Website laten maken West-Vlaanderen

Wil je een website laten maken door een webdesign bedrijf met jarenlange ervaring? Wil je jouw bedrijfswebsite laten maken in de regio West-Vlaanderen? Bij BeHost ben je aan het juiste adres! 

Laat ik een website maken voor mijn bedrijf?

Als ondernemer in West-Vlaanderen is het belangrijk om online aanwezig te zijn. Consumenten zoeken tegenwoordig steeds vaker informatie en producten online, en als je niet online te vinden bent, mis je mogelijke klanten. Een professionele website met goede uitstraling is daarom een goede investering, ongeacht welke sector je in zit en welke diensten je aanbiedt.

Bij BeHost helpen we ondernemers in West-Vlaanderen met het laten bouwen van professionele websites op maat. We maken dynamische websites op maat die mee evolueren met jouw onderneming en die jij zelf kunt aanpassen. We garanderen altijd de basiselementen voor een goede website: een modern, op maat gemaakt ontwerp, mobielvriendelijkheid, snelle laadsnelheid, optimale beveiliging en spambescherming, SEO-basisoptimalisatie, dagelijkse backups, optimaal onderhoud en betrouwbare webhosting. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Webdesignbedrijf die een website aan het maken is in Vlaanderen

Voorbeelden van onze webdesigns

We zijn trots op onze werk voor ondernemingen overal in Vlaanderen. Telkens hebben we op maat designs gemaakt die passen bij wat de klant verwacht en nodig heeft. Neem gerust een kijkje op onze recente werken hieronder:

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Jouw nieuwe website: modern, op maat én betaalbaar

Als KMO is het belangrijk om een website te hebben die aan al je wensen voldoet, terwijl het tegelijkertijd betaalbaar is. Wij bieden hiervoor de perfecte oplossing. We maken moderne websites op maat bouwen tegen een relatief lage kostprijs. Bovendien biedt het platform waarop we de website bouwen de mogelijkheid om verschillende functies te integreren, van basisformulieren tot online webshops. Het is dan ook niet verwonderlijk dat meer dan 40% van alle websites wereldwijd met dit platform zijn gemaakt.

Daarnaast heeft de websitebouwer een gebruiksvriendelijke en intuïtieve beheeromgeving, waardoor je zelf gemakkelijk aanpassingen kunt maken aan je website. Zo hoef je niet afhankelijk te zijn van een webdesigner voor elke kleine wijziging en kun je zelf de controle houden over je online aanwezigheid. Kortom, met ons platform kies je voor een professionele website met onbeperkte mogelijkheden tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

We maken je website op basis van je content en sector. Wij zetten je visie om in realiteit en stellen die verder op punt volgens je feedback. Elk detail, kleur, structuur of functionaliteit is mogelijk.

We doen ons best om je website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Zo wordt je website sneller gevonden door jouw doelpubliek!

Er zijn talloze mogelijkheden. Voeg een portfolio, formulier, social media-feed, e-mailnieuwsbrief, online verkoop, analytics, …

We zorgen voor hoge laadsnelheden, beveiliging en monitoring van je website. Bovendien biedt het platform de mogelijkheid om verschillende anti-spamsystemen te installeren. We kunnen je ook helpen je website GDPR-conform te maken. 

We kunnen alleen tot een bepaald aantal pagina’s voor jou ontwerpen, maar je kan zelf aan de slag met jou website, zonder limieten uiteraard. 

Nieuws aankondigen, producten toevoegen of weghalen aan je webshop, een blog schrijven, … je kunt eenvoudig en kosteloos de inhoud van je website bijwerken of uitbreiden. De websitebouwer is gemakkelijk te gebruiken. Het bevat een intuïtief beheerpaneel waarmee je gemakkelijk aanpassingen kunt maken aan je website, zonder dat je code hoeft te schrijven.

Jouw website zichtbaar maken op Google-zoekresultaten in west-vlaanderen

Wil je jouw website meer zichtbaar maken op Google en andere zoekmachines? BeHost kan je hierbij helpen. Zoekmachines zijn een krachtig marketingkanaal voor ondernemingen, maar het is niet altijd even eenvoudig om hoog te scoren in de zoekresultaten. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op hoe Google jouw website beoordeelt. Deze kunnen gebaseerd zijn op zowel technische als inhoudelijke aspecten.

Bij BeHost houden we altijd rekening met de belangrijkste technische SEO-factoren bij het bouwen van je website, zoals laadsnelheid, sitemap, mobielvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid, controle op onvindbare pagina’s of redirects en afbeeldingen-optimalisatie. We willen ervoor zorgen dat jouw website goed functioneert en goed zichtbaar is in de zoekresultaten van Google.

Echter, om echt succes te behalen op zoekmachines is uitgebreide Zoekmachine optimalisatie (SEO) vereist. Dit is een vak op zich en vergt tijd, geduld en inspanning. Hierin moet de inhoud van je website onder de loep worden genomen. De inhoud wordt dusdanig geoptimaliseerd en gestructureerd dat het aantrekkelijk is voor zoekmachines, zodat ze jouw website als relevant beschouwen voor deze zoekwoorden of zoektermen. Als je op zoek bent naar professionele online marketingdiensten om je zichtbaarheid te verhogen in West-Vlaanderen, neem dan contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

Hoeveel kost een website?

De kosten om een website te laten maken en onderhouden kunnen enorm variëren, gaande van € 0 tot € 15.000. Hier hangt de kwaliteit van het eindproduct en de beschikbare functionaliteiten en designmogelijkheden vaak van de prijs die je betaalt. Er zijn verschillende factoren die de prijs beïnvloeden. De omvang van de website, de gewenste functionaliteiten, de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden en het ontwerp en de unieke eisen die je stelt, kunnen allemaal van invloed zijn op de prijs. Zorg ervoor dat je duidelijk hebt wat je wilt en wat je budget is, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Nieuwe website laten maken in West-Vlaanderen

Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Ja, we verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kunt uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.  

Wil je dat we de inhoud van je website zelf generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook je teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. Neem contact op voor een bespreking of neem een kijkje op onze marketingpagina.  

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we je de eerste versie van je website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

We baseren ons op je wensen, visie en branche om de eerste versie te maken. Daarna kun je opmerkingen en suggesties aan ons doorgeven. Dit herhalen we zodat je website meer en meer vorm begint te krijgen. Pas wanneer je tevreden bent gaan we over tot publicatie.

Ja, je kunt onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van je website zelf bijwerken. Wij zorgen dat je daar vanaf het begin mee aan de slag kan.

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van je website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we enkele essentiële zaken in orde zoals: meta-tekst, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet direct dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan, maar het vormt een basis voor verdere optimalisatie.

Ja. We vragen hiervoor wel een kleine vergoeding. Neem contact met ons op voor meer info.

Naast je website laten maken in West-Vlaanderen, maken wij ook website websites in de volgende regio’s

Gerelateerde topics: