Website laten ontwerpen

Een website laten maken door een gespecialiseerd webdesignbureau? Bij BeHost ben je aan het juiste adres! Wij bouwen professionele websites en webshops op maat én aan een betaalbare prijs.

webdesign opbouw

Een nieuwe website nodig?

Je staat op het punt om een nieuwe website te laten bouwen en onderhouden, of je hebt reeds een website maar die is aan vernieuwing toe of het brengt weinig op. 

Klanten zoeken vandaag de dag alles online. Een mooi en moderne website geeft een eerste indruk waar potentiële klanten je op zullen beoordelen. Websites bouwen en onderhouden is echter een hele onderneming op zich. Een professionele website vereist tijd, professionele kennis en continue onderhoud

Daar komen we in the picture: We zoeken uit wat je noden en verwachtingen zijn en zetten die om in perfect functionerende website. Dit aan een eerlijk en betaalbare prijs!

website met verschillende webpagina's gemaakt in parallel

Waarom BeHost voor je website te laten maken?

Wij bieden all-in pakketten om jouw website te laten bouwen en onderhouden. Ons dynamisch en gemotiveerd team levert topkwaliteit websites en garandeert top service. Wij profileren ons als een betaalbaar alternatief met een focus op duurzame klantrelaties.

Wij bieden kwalitatieve websites aan vaste en betaalbare prijzen!. Deze voldoen aan alle hedendaagse technische vereisten. Jouw website zal esthetisch, veilig, snel, mobielvriendelijk én goed vindbaar zijn.

Bij BeHost staan we bekend om onze betaalbare prijzen zonder toegevingen te doen op kwaliteit. Wij zijn eerlijk en transparant over onze prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kan je jouw budget goed beheren.

Wij luisteren naar jouw wensen en werken samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw website aan al jouw behoeften voldoet. Wij zijn steeds beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, zowel tijdens het bouwproces als na de lancering.

websites laten maken op pc scherm

Professionele bedrijfswebsites gemaakt door BeHost

BeHost hielp tal van ondernemers overal in Vlaanderen met het bouwen van hun websites. Hieronder enkele van ons meest recent werk:  

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Vorige slide
Volgende slide

Website ontworpen in 5 eenvoudige stappen

Een website moet volledig aansluiten bij jouw onderneming. Daarom starten wij vanuit jouw wensen, verwachtingen en visie. Nadat we deze in kaart gebracht hebben, kan het ontwerp van jouw website beginnen. Wij zorgen voor alle technische aspecten zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst, zullen wij na publicatie de website blijven onderhouden en monitoren om een optimale functionaliteit en beschikbaarheid te garanderen.

De eerste stap is het aanmaken van een account in de klantenzone en het reserveren van een pakket door de setupkosten te betalen. Daarna zullen we naar meer informatie vragen en plannen we evt. een kennismakingsgesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise.

Nadat we het plan van aanpak hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter.

Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en hosten van je website. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Professioneel webdesign op maat

Voor ondernemingen moet een website er goed uitzien, snel opladen en specifieke functies aanbieden. Een webdesign op maat moet hiernaast ook betaalbaar blijven omdat ondernemers (vooral in het begin) niet ineens duizenden euro’s kunnen investeren in een website. 

We hebben hier de ideale websitebouwer voor. Hiermee kunnen we moderne website op maat bouwen aan een relatief lage kostprijs. De duizenden beschikbare plugins maken het tevens mogelijk om verschillende functies gaande van basis formulieren tot online webshops te integreren.

Je kan zonder enige programmeerkennis eenvoudig een afgewerkte  website zelf beheren. Teksten aanpassen, foto’s toevoegen, nieuwe berichten plaatsen, … het lukt allemaal.

Het platform waarmee we werken biedt veel mogelijkheden om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Zo word jouw website sneller gevonden door jouw doelpubliek!

Jouw website zal perfect werken op eender welk apparaat, gaande van desktop tot gsm

het is zeker mogelijk om een optimale laadsnelheid te behalen. Bovendien biedt het platform de mogelijkheid om verschillende veiligheid- en anti-spamsystemen te installeren.

De duizenden plug-ins maken het mogelijk om allerlei soorten widgets aan jouw website toe te voegen. Formulieren, webshop, betaal- en reservatiesystemen, bezoekersanalyses, databasesynchronisatie, …

Je website zal optimaal kunnen werken met (een groot aantal) afbeeldingen, video’s en audiofragmenten.

Hoeveel kost een website?

Het kostenplaatje om een nieuwe website te laten bouwen of te vernieuwen kan enorm variëren, en kan zelfs oplopen €15 000. Daarnaast zijn er ook maandelijkse kosten om je website online te houden.

Er zijn verschillende factoren die de prijs beïnvloeden. Zo kan de omvang van de website, de functionaliteiten die je wilt hebben en de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden van invloed zijn op de prijs. Ook het ontwerp en de unieke eisen die je stelt kunnen de kosten beïnvloeden.

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Is jouw website online vindbaar?  

Een website zonder of met weinig bezoekers is geen geslaagde website. Google biedt dé platform om klanten naar je website te leiden. Hiervoor moet je website verschijnen aan de top van de zoekresultaten aangezien mensen bijna nooit verder gaan de eerste resultatenpagina op Google.

De manier om hoog te scoren op Google is SEO, zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimalisatie. Dit is een verzamelnaam voor handelingen, goede praktijken en regels om jouw website te optimaliseren zodat Google het hoger gaat ranken. Hierin spelen verschillende factoren een rol: 

Onze websites hebben steeds goede basis om te kunnen scoren op Google. Dit houdt in dat je start met een website die technisch helemaal in orde is. Dit geeft je al een goede start. Wij installeren ook instrumenten die je zelf kan gebruiken om je online vindbaarheid te verbeteren zoals Yoast SEO en Google analytics. Wil je verdere optimalisaties? Neem contact op voor op maat inhoudelijke SEO-optimalisatie.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op! Je kan ook een online gesprek inplannen via deze pagina.

 
offerte_website_bouwen_professioneel_webdesign

Veelgestelde vragen

Ja, wij verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kan uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.  

Wil je dat wij de inhoud van jouw website zelf generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook jouw teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. Neem contact op voor een bespreking of neem een kijkje op onze marketingpagina.  

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van jouw website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

In totaal kunnen er vijf grote aanpassingsrondes zijn. Jouw aanpassingen kunnen van grote aard zijn maar moeten wel zo gedetailleerd en duidelijk mogelijk beschreven zijn. Op de finale versie kan je kleine aanpassingen vragen.

Wanneer je onze offerte accepteert ontvangt je een factuur met de betalingsgegevens. Je kan dan via bankoverschrijving betalen maar je kan ook, indien gewenst, via Bancontact, American Express, Visa of Mastercard online betalen. Je kan ervoor kiezen om vooraf of achteraf te betalen. In sommige gevallen kan het zijn dat we een voorschot van het overeengekomen bedrag vragen.

Ja. Je kan hier kiezen om jouw website automatisch te laten vertalen of je levert zelf de nodige vertalingen.  

Ja, jij bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent dan ook niet verplicht om jouw website bij ons te laten hosten of onderhouden.

Om meer bezoekers op jouw website te krijgen moet je de vindbaarheid van jouw website verbeteren. Hoger scoren op Google is hier dé beste aanpak hiervoor. Alle technieken die hierin gebruikt worden vallen onder de noemer zoekmachineoptimalisatie of kortweg SEO 

SEO is een vak op zich. Echter, onze websites bevatten altijd een basispakket van SEO waardoor jouw website op technisch vlak helemaal in orde is.  

Hieronder valt: SSL-certificaat, optimale snelheid, mobiele responsiviteit, meta-tags en pagina-titles, overzichtelijke structuur en sitemap, …  

Na publicatie kan je ervoor kiezen dat wij jouw website uitgebreid optimaliseren voor SEO. Neem contact op voor een bespreking of raadpleeg onze online marketingpagina. Je kan er ook voor kiezen om dit zelf uit te voeren. Tools zoals Google mijn bedrijf, Google search console, Google Analytics en Yoast SEO kunnen je hierbij helpen.  

Wij hanteren drie formules Shared-hosting: Starter-hosting (5GB webruimte en 50GB dataverkeer), Professional-hosting (10GB webruimte en 100GB dataverkeer) en Business-hosting (20GB webruimte en 250GB dataverkeer). Naargelang de grootte van jouw website raden wij je de meest gepaste optie aan, maar je bent vrij om zelf te kiezen.
We garanderen dat jouw website na publicatie optimaal blijft functioneren. Dit betekent dat we achter de schermen jouw website blijven updaten en monitoren. Daarnaast staan we ook continu klaar om jou te ondersteunen wanneer je het nodig hebt.

Lees meer over WordPress onderhoud en ondersteuning.

Ja, je kan onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van jouw website zelf bijwerken. Wij zorgen dat je daar vanaf het begin mee aan de slag kan.

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van jouw website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we een aantal essentiële zaken in orde zoals: meta-tekst, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan maar het vormt een basis voor verdere optimalisatie.