Website laten maken Oost-Vlaanderen

Zoek je een gespecialiseerd bedrijf in het laten maken en onderhouden van een website voor jouw onderneming? Wil je je website laten bouwen in Oost-Vlaanderen? Bij BeHost vind je zeker wat je zoekt!

Waarom laat ik mijn website maken door een webdesign-bureau?

Als ondernemer in Oost-Vlaanderen weet je hoe belangrijk het is om je te presenteren op het internet. Een professionele en aantrekkelijke website kan helpen om je te onderscheiden van de concurrentie en om klanten te informeren en eventueel aan te trekken. Of je nu een volledig online business hebt of enkel een online visitekaartje wilt: een professionele website met een goede uitstraling is meestal een goede investering.

Bij BeHost helpen we je graag bij het creëren van een website die aan al je wensen voldoet. We zijn gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites en webshops op maat van ondernemingenDeze zijn dynamische websites op maat van de ondernemingen, die mee evolueren met én die eenvoudig aan te passen zijn. Jouw website zal altijd voldoen aan de belangrijkste kwaliteitseisen, zoals:

website maken in Oost-vlaanderen

Waarom een professionele website laten maken door BeHost?

We zijn trots op onze werk voor ondernemingen in Oost-Vlaanderen en overal in Vlaanderen. Telkens hebben we op maat designs gemaakt die passen bij wat de klant verwacht en nodig heeft. Neem gerust een kijkje op onze recente werken hieronder:

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Wij hebben de ideale oplossing voor bedrijfswebsites

Als KMO is het belangrijk om te kiezen voor een website die aan al je wensen voldoet, maar tegelijk ook betaalbaar is. Wij bouwen moderne websites op maat aan een relatief lage kostprijs. Bovendien werken we met een platform die de mogelijkheid biedt om verschillende functionaliteiten te integreren, van basis formulieren tot online webshops. Het is niet voor niets dat meer dan 40% van alle websites wereldwijd hiermee zijn gebouwd.

Bovendien biedt het platform een gebruiksvriendelijke en intuïtieve beheeromgeving, waardoor je zelf gemakkelijk aanpassingen kunt maken aan je website. Zo hoef je niet altijd afhankelijk te zijn van een webdesigner voor elke kleine wijziging en kun je zelf de regie houden over je online aanwezigheid. Kortom, met BeHost krijg je een professionele website voor jouw onderneming met onbeperkte functionaliteiten aan een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

We maken je website op basis van je content en sector. Wij zetten je visie om in realiteit en stellen die verder op punt volgens je feedback. Elk detail, kleur, structuur of functionaliteit is mogelijk. 

We gaan aan de slag om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Zo wordt je website sneller gevonden door jouw doelpubliek!

Er zijn eindeloze mogelijkheden. Voeg een portfolio, formulier, social media-feed, e-mailnieuwsbrief, online verkoop, analytics, …

We zorgen voor hoge laadsnelheden, beveiliging en monitoring van je website. Bovendien biedt het platform de mogelijkheid om verschillende anti-spamsystemen te installeren. We kunnen je ook helpen je website GDPR-conform te maken. 

We kunnen alleen tot een bepaald aantal pagina’s voor jou ontwerpen, maar je kan zelf aan de slag met jou website, zonder limieten uiteraard. 

Nieuws aankondigen, producten toevoegen of weghalen aan je webshop, een blog schrijven, … je kunt eenvoudig en kosteloos de inhoud van je website bijwerken of uitbreiden.

Je website zichtbaar maken voor Google

Wil je jouw website meer zichtbaar maken op Google en andere zoekmachines? BeHost kan je hierbij helpen. Zoekmachines zijn een krachtig marketingkanaal voor ondernemingen, maar het is niet altijd even eenvoudig om hoog te scoren in de zoekresultaten. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op hoe Google jouw website beoordeelt. Deze kunnen gebaseerd zijn op zowel technische als inhoudelijke aspecten.

Bij BeHost houden we altijd rekening met de belangrijkste technische SEO-factoren bij het bouwen van je website, zoals laadsnelheid, sitemap, mobielvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid, controle op onvindbare pagina’s of redirects en afbeeldingen-optimalisatie. We willen ervoor zorgen dat jouw website goed functioneert en goed zichtbaar is in de zoekresultaten van Google.

Echter, om echt succes te behalen op zoekmachines is uitgebreide Zoekmachine optimalisatie (SEO) vereist. Dit is een vak op zich en vergt tijd, geduld en inspanning. Hierin moet de inhoud van je website onder de loep worden genomen. De inhoud wordt dusdanig geoptimaliseerd en gestructureerd dat het aantrekkelijk is voor zoekmachines, zodat ze jouw website als relevant beschouwen voor deze zoekwoorden of zoektermen. Als je op zoek bent naar professionele online marketingdiensten om je zichtbaarheid te verhogen in Oost-Vlaanderen, neem dan contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

Hoeveel kost een website op maat laten maken in Oost-Vlaanderen?

De kosten om een nieuwe website te laten bouwen of te vernieuwen kunnen enorm variëren, en kunnen oplopen tot €15.000. Hier hangt de kwaliteit van het eindproduct en de beschikbare functionaliteiten en designmogelijkheden vaak van de prijs die je betaalt. Bovendien zijn er ook maandelijkse kosten voor hosting en onderhoud van je website.

Er zijn verschillende factoren die de prijs beïnvloeden. De omvang van de website, de gewenste functionaliteiten, de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden en het ontwerp en de unieke eisen die je stelt, kunnen allemaal van invloed zijn op de prijs. Zorg ervoor dat je duidelijk hebt wat je wilt en wat je budget is, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Nieuwe website laten maken in Oost-Vlaanderen

Heb je vragen of opmerkingen? Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Ja, we verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kunt uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.  

Wil je dat we de inhoud van je website zelf generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook je teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. Neem contact op voor een bespreking of neem een kijkje op onze marketingpagina.  

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we je de eerste versie van je website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

We baseren ons op je wensen, visie en branche om de eerste versie te maken. Daarna kun je opmerkingen en suggesties aan ons doorgeven. Dit herhalen we zodat je website meer en meer vorm begint te krijgen. Pas wanneer je tevreden bent gaan we over tot publicatie.

Ja, je kunt onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van je website zelf bijwerken. Wij zorgen dat je daar vanaf het begin mee aan de slag kan.

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van je website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we enkele essentiële zaken in orde zoals: meta-tekst, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet direct dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan, maar het vormt een basis voor verdere optimalisatie.

Ja. We vragen hiervoor wel een kleine vergoeding. Neem contact op voor meer info.

Naast je website laten maken in Oost-Vlaanderen, maken wij ook websites in de volgende regio’s

Gerelateerde topics: