Professioneel webdesign Limburg

Zoek je een ervaren webdesigner in Limburg of omgeving om jouw bedrijfswebsite te laten maken? Als specialist in webdesign en online marketing bouwen wij professionele websites op maat tegen betaalbare prijzen.

Professioneel webdesign gezocht in Limburg?

Je zoekt een gespecialiseerd webdesignbedrijf? Je wilt jouw professionele website laten maken door een gedreven team van experts? Dan ben je bij BeHost aan het juiste adres! Ons team van ervaren ontwerpers staat klaar om jouw droomwebsite te bouwen. We bieden hoogwaardige webdesign-services tegen een betaalbare prijs en zorgen ervoor dat jouw website perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf en doelgroep. Bovendien zijn onze websites technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat jouw website gevonden kan worden door potentiële klanten via relevante zoekwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je ondersteunen bij het realiseren van je online ambities:

Waarom kiezen voor BeHost?

Je wilt een nieuwe website laten bouwen en onderhouden en zit met veel vragen. Hoe vind je het beste webdesignbureau? Gaat de website jouw bedrijf goed representeren? Hoe vind je de beste prijs/kwaliteit aanbod? ….

BeHost gaat samen met jou de uitdaging aan om een website op te zetten dat jouw onderneming onderscheidt van de rest. Wij leveren kwaliteitsdienst op maat met continu ondersteuning.

Wij bieden kwalitatieve en vindbare websites op maat. Deze voldoen aan alle hedendaagse technische vereisten. Jouw website zal esthetisch, veilig, snel, mobielvriendelijk én goed vindbaar zijn.

Voor onze diensten hanteren we uiterst competitieve prijzen. Onze visie is namelijk gericht op het onderhouden van duurzame klantenrelaties met een wederzijds groeipotentieel.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom staat persoonlijke service centraal bij BeHost. We zijn altijd bereikbaar om je te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden. Tijdens het ontwerpprocess vertrekken we telkens vanuit jouw specifieke noden en verwachtingen. Wij houden je op de hoogte en verwerken jouw feedback via verschillende aanpassingsrondes. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd een goed beeld hebt over jouw project en dat je zelf kunt bepalen hoe jouw website eruit komt te zien.

professioneel webdesign

Onze webdesign klanten aan het woord

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Professionele webdesign in 5 stappen

BeHost is gespecialiseerd in het creëren van indrukwekkende en effectieve webdesigns voor ondernemingen overal in Vlaanderen. Onze websites gaan verder dan design en animaties, wij streven ernaar om een verhaal te vertellen dat jouw merk tot leven brengt.

Wij benaderen webdesign met drie belangrijke criteria in gedachten: duidelijk, esthetisch en Krachtig. Een succesvolle website moet gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk zijn, én het moet bezoekers aanzetten om actie te nemen.

Ons webdesignproces bestaat uit vijf stappe, zoals hieronder weergegeven:

 • Wordpress website kennismaking met klant

  Stap 1: Bespreking project

  De eerste stap is het contact opnemen met BeHost en jouw project voorstellen. Daarna zullen we naar meer informatie vragen en plannen we evt. een kennismakingsgesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise.

 • Stap 2: Inhoud aanleveren

  Nadat we het plan van aanpak hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video's en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter.

 • Wordpress website laten ontwikkelen

  Stap 3: Ontwerp en feedback

  Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

 • Wordpress website laten publiceren

  Stap 4: Publicatie

  Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

 • Stap 5: Monitoring en onderhoud

  Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en hosten van je website. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Kosten van professioneel webdesign

Er zijn verschillende factoren die de prijs beinvloeden. Zo kan de omvang van de website, de functionaliteiten die je wilt hebben en de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden van invloed zijn op de prijs. Ook het ontwerp en de unieke eisen die je stelt kunnen de kosten beïnvloeden. 

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Je website krijgt ook:

Webhosting
Gratis domeinnaam 
Websitebouwer 
7/7 persoonlijke klantenservice
Cloudflare koppeling

> Webhosting
> Gratis domeinnaam 
> Websitebouwer 
> 7/7 persoonlijke klantenservice
> Cloudflare koppeling

Gratis Zoho Mail Premium account
Gratis (technische) ondersteuning
SSL-certificaat
Onbeperkt aantal e-mailadressen
30 dagen geld-terug garantie

> Gratis Zoho Mail Premium account
> Gratis (technische) ondersteuning
> SSL-certificaat
> Onbeperkt aantal e-mailadressen
> 30 dagen geld-terug garantie

Koppeling website-hosting
Koppeling e-mailadressen
Opzet formulier(en)
Privacy Policy en GDPR pagina’s
Gratis dagelijkse backups

> Koppeling website-hosting
> Koppeling e-mailadressen
> Opzet formulier(en)
> Privacy Policy en GDPR pagina’s
> Gratis dagelijkse backups

Onze realisaties

BeHost hielp tal van ondernemers overal in Vlaanderen met het bouwen van hun websites. Hieronder enkele van ons meest recent werk:  

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Vorige slide
Volgende slide

Vragen?

Wil je een prijsberekening op maat of heb je vragen? Neem contact met ons op via dit formulier. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend. 

offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign

Naast webdesign in Limburg, zijn wij ook actief in deze regio’s

Gerelateerde topics: