Website laten maken Aalst

Wij zijn een gespecialiseerd webdesign- en online marketingbedrijf in Aalst en omgeving. Laat je website maken en onderhouden in Aalst door BeHost en geniet van topservice voor een scherpe prijs.

web

Online
zonder zorgen

BeHost voorziet alles wat je nodig hebt om online te scoren met je nieuwe website. Wij bouwen je website volledig volgens je wensen en noden én brengen alle technische zaken in orde.

Top service
aan betaalbare prijzen

Professionele website op maat

Kwaliteit

Wij bouwen een gebruiksvriendelijke website met een modern ontwerp dat gericht is op het converteren van bezoekers naar klanten. Je website zal daarnaast ook snel, veilig, mobiel-responsief en online-vindbaar zijn.

webdesign bureau met persoonlijke service
Persoonlijke dienst

Persoonlijke service centraal bij ons. We zijn altijd bereikbaar om je te ondersteunen en je vragen te beantwoorden.

Betaalbare websites
Betaalbaar

Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen. Je krijgt vanaf het begin een duidelijke all-in prijs, geen verborgen kosten dus.

Professioneel webdesign prijs

Hoeveel kost het om je website te laten maken in Aalst?

Professionele webdesign op maat zal waarschijnlijk een aanzienlijke investering zijn voor een bedrijf. De precieze kosten zullen afhangen van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de website, de functionaliteiten die nodig zijn en de ervaring en reputatie van de webdesigner of het bedrijf.

In het algemeen kan men echter verwachten dat de kost voor professionele webdesign op maat voor ondernemingen kan oplopen tot duizenden euro’s, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf. Het is daarom belangrijk om goed onderzoek te doen en verschillende offertes te vergelijken voordat een beslissing wordt genomen.

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Onze werkwijze voor je website te laten maken in Aalst

Een goed ontworpen website biedt meer dan alleen esthetiek. Het trekt de aandacht van bezoekers, helpt klanten om het product of de dienst beter te begrijpen, en informeert over het bedrijf en het merk. Bij BeHost bieden we webdesigndiensten aan ondernemers in Aalst en overal in Vlaanderen. Ons ontwerpproces is gericht op jouw visie en verwachtingen. Ons doel is het bouwen van een professionele website die perfect bij jou en jouw bedrijf past en die technisch helemaal in orde is. Dit bereiken wij door samen de volgende stappen te doorlopen:

De eerste stap is het aanmaken van een account in de klantenzone en het reserveren van een pakket door de setupkosten te betalen. Daarna zullen we naar meer informatie vragen en plannen we evt. een kennismakingsgesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise.

Nadat we het plan van aanpak hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter.

Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en hosten van je website. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Onze webdesign klanten aan het woord

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Ons werk

BeHost bouwt al jarenlang professionele websites voor ondernemers in Aalst en overal in Vlaanderen. Bekijk hier onze meest recente werken. 

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Vragen?
Je website laten maken in Aalst

Ben je nieuwsgierig naar het prijskaartje van je project? Of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via de contactformulier.