Webdesignbedrijf : BeHost

De beste service aan de laagste prijzen!

BeHost is hét webdesignbedrijf om je website professioneel te laten maken en onderhouden! We bieden all-in diensten aan betaalbare prijzen om je online aanwezigheid tot een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar een professioneel team om je website te bouwen of liever zelf aan de slag gaat met onze ondersteuning, bij BeHost zijn we er om je te helpen.

Waarom kiezen voor ons webdesignbedrijf?

Als ondernemer weet je hoe belangrijk een professionele website is voor het succes van je bedrijf. Of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, een website die er goed uitziet en goed functioneert is van groot belang voor het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten.

Bij BeHost zijn we experts in webdesign. We zijn een webdesignbureau dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het bouwen van moderne en gebruiksvriendelijke WordPress websites voor ondernemers overal in Vlaanderen. Of je nu een website wilt laten maken of een bestaande website wilt verbeteren, wij zorgen ervoor dat je website er geweldig uitziet en goed functioneert:

Professionele website

Professioneel

Onze team van ervaren webdesigners werkt samen met jou om een website te creëren die er professioneel uitziet en goed functioneert. We gebruiken de nieuwste technologieën en designprincipes om ervoor te zorgen dat je website er geweldig uitziet en goed functioneert.

Professionele website op maat

Op maat

Wij begrijpen dat geen enkele onderneming hetzelfde is. Daarom bieden we op maat gemaakte webdesignoplossingen aan die aansluiten bij de specifieke eisen en wensen van onze klanten.

marketingstrategie

Resultaatgericht

Onze diensten zijn gericht op het behalen van resultaten. We werken samen met onze klanten om hun online doelen te bereiken en ervoor te zorgen dat hun website een effectieve marketingtool wordt.

Wat doet een webdesigner?

Een webdesigner is verantwoordelijk voor het ontwerp en de lay-out van een website. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel de wensen van de klant als de specifieke doelgroep. Een webdesigner werkt nauw samen met de klant om een duidelijk beeld te krijgen van de bedrijfsdoelstellingen en de boodschap die de website moet uitdragen. Vervolgens wordt er een layout en design gemaakt dat het bedrijf op een professionele en aantrekkelijke manier weergeeft.

Bij BeHost gaan we verder dan alleen webdesign. Wij bieden een all-in service en geven proactief advies om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke resultaten behalen. Onze diensten omvatten niet alleen het ontwerp en de lay-out van de website, maar wij brengen alle technische aspecten in orde en zorgen voor publicatie, email setup, webhosting en onderhoud.

wat doet een professioneel webdesigner _ wat kost een website
Professioneel webdesign prijs

Wat kost een website?

De kosten voor het maken of vernieuwen van een website kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de website, de hoeveelheid op maat werk en de benodigde functionaliteiten. De grootte van de website is van invloed op de hoeveelheid werk die er verzet moet worden, hoe meer pagina’s, hoe meer tijd en moeite er besteed moet worden aan de opmaak en de inhoud van de website. Het op maat maken van de website, zoals het toevoegen van speciale functionaliteiten (denk bijvoorbeeld aan webwinkels met betaalmodaliteiten) of een uniek ontwerp, kan ook invloed hebben op de kosten.

Er zijn ook kosten verbonden aan het onderhoud van een website, zoals het bijwerken van de inhoud, het oplossen van technische problemen en het verbeteren van de zoekmachine-optimalisatie. Dit zijn factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het bepalen van de jaarlijkse kosten van een website.

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Over BeHost

Bedrijf voor webdesign dat op duurzame relaties focust

Als Leuvens webdesignbureau richten we ons specifiek op het voorzien van kwaliteitsvolle en betaalbare websites voor KMO’s. Onze missie is om onze klanten tevreden te stellen en te ondersteunen bij het realiseren van hun online doelen.

Onze aanpak is simpel: we gebruiken WordPress, een succesvol content management systeem (CMS), om websites te bouwen en beheren. Dit maakt het voor ons mogelijk om professionele websites te creëren tegen een betaalbare prijs. Daarnaast bieden we een all-in formule aan, waarmee we onze klanten ondersteunen bij het regelen van hun hosting, domeinnamen en online marketing. Hierdoor kunnen onze klanten zich volledig richten op hun bedrijf zonder zich zorgen te hoeven maken over hun online aanwezigheid.

Sinds dag één ligt onze focus op het vormen van duurzame klantrelaties. We geloven dat kwaliteit, betaalbaarheid en persoonlijke service de sleutel zijn tot een succesvolle samenwerking.

Onze diensten

Webdesignbedrijf met complete aanpak!

Bij BeHost zijn we meer dan alleen een webdesign bedrijf. We bieden een all-in service aan om onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun online doelen. Hieronder een overzicht van onze diensten:

BeHost biedt aan:

Webdesign

We helpen je om een professioneel ontworpen, gebruiksvriendelijke en veilige website te bouwen die bij jouw onderneming past.

All-in onderhoud

We zorgen voor het onderhoud en de updates van jouw website, zodat je je hier geen zorgen om hoeft te maken.

Website audit

We analyseren je website en geven je advies over hoe je het kunt verbeteren.

Professionele webhosting

Wij bieden professionele webhosting aan om ervoor te zorgen dat jouw website snel en veilig is.

Digital marketing strategie

Wij helpen ondernemers om een digital marketing strategie te ontwikkelen die gericht is op het behalen van hun online doelen.

Samenwerken met ons webdesign bedrijf
Top resultaten halen uit jouw website

Meer online zichtbaarheid dankzij SEO-optimalisatie

Wij begrijpen dat een prachtig ontworpen website niets waard is als deze niet gevonden wordt door potentiële klanten. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze websites voorzien zijn van de juiste vereisten om geïndexeerd te worden door zoekmachines zoals Google. Wij voeren de volgende optimalisaties standaard uit bij elke website:

Wil je nog hoger in de zoekresultaten staan? Dan bieden wij uitgebreide SEO-diensten aan. Hierbij nemen wij de inhoud van je website onder de loep om deze af te stemmen op de meest gebruikte zoektermen. Daarnaast kunnen wij advertenties op sociale media en zoekmachines inzetten om je online zichtbaarheid te boosten.

Ons werkwijze

 

Een website moet volledig aansluiten bij je wensen en verwachtingen. Daarom starten wij steeds bij het leren kennen van je bedrijf, sector en specifieke voorkeuren. Pas daarna kan het ontwerpfase beginnen. Wij zorgen voor alle technische aspecten zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst zullen wij na publicatie de website blijven onderhouden en monitoren om een optimale functionaliteit en beschikbaarheid te garanderen.

Hierbij leren we jou en jouw bedrijf beter kennen. In dit verkennend gesprek bespreken we onder andere jouw sector, verwachtingen, voorkeuren en de gewenste inhoud van je website.

Wij bezorgen een heldere en allesomvattende prijsberekening.

Wij maken de eerste versie. Hierna stellen de website op punt volgens jouw voorkeuren en suggesties totdat je zelf helemaal overtuigd bent van het resultaat.

De website gaat pas online als je je er volledig in kan vinden. Wij stemmen alles op elkaar af en zorgen voor een krachtige en afgewerkte website. Ook geven we een woordje uitleg over hoe je zelf de inhoud kan aanpassen.

Na publicatie blijven wij de website functioneel, veilig, snel en up-to-date houden. Verder staan we ook altijd klaar voor ondersteuning bij vragen en moeilijkheden.

 

Onze klanten aan het woord

Efficiënt en empathisch. Ik zocht een partner om mijn website te bouwen en onderhouden: iemand die niet enkel technisch capabel is, maar ook als een sparring partner met mij nieuwe ideeën durft en wilt uitwerken.
Tijdens onze eerste gesprekken hadden de mensen van BeHost al heel snel door welke richting ik uit wilde met mijn website: er was een snelle klik over de look & feel van de site en bovendien wisten zij met de look & feel van mijn website de kernwaarden van mijn praktijk te capteren. Dat laatste is een grote meerwaarde voor mij. De vlotte communicatie maakte dat onze samenwerking heel efficiënt en doelgericht verliep. Tips over het schrijven van de teksten en structuur van de website, waren een extra ondersteuning. De site is opgeleverd binnen de afgesproken periode. Een 10/10 over de kwaliteit van het gedane werk.

klant website glowandgrow gemaakt

YINGJIA FU

Zaakvoerder - glowandgrow.be

Samenwerken met ons webdesignbureau?

Laat jouw contactgegeven hier achter en beschrijf kort jouw gewenste website. Wij bezorgen jou binnen de 48u een vrijblijvend offerte.

beste website maken bij onze bureau

Vaak gestelde vragen

Ja, wij verwachten dat je de teksten grotendeels zelf schrijft. Als je daarbij hulp nodig hebt kunnen we jou daarbij zeker ondersteunen.

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van de website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

Wij baseren ons op jouw wensen, visie en branche om de eerste versie te maken. Daarna kan je opmerkingen en suggesties doorgeven. Dit herhalen we zodat jouw website meer en meer vorm begint te krijgen. Pas wanneer je tevreden bent gaan we over tot publicatie.

In totaal kunnen er vijf grote aanpassingsrondes zijn. Jouw aanpassingen kunnen van grote aard zijn maar moeten wel zo gedetailleerd en duidelijk mogelijk beschreven zijn. Op de finale versie kan jij kleine aanpassingen vragen.

Wanneer je onze offerte accepteert, ontvang je een factuur met de betalingsgegevens. Je kan dan via overschrijving betalen maar je kan ook, indien gewenst, via Bancontact, American Express, Visa of Mastercard online betalen. Je kan ervoor kiezen om vooraf of achteraf te betalen. In sommige gevallen kan het zijn dat we een voorschot van het overeengekomen bedrag vragen.

Ja, je bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent niet verplicht om jouw website bij ons te laten hosten of onderhouden.

Ja, je kan onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van jouw website zelf bijwerken. Wij zorgen dat je daar vanaf het begin mee aan de slag kan.