Website laten maken Limburg

Op zoek naar een webdesignbedrijf met jarenlange ervaring om je website te laten maken? Ben je uit Limburg of omgeving en wil je een website laten bouwen en onderhouden? Bij ons vind je kwaliteitsservice op maat aan betaalbare prijzen.

Schakel ik een professional in om mijn website te laten maken? 

Als ondernemer in Limburg wil je zeker niet achterblijven in de digitale wereld. Consumenten zoeken steeds vaker informatie en producten online, en als jij niet online te vinden bent, mis je mogelijke klanten. Een professionele website met een aantrekkelijke uitstraling is daarom een slimme investering, ongeacht welke sector je in zit en welke diensten je aanbiedt.

Bij BeHost helpen we verschillende ondernemingen overal in Vlaanderen bij het bouwen en onderhouden van professionele websites zodat ze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Dit stelt ons in staat om dynamische websites op maat te maken die mee-evolueren met je onderneming en die je zelf kunt aanpassen. We garanderen altijd de belangrijkste elementen voor een goede website: een modern, op maat gemaakt ontwerp, mobielvriendelijkheid, snelle laadsnelheid, optimale beveiliging en spambescherming, SEO-basisoptimalisatie, dagelijkse backups, optimaal onderhoud en betrouwbare webhosting. Neem contact met ons als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een professionele website in Limburg.

website laten maken Limburg

Voorbeelden van onze webdesigns

We zijn trots op onze werk voor ondernemingen overal in Vlaanderen. Telkens hebben we op maat designs gemaakt die passen bij wat de klant verwacht en nodig heeft. Neem gerust een kijkje op onze recente werken hieronder:

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Waarom kiezen voor BeHost?

We creeren al jarenlang professionele websites voor ondernemingen in Vlaanderen. Daarnaast onderhouden we deze websites, zodat ondernemingen zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Hieronder kun je enkele belangrijke redenen vinden waarom ondernemingen in Mechelen en Vlaanderen voor BeHost kiezen:

We maken website op maat van jouw onderneming zijn. We zetten je visie om in realiteit en passen het verder aan volgens je feedback. Elk detail, kleur, structuur of functionaliteit is mogelijk.

Je website zal zoekmachinevriendelijk zijn, wat betekent dat je website gemakkelijk gevonden kan worden door Google en andere zoekmachines. Dit kan helpen om meer bezoekers aan te trekken en zorgt dus voor meer conversies.

We werken niet met wurgcontracten. Je bent vrij om je abonnement niet te verlengen of over te stappen naar een andere provider. Je behoudt uiteraard jouw website.

We zorgen dat je website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Zo wordt je website beter gevonden door je doelpubliek!

We maken websites die perfect functioneren op eender welk apparaat, gaande van desktop tot gsm.

Met onze websites is het mogelijk om optimale laadsnelheden te behalen. Bovendien biedt het platform waarmee we werken de mogelijkheid om verschillende veiligheid- en anti-spamsystemen te installeren.

Je kan zonder programmeerkennis eenvoudig je afgewerkte website beheren. Teksten aanpassen, foto’s toevoegen, nieuwe berichten plaatsen, … het lukt allemaal.

Je kan video’s toevoegen, maar ook een onbeperkt aantal formulieren, sliders, bestanden, enzovoort. De websitebouwer laat veel mogelijkheden toe!

Verhoog je online zichtbaarheid in Limburg en omgeving

Voor een geslaagde website is het belangerijk dat potentiële klanten het gemakkelijk kunnen vinden als ze naar relevante termen zoeken op het internet. Zoekmachines zoals Google zijn een ideale manier om bezoekers naar je website te leiden, maar hiervoor moet je wel op de eerste pagina van de zoekresultaten staan. Dit is belangrijk, want het eerste zoekresultaat krijgt bijvoorbeeld alleen al 25% van de clicks!

Het is echter niet simpel om hoog te ranken op Google. Er zijn verschillende technische en inhoudelijke factoren die hier een rol kunnen spelen. Bij het maken van websites houden we daarom altijd de belangrijkste technische SEO-factoren in het achterhoofd, zoals laadsnelheid, structuur en sitemap, responsiviteit, SSL-certificaten, interne links en image-optimalisatie. Bovendien installeren we instrumenten zoals bijvoorbeeld Yoast SEO en Google analytics, die je zelf kan gebruiken om je website te optimaliseren voor zoekmachines. 

Technische optimalisatie is al een goede start om te ranken op Google, maar in de meeste gevallen is uitgebreide inhoudelijke optimalisatie nodig om goede resultaten te behalen. Dit betekent dat de inhoud van je website moet voldoen aan de behoeften en verwachtingen van je doelgroep, zowel wat betreft kwaliteit alsook relevantie. Bovendien is het belangrijk om regelmatig nieuwe, waardevolle inhoud toe te voegen om je positie op Google te behouden of te verbeteren. Als je professionele hulp zoekt om je website te optimaliseren voor zoekmachines en om je zichtbaarheid te verhogen, Neem contact op om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

web

Hoeveel kost een website?

De kosten om een website te laten maken en onderhouden kunnen oplopen tot € 15.000. Hier hangt de kwaliteit van het eindproduct en de beschikbare functionaliteiten en designmogelijkheden vaak van de prijs die je betaalt. Er zijn verschillende factoren die de prijs beïnvloeden. De omvang van de website, de gewenste functionaliteiten, de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden en het ontwerp en de unieke eisen die je stelt, kunnen allemaal van invloed zijn op de prijs. Zorg ervoor dat je duidelijk hebt wat je wilt en wat je budget is, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je jouw project bespreken? Voel je vrij om jouw vragen hieronder mee te delen en wij bezorgen jou binnenkort een antwoord! Je kan ook  een (online)meeting inplannen via deze pagina 

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign

Veelgestelde vragen

Ja, we verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kunt uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.  

Wil je dat we de inhoud van je website zelf generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook je teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. Neem contact op voor een bespreking of neem een kijkje op onze marketingpagina.  

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we je de eerste versie van je website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

We baseren ons op je wensen, visie en branche om de eerste versie te maken. Daarna kun je opmerkingen en suggesties aan ons doorgeven. Dit herhalen we zodat je website meer en meer vorm begint te krijgen. Pas wanneer je tevreden bent gaan we over tot publicatie.

Ja, je kunt onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van je website zelf bijwerken. Wij zorgen dat je daar vanaf het begin mee aan de slag kan.

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van je website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we enkele essentiële zaken in orde zoals: meta-tekst, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet direct dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan, maar het vormt een basis voor verdere optimalisatie.

Ja. We vragen hier wel een kleine vergoeding voor. Neem contact met ons op voor meer info.

Naast je website laten maken in Limburg, maken wij ook websites in de volgende regio’s

Gerelateerde topics: