Website laten maken in Deinze

Op maat, professioneel en betaalbaar

Wij zijn specialisten in WordPress webdesign en bieden professionele oplossingen op maat om je website te laten maken in Deinze. Of je nu een nieuwe website nodig hebt of je huidige website wilt vernieuwen, wij bieden topservice voor een scherpe prijs.

Daniel van dijk account manager
Daniel van Dijk

Account manager

Daniel staat klaar om je te ondersteunen bij het maken van je website.

Complete oplossingen om online te scoren

BeHost biedt alles wat je nodig hebt voor je online aanwezigheid met behulp van een WordPress website. Van professioneel ontwerp tot technisch onderhoud en webhosting, wij zorgen ervoor dat alles geregeld is.

Wij zorgen voor een professioneel design dat helemaal is past bij jouw specifieke wensen en noden.

Onze websites zijn mobiel responsief, wat betekent dat ze werken op alle schermgroottes gaande van smartphone tot desktop.

Wij zorgen voor basis SEO-optimalisatie zodat je website geïndexeerd kan worden door organische zoekmachines en je bijgevolg meer bezoekers kan verwachten.

Laat je je website bij ons hosten? Dan geniet je van betrouwbare webhosting op maat met snelle uptimes.

Wat vinden onze klanten

Onze klanten zijn tevreden over de geleverde diensten. Wij werken nauw samen met onze klanten om een website te creëren die perfect aansluit bij hun bedrijf en doelstellingen.

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Persoonlijke dienst aan betaalbare prijzen

Professionele website op maat

Kwaliteit

Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en goed ontworpen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de snelheid, veiligheid en mobiel-responsiviteit van je website.

webdesign bureau met persoonlijke service
Persoonlijke dienst

We zetten altijd in op het bouwen van duurzame relaties met onze klanten. We zijn altijd bereikbaar om je te ondersteunen en je vragen te beantwoorden.

Betaalbare websites
Betaalbaar

Onze diensten bieden we tegen betaalbare en eerlijke prijzen. Wij bezorgen je altijd een duidelijke prijsberekening zonder verborgen kost vanaf het begin van de samenwerking.

Hoe gaan we tewerk?
Eenvoudig en snel online

1

Kennismaking en offerte

We nemen de tijd om je en jouw bedrijf goed te leren kennen. Gebaseerd op onze expertise, geven we advies en stellen we een gedetailleerde offerte voor je project op. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je van ons kan verwachten en wat het je gaat kosten.

2

Inhoud bezorgen

Nadat we je akkoord hebben ontvangen, verwachten we dat je de gewenste inhoud van de website aanlevert. Als je liever niet zelf de teksten schrijft, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van onze copywritingdiensten. We werken dan samen met professionele copywriters om je teksten helemaal op punt te stellen.

4

Testen & Publicatie!

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerste de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de inhoud kan aanpassen in WordPress.

3

Webdesign en feedbackrondes

Nu dat we de inhoud van jouw website hebben ontvangen, gaan we aan de slag met het webdesign. Zodra we een eerste versie van het ontwerp hebben gemaakt, sturen we het naar je toe zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, zullen we een tweede versie maken. Dit proces zullen we herhalen totdat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Voorbeelden van ons werk

Onze portfolio toont een selectie van onze recente projecten. Van kleine bedrijfswebsites tot grote e-commerce oplossingen, wij hebben ervaring met een breed scala aan projecten.

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Vaak gestelde vragen

Hiernaast enkele FAQ’s. Heb je andere vragen? Stel ze gerust aan ons

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van jouw website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

Nee, jij bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent dan ook niet verplicht om je website bij ons te laten hosten of onderhouden.

Ja, wij verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kan uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.

Wil je dat wij de inhoud van jouw website zelf generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook jouw teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. Neem contact op voor een bespreking of neem een kijkje op onze marketingpagina.

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van jouw website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we een aantal essentiële zaken in orde zoals: meta-teksten, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan maar het vormt een basis voor verdere optimalisaties.

Offerte aanvragen!

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op via dit contactformulier. Vertel ons je wensen en verwachtingen en wij bezorgen je een prijsindicatie voor jouw project.