Professioneel webdesign Oost-Vlaanderen

Zoek je een professioneel webdesigner om jouw bedrijfswebsite te laten maken? Als experts in webdesign bouwen wij professionele WordPress websites op maat tegen betaalbare prijzen.

Jouw website laten bouwen?

Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Professioneel WordPress-webdesign in Oost-Vlaanderen:

Zoek je een professioneel webdesignbedrijf dat ervaring heeft met WordPress? Dan ben je bij BeHost zeker aan het juiste adres! Onze experts hebben ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van WordPress websites die er niet alleen mooi uitzien, maar ook uitstekend presteren. Onze expertise staat garant voor een website die aan al jouw verwachtingen voldoet. Neem contact op voor een blijvend prijsberekening voor het bouwen van jouw droomwebsite:

Ons werkwijze

Een website is een belangrijk onderdeel van je online marketing en daarom moet hij volledig aansluiten op jouw wensen en visie. We werken altijd volgens een duidelijk stappenplan om ervoor te zorgen dat we een website maken die aan al jouw verwachtingen voldoet. 

Bij BeHost beginnen we altijd met een kennismaking, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je WordPress website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise. Daarnaast stellen we een gedetailleerde offerte op, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je van ons kan verwachten en wat het je gaat kosten. Na de kennismaking starten we met de strategie, waarbij we jouw ideeën vertalen naar online concepten. We vragen door tot we jouw doelstellingen en de verwachtingen van de doelgroep concreet hebben.

Nadat we het prijsvoorstel met je hebben doorgenomen en akkoord zijn gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We verwachten dat je alle relevante teksten, afbeeldingen, videos en andere bestanden aanlevert die nodig zijn om je website te vullen. Op basis hiervan maken we bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesten? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter. We bekijken of er voldoende content beschikbaar is om aan de slag te gaan. Mocht dit niet het geval zijn, geven we advies over wat wel nodig is om je website te vullen en hoe je dit kunt aanpakken.

Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

Na het publiceren van je website kan je ervoor kiezen om het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige beveiligingsupdates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en dat we je website zullen hosten. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Waarom BeHost-webdesign kiezen?

Wij bieden all-in pakketten om jouw website te laten bouwen en onderhouden. Ons dynamisch en gemotiveerd team levert topkwaliteit websites en garandeert top service. Wij profileren ons als een betaalbaar alternatief met een focus op duurzame klantrelaties.

Wij kijken met trots naar al onze projecten. Wij leveren telkens website die voldoen aan de hedendaagse technische vereisten én goedontworpen, gebruiksvriendelijk en modern zijn.

Bij BeHost staan we bekend om onze betaalbare prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij zijn eerlijk en transparant over onze prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je jouw budget goed beheren.

Wij luisteren naar jouw wensen en werken samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw website aan al jouw behoeften voldoet. Wij zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, zowel tijdens het bouwproces als na de lancering.

Professioneel Webdesign

Kostprijs van professioneel webdesign

Het kostenplaatje om een nieuwe website te laten bouwen of te vernieuwen kan enorm variëren, gaande van ‘gratis’ tot €15 000. Daarnaast zijn er ook maandelijkse kosten om je website online te houden.

Er zijn verschillende factoren die de prijs beinvloeden. Zo kan de omvang van de website, de functionaliteiten die je wilt hebben en de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden van invloed zijn op de prijs. Ook het ontwerp en de unieke eisen die je stelt kunnen de kosten beïnvloeden. 

Bij BeHost starten de prijzen al vanaf €750 excl. BTW eenmalige webdesignkosten. De prijzen voor onderhoudspakketten starten vanaf €200 excl. BTW jaarlijkse kosten. Benieuwd naar het kostenplaatje van jouw website? Vraag een vrijbelijvende offerte, Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je een weloverwogen beslissing maken over het laten bouwen van jouw website.   

Onze realisaties  

BeHost hielp tal van ondernemers overal in Vlaanderen met het bouwen van hun websites. Hieronder enkele van ons meest recent werk:  

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Webdesignbedrijf in de regio Oost-Vlaanderen

Wij zijn een webdesign en online-marketing bedrijf bestaande uit vijf jonge en gepassioneerde professionals. Ons team heeft expertise in data-analyse, IT, bedrijfskunde en marketing. Sinds dag één ligt onze focus op het vormen van duurzame klantenrelaties. Daarom hechten wij bij BeHost enorm veel belang aan kwaliteit, betaalbaarheid, maar vooral persoonlijke service. Zo zetten we samen stappen vooruit! 

Osamah - Zaakvoerder
Daniel - Account manager
Marie - Marketing
Ameer - Webdeveloper

Vraag jouw vrijblijvend offerte!

Ben je nieuwsgierig naar het prijskaartje van jouw project? Voel je vrij om jouw wensen hieronder mee te delen en wij bezorgen je een vrijblijvende offerte!

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign