Website laten maken in Aalst

Professioneel, op maat én betaalbaar

Wij zijn gespecialiseerd WordPress webdesignbedrijf in Aalst en omgeving. Laat je website bouwen en onderhouden door BeHost en geniet van topservice voor een scherpe prijs.

Daniel van dijk account manager
Daniel van Dijk

Account manager

Daniel staat klaar om je te ondersteunen bij het maken van je website.

Online
zonder zorgen

BeHost voorziet alles wat je nodig hebt om online te scoren met je WordPress website. Wij bouwen je website volledig volgens je wensen en noden én brengen alle technische zaken in orde.

Ons werk

BeHost bouwde professionele websites voor ondernemers overal in Vlaanderen. Bekijk hier onze meest recente werken. 

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Top service
aan betaalbare prijzen

Professionele website op maat

Kwaliteit

Wij bouwen gebruiksvriendelijke website met fris en modern ontwerp. Je website zal daarnaast ook snel, veilig, mobiel-responsief en online-vindbaar zijn.

webdesign bureau met persoonlijke service
Persoonlijke dienst

Persoonlijke service centraal bij ons. We zijn altijd bereikbaar om je te ondersteunen en je vragen te beantwoorden.

Betaalbare websites
Betaalbaar

Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen. Je krijgt vanaf het begin een duidelijke prijsberekening, geen verborgen kost.

Onze werkwijze
Eenvoudig en snel online

1

Kennismaking en prijsvoorstel

We nemen de tijd om jou en jouw bedrijf goed te leren kennen, zodat we een goed beeld krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen. Gebaseerd op onze expertise, geven we advies en stellen we een gedetailleerde offerte voor jouw project op. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je van ons kan verwachten en wat het je gaat kosten.

2

Inhoud aanleveren

Nadat we het prijsvoorstel met je hebben doorgenomen en akkoord zijn gegaan, verwachten we dat je de inhoud van de website aanlevert. Als je liever niet zelf de teksten schrijft, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van onze copywritingdiensten. We werken dan samen met professionele copywriters om jouw teksten helemaal op punt te stellen.

4

Publicatie!

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerste de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de inhoud kan aanpassen.

3

Webdesign en feedback

Nu dat we de inhoud van jouw website hebben ontvangen, gaan we aan de slag met het webdesign. Zodra we een eerste versie van het ontwerp hebben gemaakt, sturen we het naar je toe zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, zullen we een tweede versie maken. Dit proces zullen we herhalen totdat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Wat zeggen onze klanten

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

We zijn er om al je vragen te beantwoorden

Hiernaast enkele van de meest gestelde vragen. Heb je andere vragen? Stel ze gerust aan ons

Ja, wij verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kan uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.

Wil je dat wij de inhoud van jouw website zelf generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook jouw teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. Neem contact op voor een bespreking of neem een kijkje op onze marketingpagina.

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van jouw website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

Ja, jij bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent dan ook niet verplicht om jouw website bij ons te laten hosten of onderhouden.

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van jouw website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we een aantal essentiële zaken in orde zoals: meta-tekst, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan maar het vormt een basis voor verdere optimalisatie.

Vrijblijvende offerte?
Je website laten maken in Aalst

Ben je nieuwsgierig naar het prijskaartje van je project? Voel je vrij om je wensen hieronder mee te delen en wij bezorgen je een vrijblijvende offerte!