Professioneel webdesign Brussel

Zoek je een professionele webdesigner voor het ontwikkelen van jouw bedrijfswebsite? Wij zijn specialisten in het bouwen van professionele WordPress websites op maat en dit aan betaalbare prijzen.

Jouw webdesign project bespreken?

Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Professioneel webdesignbedrijf gezocht in Brussel?

Als je op zoek bent naar een webdesignbedrijf dat je kan helpen bij het creëren van een indrukwekkende en responsieve bedrijfswebsite, dan ben je bij BeHost aan het juiste adres. Onze experts hebben ruime ervaring in het ontwerpen van websites die er niet alleen mooi uitzien, maar ook uitstekend presteren. We begrijpen dat een professionele website vandaag de dag cruciaal is voor elke onderneming. Het kan een krachtig marketinginstrument en het helpt bij het opbouwen van een professioneel imago en het werven van nieuwe klanten.

Bij BeHost staat jouw tevredenheid als klant centraal in elk stadium van het ontwerpproces. Onze expertise in professioneel webdesign staat garant voor een website die aan al jouw verwachtingen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het bouwen van jouw droomwebsite:

Onze werkwijze voor professioneel webdesign

Wij specialiseren ons in het creëren van indrukwekkende en effectieve WordPress webdesigns voor ondernemingen in Brussel en Vlaanderen. Onze websites gaan verder dan design en animaties, wij streven ernaar om een verhaal te vertellen dat jouw merk tot leven brengt.

Wij benaderen webdesign met drie belangrijke criteria in gedachten: duidelijk, esthetiek en Krachtig. Een succesvolle website moet gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk zijn, én het moet bezoekers aanzetten om actie te nemen.

Ons webdesignproces bestaat uit vijf belangrijke stappen: kennismaking, content, ontwikkeling, publicatie en onderhoud:   

Waarom Kiezen voor BeHost?

Ons team van ervaren webdesigners werkt samen met jou om een website te creëren die aansluit bij jouw doelen en behoeften. Of je nu een kleine onderneming bent die op zoek is naar een eenvoudige website, of een grote organisatie die een meer uitgebreide website met verschillende functionaliteiten nodig heeft, wij hebben de kennis en het vermogen om een website te bouwen die perfect bij jou past. Kies BeHost voor professioneel en betaalbaar webdesign met een persoonlijke touch.

Bij BeHost leveren we websites die altijd voldoen aan de hedendaagse technische vereisten. Dit betekent dat jouw website snel, veilig, mobiel-responsief en online-vindbaar zal zijn. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw website op elk apparaat goed zal werken en dat de doelgroep je gemakkelijk kan vinden via zoekmachines zoals Google. 

Bij BeHost staan we bekend om onze betaalbare prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij zijn eerlijk en transparant over onze prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je jouw budget goed beheren.

Wij luisteren naar jouw wensen en werken samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw website aan al jouw behoeften voldoet. Wij zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, zowel tijdens het bouwproces als na de lancering.

Professioneel Webdesign

Wat kost professioneel webdesign?

Het kostenplaatje om een nieuwe website te laten bouwen of te vernieuwen kan enorm variëren, gaande van ‘gratis’ tot €15 000. Daarnaast zijn er ook maandelijkse kosten om je website online te houden.

Er verschillende factoren meespelen die de prijs bepalen. Zo kan de omvang van de website, de functionaliteiten die je wilt hebben en de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden van invloed zijn op de prijs. Ook het ontwerp en de unieke eisen die je stelt aan jouw website kunnen de kosten beïnvloeden. 

Bij BeHost starten de prijzen al vanaf €750 excl. BTW eenmalige webdesignkosten. De prijzen voor onderhoudspakketten starten vanaf €200 excl. BTW jaarlijkse kosten. Benieuwd naar het kostenplaatje van jouw website? Vraag een vrijbelijvende offerte, Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je een weloverwogen beslissing maken over het laten bouwen van jouw website.   

Websites gemaakt door BeHost

BeHost hielp tal van ondernemers in Brussel en overal in Vlaanderen met het bouwen van hun websites. Hieronder enkele van ons meest recent werk:  

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Webdesignbedrijf in Brussel , wie zijn wij?

Wij zijn een webdesign en online-marketing bedrijf bestaande uit vijf jonge en gepassioneerde professionals. Ons team heeft expertise in data-analyse, IT, bedrijfskunde en marketing. Sinds dag één ligt onze focus op het vormen van duurzame klantenrelaties. Daarom hechten wij bij BeHost enorm veel belang aan kwaliteit, betaalbaarheid, maar vooral persoonlijke service. Zo zetten we samen stappen vooruit! 

Osamah - Zaakvoerder
Daniel - Account manager
Marie - Marketing
Ameer - IT

Vraag jouw offerte voor professioneel webdesign!

Ben je nieuwsgierig naar het prijskaartje van jouw project? Voel je vrij om jouw wensen hieronder mee te delen en wij bezorgen je een vrijblijvende offerte!

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign