Professioneel webdesign Oost-Vlaanderen

Ben je op zoek naar professioneel webdesign in Oost-Vlaanderen? Als specialist in webdesign en online marketing bouwen wij professionele websites op maat tegen betaalbare prijzen.

Professioneel webdesign op maat in Oost-Vlaanderen:

Zoek je een professioneel webdesignbedrijf met jarenlange ervaring? Dan ben je bij BeHost zeker aan het juiste adres! Onze experts hebben ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van een professionele website op maat die er niet alleen mooi uitzien, maar ook uitstekend presteert. Onze expertise staat garant voor een website die aan al jouw verwachtingen voldoet. Neem contact op voor een blijvend prijsberekening voor het bouwen van jouw droomwebsite:

Onze klanten aan het woord

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Jouw professionele website in 5 stappen

Een goed ontworpen website biedt meer dan alleen esthetiek. Het trekt de aandacht van bezoekers, helpt klanten om het product of de dienst beter te begrijpen, en informeert over het bedrijf en het merk. Bij BeHost bieden we webdesigndiensten aan ondernemers in Oost-Vlaanderen en overal in Vlaanderen. Ons ontwerpproces is gericht op jouw visie en verwachtingen. Ons doel is het bouwen van een professionele website die perfect bij jou en jouw bedrijf past en die technisch helemaal in orde is. Dit bereiken wij door samen de volgende stappen te doorlopen:

De eerste stap is contact opnemen met BeHost en jouw project voorstellen. Daarna zullen we naar meer informatie vragen en plannen we evt. een kennismakingsgesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise.

Nadat we het plan van aanpak hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter.

Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en hosten van je website. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Waarom BeHost-webdesign kiezen?

BeHost biedt all-in diensten om jouw website te laten bouwen en onderhouden. Ons dynamisch en gemotiveerd team levert topkwaliteit websites en garandeert top service. Wij profileren ons als een betaalbaar alternatief met een focus op duurzame klantrelaties.

Wij kijken met trots naar al onze projecten. BeHost levert telkens website die voldoen aan de hedendaagse technische vereisten én goed ontworpen, gebruiksvriendelijk en modern zijn.

Bij BeHost staan we bekend om onze betaalbare prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij zijn eerlijk en transparant over onze prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je jouw budget goed beheren.

Wij luisteren naar jouw wensen en werken samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw website aan al jouw behoeften voldoet. Wij zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, zowel tijdens het bouwproces als na de lancering.

professioneel webdesign

Kostprijs van professioneel webdesign

Het kostenplaatje om een nieuwe website te laten bouwen of te vernieuwen kan enorm variëren, en kan oplopen tot €15 000. Daarnaast zijn er ook maandelijkse kosten om je website online te houden.

Er zijn verschillende factoren die de prijs beinvloeden. Zo kan de omvang van de website, de functionaliteiten die je wilt hebben en de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden van invloed zijn op de prijs. Ook het ontwerp en de unieke eisen die je stelt kunnen de kosten beïnvloeden. 

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Je website krijgt ook:

Webhosting
Gratis domeinnaam 
Websitebouwer 
7/7 persoonlijke klantenservice
Cloudflare koppeling

> Webhosting
> Gratis domeinnaam 
> Websitebouwer 
> 7/7 persoonlijke klantenservice
> Cloudflare koppeling

Gratis Zoho Mail Premium account
Gratis (technische) ondersteuning
SSL-certificaat
Onbeperkt aantal e-mailadressen
30 dagen geld-terug garantie

> Gratis Zoho Mail Premium account
> Gratis (technische) ondersteuning
> SSL-certificaat
> Onbeperkt aantal e-mailadressen
> 30 dagen geld-terug garantie

Koppeling website-hosting
Koppeling e-mailadressen
Opzet formulier(en)
Privacy Policy en GDPR pagina’s
Gratis dagelijkse backups

> Koppeling website-hosting
> Koppeling e-mailadressen
> Opzet formulier(en)
> Privacy Policy en GDPR pagina’s
> Gratis dagelijkse backups

Onze realisaties

BeHost hielp tal van ondernemers overal in Vlaanderen met het bouwen van hun websites. Hieronder enkele van ons meest recent werk:  

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Vorige slide
Volgende slide

Vragen?

Wil je een prijsberekening op maat of heb je vragen? Neem contact met ons op via dit formulier. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend. 

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign