van je website zelf bijwerken. Wij zorgen dat je daar vanaf het begin mee aan de slag kan.

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van je website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren.

Bij basis-SEO brengen we enkele essentiële zaken in orde zoals: meta-tekst, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet direct dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan, maar het vormt een basis voor verdere optimalisatie.

Ja. We vragen hiervoor wel een kleine vergoeding. Neem contact met ons op voor meer info.