Website laten maken Brussel

Op zoek naar een webdesigner met jarenlange ervaring in Brussel of omgeving? BeHost levert all-in webdesign formules met persoonlijke service op maat om je website te laten maken.

Je nieuwe website laten bouwen in Brussel door een erkend webdesignbedrijf

Ben je op zoek naar een professioneel webdesignbedrijf in Brussel om je website te laten maken? Zoek niet verder! BeHost is een webdesign- en marketingbureau uit  Brussel dat je kan helpen bij het behalen van een professionele online aanwezigheid. Of je nu een volledig online business wilt of alleen maar een online visitekaartje, we zorgen ervoor dat je website er professioneel uitziet en goed functioneert. Dit aan de competitiefste prijzen in Vlaanderen.

Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars maakt dynamische websites op maat  die mee-evolueren met je onderneming en die je zelf kunt aanpassen. Je website zal altijd voldoen aan de belangrijkste kwaliteitseisen:

website laten maken brussel stad

Voorbeelden van onze webdesigns

We zijn trots op onze werk voor ondernemingen in Brussel en Vlaanderen. Telkens hebben we op maat designs gemaakt die passen bij wat de klant verwacht en nodig heeft. Neem gerust een kijkje op onze recente werken hieronder:

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Betaalbare website op maat laten maken

Wij bieden de ideale oplossing voor het laten bouwen en onderhouden van professionele websites. De website is gebruiksvriendelijk en de websitebouwer biedt talloze mogelijkheden om je website naar wens verder te personaliseren. Dankzij de duizenden beschikbare plugins is het mogelijk om verschillende functies te integreren, van basisformulieren tot online webshops. Het is niet voor niets dat meer dan 40% van alle websites wereldwijd met onze websitebouwer zijn gebouwd – het is betaalbaar, betrouwbaar en krachtig. Wij zorgen ook voor alles wat je nodig zou hebben: zakelijke e-mailadressen, webhosting en webdesign op maat.

We maken websites die helemaal op maat zijn. We zetten je visie om in realiteit en passen het verder aan volgens je feedback. Elk detail, kleur, structuur of functionaliteit is mogelijk.

Jouw website zal zoekmachinevriendelijk zijn, wat betekent dat je website gemakkelijk gevonden kan worden door Google en andere zoekmachines. Dit kan helpen om meer bezoekers aan te trekken en zorgt dus voor meer conversies.

Dankzij de duizenden beschikbare plugins kunnen we allerlei functies integreren op je website, van basisformulieren tot online webshops.

Je website zal hoge laadsnelheden kunnen behalen en het zal beschermd worden tegen hackers en spam. Dit kan helpen om de betrouwbaarheid van je website te versterken en om je bezoekers te beschermen.

De websitebouwer biedt ook veel mogelijkheden om je website in te zetten als marketingtool. Zo kun je bijvoorbeeld e-mailmarketing en sociale media integreren op je website of landingspagina’s maken om specifieke doelgroepen te bereiken. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen helpen om je online-aanwezigheid te versterken en om meer klanten aan te trekken.

Je zal je website uiteraard zelf kunnen bewerken. De websitebouwer is gemakkelijk te gebruiken. Het bevat een intuïtief beheerpaneel waarmee je gemakkelijk aanpassingen kunt maken aan je website, zonder dat je code hoeft te schrijven.

Meer zichtbaarheid op Google in de regio Bussel

Als ondernemer wil je dat potentiële klanten je website kunnen vinden als ze naar relevante termen zoeken op het internet. Zoekmachines zoals Google zijn een ideale manier om bezoekers naar je website te leiden, maar hiervoor moet je wel op de eerste pagina van de zoekresultaten staan. Dit is belangrijk, want het eerste zoekresultaat krijgt bijvoorbeeld alleen al 25% van de clicks!

Score hoger op google in Leuven

Het is echter niet simpel om hoog te ranken op Google. Er zijn verschillende technische en inhoudelijke factoren die hier een rol in spelen. Bij het maken van websites houden we daarom altijd de belangrijkste technische SEO-factoren in het achterhoofd, zoals laadsnelheid, structuur en sitemap, responsiviteit, SSL-certificaten, interne links en image-optimalisatie. Bovendien installeren we instrumenten zoals bijvoorbeeld Yoast SEO en Google analytics, die je kan gebruiken om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Zo kun jij je website op een gemakkelijke manier optimaliseren voor zoekmachines en je online zichtbaarheid zelf verhogen.

Hoewel de basis technische SEO-optimalisatie al een goede start is om te ranken op Google, is uitgebreide inhoudelijke optimalisatie nodig om echt goede resultaten te behalen. Dit houdt in dat je website moet voldoen aan de behoeften en verwachtingen van je doelgroep en dat de inhoud kwalitatief en relevant is. Bovendien is het belangrijk om regelmatig nieuwe, waardevolle inhoud toe te voegen om je positie op Google te behouden of te verbeteren. Als je professionele hulp zoekt om je website te optimaliseren voor zoekmachines en om je zichtbaarheid te verhogen, Neem contact op om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

Onze webdesign klanten aan het woord

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Hoeveel kost een website?

De kosten om een nieuwe website te laten bouwen of te vernieuwen kunnen enorm variëren, en kunnen oplopen tot  € 15.000. Hier hangt de kwaliteit van het eindproduct en de beschikbare functionaliteiten en designmogelijkheden vaak van de prijs die je betaalt. Bovendien zijn er ook maandelijkse kosten voor hosting en onderhoud van je website.

Er zijn verschillende factoren die de prijs beïnvloeden. De omvang van de website, de gewenste functionaliteiten, de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden en het ontwerp en de unieke eisen die je stelt, kunnen allemaal van invloed zijn op de prijs. Zorg ervoor dat je duidelijk hebt wat je wilt en wat je budget is, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Een website laten maken in Brussel

Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Ja, we verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kunt uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.  

Wil je dat we de inhoud van je website zelf generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook je teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. Neem contact op voor een bespreking of neem een kijkje op onze marketingpagina.  

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we je de eerste versie van je website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

We baseren ons op je wensen, visie en branche om de eerste versie te maken. Daarna kun je opmerkingen en suggesties aan ons doorgeven. Dit herhalen we zodat je website meer en meer vorm begint te krijgen. Pas wanneer je tevreden bent gaan we over tot publicatie.

Ja, je kunt onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van je website zelf bijwerken. Wij zorgen dat je daar vanaf het begin mee aan de slag kan.

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van je website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we enkele essentiële zaken in orde zoals: meta-tekst, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet direct dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan, maar het vormt een basis voor verdere optimalisatie.

Ja. We vragen hiervoor wel een kleine vergoeding. Neem contact op voor meer info.