Professioneel webdesign Limburg

Zoek je een ervaren webdesigner in Limburg of omgeving om jouw bedrijfswebsite te laten maken? Als specialist in webdesign bouwen wij professionele WordPress websites op maat tegen betaalbare prijzen.

Wil je jouw website laten maken?

Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Professioneel webdesign gezocht in Limburg?

Je zoekt een gespecialiseerd webdesignbedrijf? Je wilt jouw professionele website laten maken door een gedreven team van experts? Dan ben je bij BeHost aan het juiste adres! Ons team van ervaren ontwerpers staat klaar om jouw droomwebsite te bouwen. We bieden hoogwaardige webdesign-services tegen een betaalbare prijs en zorgen ervoor dat jouw website perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf en doelgroep. Bovendien zijn onze websites technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat jouw website gevonden kan worden door potentiële klanten via relevante zoekwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je ondersteunen bij het realiseren van je online ambities:

Professionele webdesign in 5 stappen

Wij specialiseren ons in het creëren van indrukwekkende en effectieve WordPress webdesigns voor ondernemingen overal in Vlaanderen. Onze websites gaan verder dan design en animaties, wij streven ernaar om een verhaal te vertellen dat jouw merk tot leven brengt.

Wij benaderen webdesign met drie belangrijke criteria in gedachten: duidelijk, esthetisch en Krachtig. Een succesvolle website moet gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk zijn, én het moet bezoekers aanzetten om actie te nemen.

Ons webdesignproces bestaat uit vijf stappen: kennismaking, content, ontwikkeling, publicatie en onderhoud:

 • Wordpress website kennismaking met klant

  Stap 1: Kennismaking en strategie

  Bij BeHost beginnen we altijd met een kennismaking, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je WordPress website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise. Daarnaast stellen we een gedetailleerde offerte op, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je van ons kan verwachten en wat het je gaat kosten. Na de kennismaking starten we met de strategie, waarbij we jouw ideeën vertalen naar online concepten. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben.

 • Stap 2: Inhoud aanleveren

  Nadat we het prijsvoorstel met je hebben doorgenomen en akkoord zijn gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We verwachten dat je alle relevante teksten, afbeeldingen, videos en andere bestanden aanlevert die nodig zijn om je website te vullen. Op basis hiervan maken we bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesten? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter. We bekijken of er voldoende content beschikbaar is om aan de slag te gaan. Mocht dit niet het geval zijn, geven we advies over wat wel nodig is om je website te vullen en hoe je dit kunt aanpakken.

 • Wordpress website laten ontwikkelen

  Stap 3: Ontwerp en feedback

  Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

 • Wordpress website laten publiceren

  Stap 4: Publicatie

  Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

 • Stap 5: Onderhoud (Optioneel)

  Na het publiceren van je website kan je ervoor kiezen om het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige beveiligingsupdates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en dat we je website zullen hosten. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Onze realisaties

BeHost hielp tal van ondernemers overal in Vlaanderen met het bouwen van hun websites. Hieronder enkele van ons meest recent werk:  

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Waarom BeHost WordPress-Webdesign

Je wilt een nieuwe website laten bouwen en onderhouden en zit met veel vragen. Hoe vind je het beste webdesignbureau? Gaat de website jouw bedrijf goed representeren? Hoe vind je de beste prijs/kwaliteit aanbod? ….

Dit is geen enkel probleem voor ons. Wij gaan samen met jou de uitdaging aan om een website op te zetten dat jouw onderneming onderscheidt van de rest. Wij leveren kwaliteitsdienst op maat met continue ondersteuning.

Wij bieden kwalitatieve websites, gemaakt in WordPress. Deze voldoen aan alle hedendaagse technische vereisten. Jouw website zal esthetisch, veilig, snel, mobielvriendelijk én goed vindbaar zijn.

Voor onze diensten hanteren we uiterst competitieve prijzen. Onze visie is namelijk gericht op het onderhouden van duurzame klantenrelaties met een wederzijds groeipotentieel.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom staat persoonlijke service centraal bij BeHost. We zijn altijd bereikbaar om je te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden. Tijdens het ontwerpprocess vertrekken we telkens vanuit jouw specifieke noden en verwachtingen. Wij houden je op de hoogte en verwerken jouw feedback via verschillende aanpassingsrondes. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd een goed beeld hebt over jouw project en dat je zelf kunt bepalen hoe jouw website eruit komt te zien.

Professioneel Webdesign

Kosten van professioneel webdesign

Er zijn verschillende factoren die de prijs beinvloeden. Zo kan de omvang van de website, de functionaliteiten die je wilt hebben en de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden van invloed zijn op de prijs. Ook het ontwerp en de unieke eisen die je stelt kunnen de kosten beïnvloeden.  Bij BeHost starten de prijzen al vanaf €750 excl. BTW eenmalige webdesignkosten. De prijzen voor onderhoudspakketten starten vanaf €200 excl. BTW jaarlijkse kosten. Benieuwd naar het kostenplaatje van jouw website? Vraag een vrijbelijvende offerte, Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je een weloverwogen beslissing maken over het laten bouwen van jouw website.   

Webdesignbedrijf in de regio Limburg

Wij zijn een webdesign en online-marketing bedrijf bestaande uit vijf jonge en gepassioneerde professionals. Ons team heeft expertise in data-analyse, IT, bedrijfskunde en marketing. Sinds dag één ligt onze focus op het vormen van duurzame klantenrelaties. Daarom hechten wij bij BeHost enorm veel belang aan kwaliteit, betaalbaarheid, maar vooral persoonlijke service. Zo zetten we samen stappen vooruit! 

Osamah - Zaakvoerder
Daniel - Account manager
Marie - Marketing
Ameer - Webdeveloper

Vraag jouw offerte aan!

Ben je nieuwsgierig naar het prijskaartje van jouw project? Voel je vrij om jouw wensen hieronder mee te delen en wij bezorgen je een vrijblijvende offerte!

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign