Website laten maken Antwerpen

Professioneel webdesigner gezocht om je website te laten maken? Je hebt een onderneming in Antwerpen en wilt hiervoor een website laten bouwen? Bij BeHost vind je zeker wat je zoekt!

Waarom een professionele website laten maken in Antwerpen?

Klanten zoeken vandaag de dag alles online. Een mooi en moderne website geeft een eerste indruk waar potentiële klanten je op zullen beoordelen. Websites bouwen en onderhouden is echter een hele onderneming op zich. Een professionele website vereist tijd, professionele kennis en continue onderhoud

Daar komen we in the picture: We zoeken uit wat je noden en verwachtingen zijn en zetten die om in perfect functionerende website. Dit aan een eerlijk en betaalbare prijs!

Wij zetten een website voor je bedrijf op, met alle tools dat je nodig zou hebben én we optimaliseren jouw website voor de zoekmachines (SEO). Dit laat ons toe om een dynamische website op maat te maken die mee-evolueert met je onderneming en die je zelf kunt aanpassen. We garanderen telkens onderstaande elementen:

website laten maken in Antwerpen

Voorbeelden van onze webdesigns

We zijn trots op onze werk voor ondernemingen in Antwerpen en overal in Vlaanderen. Telkens hebben we op maat designs gemaakt die passen bij wat de klant verwacht en nodig heeft. Neem gerust een kijkje op onze recente werken hieronder:

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Vorige slide
Volgende slide

Nieuwe website laten maken in Antwerpen

Voor ondernemingen moet een website er goed uitzien, snel opladen en meestal verschillende functies aanbieden. Professioneel webdesign moet hiernaast ook betaalbaar blijven omdat ondernemers (vooral in het begin) niet ineens duizenden euro’s kunnen investeren in een website.

We hebben hier de ideale websitebouwer voor. Hiermee kunnen we moderne website op maat bouwen aan een relatief lage kostprijs. De duizenden beschikbare plugins maken het tevens mogelijk om verschillende functies gaande van basis formulieren tot online webshops te integreren. Het is daarom niet voor niets dat meer dan 40% van alle websites wereldwijd hiermee zijn gebouwd.

We maken je website op basis van je content en sector. Wij zetten je visie om in realiteit en stellen die verder op punt volgens je feedback. Elk detail, kleur, structuur of functionaliteit is mogelijk.

We gaan aan de slag om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Zo wordt je website sneller gevonden door jouw doelpubliek!

Er zijn eindeloze mogelijkheden. Voeg een portfolio, formulier, social media-feed, e-mailnieuwsbrief, online verkoop, analytics, …

We zorgen voor hoge laadsnelheden, beveiliging en monitoring van je website. Bovendien biedt het platform de mogelijkheid om verschillende anti-spamsystemen te installeren. We kunnen je ook helpen je website GDPR-conform te maken. 

We kunnen alleen tot een bepaald aantal pagina’s voor jou ontwerpen, maar je kan zelf aan de slag met jou website, zonder limieten uiteraard. 

Nieuws aankondigen, producten toevoegen of weghalen aan je webshop, een blog schrijven, … je kunt eenvoudig en kosteloos de inhoud van je website bijwerken of uitbreiden.

Laat jouw onderneming hoger scoren op Google in Antwerpen

Je hebt een mooie website waar je redelijk in hebt geïnvesteerd, maar het wordt amper bezocht door potentiële klanten? Hoog scoren op organische zoekmachines zou hier de ideale oplossing voor zijn. Een website dat (in Antwerpen) hoog rankt, is een waardevolle marketingskanaal en brengt gegarandeerd meer omzet op. 

Klanten leiden via Google naar je website kun je alleen bereiken door in de eerste zoekresultaten te verschijnen. Onderzoek heeft aangewezen dat de eerste zoekresultaat alleen al 25% van de clicks krijgt!

Maar in de topresultaten verschijnen is zeker niet vanzelfsprekend. 

Er zijn verschillende factoren waarmee Google rekening houdt, waaronder zowel technische alsook inhoudelijke elementen. We houden bij het maken van je website steeds rekening met de technische factoren om je al een goede start te geven:

Verdere optimalisering voor zoekmachines is een vak op zich. Het is redelijk arbeidsintensief en vergt tijd en geduld. We installeren ook instrumenten die je zelf kan gebruiken om je online vindbaarheid te verbeteren zoals Yoast SEO en Google analytics. Wil je SEO werk liever uitbesteden? Neem contact op voor een offerte op maat.

Hoeveel kost een website laten maken voor een onderneming in Antwerpen?

Het kostenplaatje om een nieuwe website te laten bouwen of te vernieuwen kan enorm variëren, en kan wel oplopen tot €15 000. Daarnaast zijn er ook maandelijkse kosten om je website te hosten en onderhouden.

Er zijn verschillende factoren die de prijs beïnvloeden. Zo kan de omvang van de website, de functionaliteiten die je wilt hebben en de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden van invloed zijn op de prijs. Het gewenste ontwerp en de unieke eisen die je stelt kunnen de kosten ook beïnvloeden. 

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Een website laten maken in 5 stappen

Een website moet volledig aansluiten bij jouw onderneming. Daarom starten wij vanuit jouw wensen, verwachtingen en visie. Nadat we deze in kaart gebracht hebben, kan het ontwerp van jouw website beginnen. Wij zorgen voor alle technische aspecten zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst, zullen wij na publicatie de website blijven onderhouden en monitoren om een optimale functionaliteit en beschikbaarheid te garanderen.

De eerste stap is het aanmaken van een account in de klantenzone en het reserveren van een pakket door de setupkosten te betalen. Daarna zullen we naar meer informatie vragen en plannen we evt. een kennismakingsgesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise.

Nadat we het plan van aanpak hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter.

Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en hosten van je website. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Een website laten maken in Antwerpen

Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van jouw website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

Wij baseren ons op jouw wensen, visie en branche om de eerste versie te maken. Daarna kan je opmerkingen en suggesties aan ons doorgeven. Dit herhalen we zodat jouw website meer en meer vorm begint te krijgen.

Ja, je kan onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van jouw website zelf bijwerken.

Bij basis-SEO brengen we een aantal essentiële zaken in orde zoals: meta-tekst, sitemap, installeren van SEO-plugins, … 

Ja. We vragen hiervoor wel een kleine vergoeding. Neem contact op voor meer info.