Professioneel webdesign Brussel

Zoek je een professionele webdesign in Brussel voor het laten maken van jouw website? Wij zijn specialisten in het bouwen van professionele websites en webshops op maat en dit aan vaste en betaalbare prijzen.

Webdesign in Brussel gezocht?

Als je op zoek bent naar een webdesignbedrijf dat je kan helpen bij het creëren van een indrukwekkende en responsieve bedrijfswebsite, dan ben je bij BeHost aan het juiste adres. Onze experts hebben ruime ervaring in het ontwerpen van websites die er niet alleen mooi uitzien, maar ook uitstekend presteren. We begrijpen dat een professionele website vandaag de dag cruciaal is voor elke onderneming. Het kan een krachtig marketinginstrument en het helpt bij het opbouwen van een professioneel imago en het werven van nieuwe klanten.

Bij BeHost staat jouw tevredenheid als klant centraal in elk stadium van het ontwerpproces. Onze expertise in professioneel webdesign in Brussel staat garant voor een website die aan al jouw verwachtingen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het bouwen van jouw droomwebsite:

Onze webdesign klanten in Brussel aan het woord

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Onze werkwijze voor professioneel webdesign in Brussel

Wij specialiseren ons in het creëren van indrukwekkende en effectieve webdesigns op maat voor ondernemingen in Brussel en Vlaanderen. Onze websites gaan verder dan design en animaties, wij streven ernaar om een verhaal te vertellen dat jouw merk tot leven brengt.

Wij benaderen webdesign met drie belangrijke criteria in gedachten: duidelijk, esthetiek en Krachtig. Een succesvolle website moet gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk zijn, én het moet bezoekers aanzetten om actie te nemen.

Ons webdesignproces bestaat uit vijf belangrijke stappen: kennismaking, content, ontwikkeling, publicatie en onderhoud:   

De eerste stap is contact opnemen met BeHost en jouw project voorstellen. Daarna zullen we naar meer informatie vragen en plannen we evt. een kennismakingsgesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise.

Nadat we het plan van aanpak hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter.

Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en hosten van je website. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Waarom kiezen voor BeHost?

Ons team van ervaren webdesigners werkt samen met jou om een website te creëren die aansluit bij jouw doelen en behoeften. Of je nu een kleine onderneming bent die op zoek is naar een eenvoudige website, of een grote organisatie die een meer uitgebreide website met verschillende functionaliteiten nodig heeft, wij hebben de kennis en het vermogen om een website te bouwen die perfect bij jou past. Kies BeHost voor professioneel en betaalbaar webdesign met een persoonlijke touch.

Bij BeHost leveren we websites die altijd voldoen aan de hedendaagse technische vereisten. Dit betekent dat jouw website snel, veilig, mobiel-responsief en online-vindbaar zal zijn. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw website op elk apparaat goed zal werken en dat de doelgroep je gemakkelijk kan vinden via zoekmachines zoals Google. 

Bij BeHost staan we bekend om onze betaalbare prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij zijn eerlijk en transparant over onze prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je jouw budget goed beheren.

Wij luisteren naar jouw wensen en werken samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw website aan al jouw behoeften voldoet. Wij zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, zowel tijdens het bouwproces als na de lancering.

professioneel webdesign
web

Wat kost webdesign in Brussel?

Het kostenplaatje om een nieuwe website te laten bouwen of te vernieuwen kan enorm variëren, gaande van ‘gratis’ tot €15 000. Daarnaast zijn er ook maandelijkse kosten om je website online te houden.

Er verschillende factoren meespelen die de prijs bepalen. Zo kan de omvang van de website, de functionaliteiten die je wilt hebben en de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden van invloed zijn op de prijs. Ook het ontwerp en de unieke eisen die je stelt aan jouw website kunnen de kosten beïnvloeden. 

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Je website krijgt ook:

Webhosting
Gratis domeinnaam 
Websitebouwer 
7/7 persoonlijke klantenservice
Cloudflare koppeling

> Webhosting
> Gratis domeinnaam 
> Websitebouwer 
> 7/7 persoonlijke klantenservice
> Cloudflare koppeling

Gratis Zoho Mail Premium account
Gratis (technische) ondersteuning
SSL-certificaat
Onbeperkt aantal e-mailadressen
30 dagen geld-terug garantie

> Gratis Zoho Mail Premium account
> Gratis (technische) ondersteuning
> SSL-certificaat
> Onbeperkt aantal e-mailadressen
> 30 dagen geld-terug garantie

Koppeling website-hosting
Koppeling e-mailadressen
Opzet formulier(en)
Privacy Policy en GDPR pagina’s
Gratis dagelijkse backups

> Koppeling website-hosting
> Koppeling e-mailadressen
> Opzet formulier(en)
> Privacy Policy en GDPR pagina’s
> Gratis dagelijkse backups

Websites gemaakt door BeHost

BeHost hielp tal van ondernemers in Brussel en overal in Vlaanderen met het bouwen van hun websites. Hieronder enkele van ons meest recent werk:  

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Vorige slide
Volgende slide

Heb je vragen over webdesign in Brussel?

Wil je een prijsberekening op maat of heb je vragen? Neem contact met ons op via dit formulier. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend. 

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign