website laten maken Deinze

Als specialisten in webdesign op maat voor ondernemingen, bieden wij professionele oplossingen op maat aan om je website te laten maken in Deinze. Of je nu een nieuwe website nodig hebt of je huidige website wilt vernieuwen, wij bieden een service op maat aan a.d.h.v. een vaste prijs!

Je website laten maken door BeHost

Wij richten ons op het bouwen van professionele websites voor KMO’s en zelfstandigen in Deinze aan betaalbare prijzen. Onze webdesigners maken een unieke en moderne website en engageren zich om je de beste service te verlenen. 

Professionele website op maat

Uniek design

Wij bouwen een gebruiksvriendelijke website op maat met een modern ontwerp. Je website zal bovendien snel, veilig, mobiel-responsief en online-vindbaar zijn.

webdesign bureau met persoonlijke service
Persoonlijke dienst

Persoonlijke service centraal bij ons. We zijn altijd bereikbaar om je te ondersteunen en je vragen te beantwoorden, in het Nederlands! Ons webdesign bureau is er voor jou.

Betaalbare websites
Betaalbaar

Wij bieden professionele websites tegen betaalbare prijzen. Je krijgt vanaf het begin een duidelijke prijsberekening zonder verborgen kost.

Onze webdesign klanten aan het woord

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Waarom kiezen voor BeHost voor je website te laten maken in Deinze?

We creëren al jarenlang professionele websites voor ondernemingen in Deinze en Vlaanderen. Daarnaast onderhouden we websites, zodat die ondernemingen zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Hieronder kun je enkele belangrijke redenen vinden waarom ondernemingen in Deinze en Vlaanderen voor BeHost kiezen:

We maken website op maat van jouw onderneming zijn. We zetten je visie om in realiteit en passen het verder aan volgens je feedback. Elk detail, kleur, structuur of functionaliteit is mogelijk.

Je website zal zoekmachinevriendelijk zijn, wat betekent dat je website gemakkelijk gevonden zal worden door Google en andere zoekmachines. Dit kan helpen om meer bezoekers aan te trekken en zorgt dus voor meer conversies.

We werken niet met wurgcontracten. Je bent vrij om je abonnement niet te verlengen of over te stappen naar een andere provider. Je behoudt uiteraard jouw website.

We zorgen dat je website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Zo wordt je website beter gevonden door je doelpubliek!

We maken websites die perfect functioneren op eender welk apparaat, gaande van desktop tot gsm.

Met onze websites is het mogelijk om optimale laadsnelheden te behalen. Bovendien biedt het platform waarmee we werken de mogelijkheid om verschillende veiligheid- en anti-spamsystemen te installeren.

Je kan zonder programmeerkennis eenvoudig je afgewerkte website zelf beheren. Teksten aanpassen, foto’s toevoegen, nieuwe berichten plaatsen, … het lukt allemaal.

Je kan video’s toevoegen, maar ook een onbeperkt aantal formulieren, sliders, bestanden, enzovoort. De websitebouwer laat veel mogelijkheden toe!

Onze werkwijze voor je website te laten maken in Deinze

Een goed ontworpen website biedt meer dan alleen esthetiek uiteraard. Het trekt de aandacht van bezoekers, helpt klanten om het product of de dienst beter te begrijpen, en informeert over het bedrijf en het merk. Bij BeHost bieden we webdesigndiensten aan ondernemers in Deinze en overal in Vlaanderen! Ons ontwerpproces is gericht op jouw visie en verwachtingen. Ons doel is het bouwen van een professionele website die perfect bij jou en jouw bedrijf past en die technisch helemaal in orde is. Dit bereiken wij door samen de volgende stappen te doorlopen:

De eerste stap is het aanmaken van een account in de klantenzone en het reserveren van een pakket door de setupkosten te betalen. Daarna zullen we naar meer informatie vragen en plannen we evt. een kennismakingsgesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise.

Nadat we het plan van aanpak hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter.

Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en hosten van je website. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

web

Wat kost het om je website te laten maken in Deinze?

Uiteraard kunnen verschillende factoren een rol spelen in het bepalen van de prijs van professioneel webdesign:  

  • Aantal pagina’s
  • Enkel website of ook webshop
  • Nodige functionaliteiten
  • SEO-optimalisatie?
  • Copywriting nodig?

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Voorbeelden van ons webdesign projecten

Onze portfolio toont een selectie van onze recente projecten. Van kleine bedrijfswebsites tot grote e-commerce oplossingen, wij hebben ervaring met een breed scala aan projecten.

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Vragen?

Wil je een offerte op maat? Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!