Website laten maken Dendermonde

Behost is een gespecialiseerd webdesign bureau voor ondernemers in Dendermonde en overal in Vlaanderen. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke eisen heeft voor hun website en bieden daarom pakketten aan met een vaste jaarlijkse prijs. Onze experts zullen samen met jou werken om een website te bouwen die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Je bedrijfswebsite laten bouwen door BeHost

BeHost biedt op maat gemaakte webdesign oplossingen met aandacht voor kwaliteit, service en betaalbaarheid. Onze gespecialiseerde experts in Dendermonde creëren een unieke en professionele website die aansluit bij jouw specifieke wensen en doelstellingen.

Professionele website op maat

Professioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp

Onze webdesigners creëren een professionele, gebruiksvriendelijke en moderne website met aandacht voor snelheid, veiligheid en mobiele responsiviteit.

webdesign bureau met persoonlijke service
Webdesignbedrijf met persoonlijke service

Bij BeHost staat persoonlijke service en het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten voorop. We zijn altijd bereikbaar voor ondersteuning en antwoorden op vragen.

Betaalbare websites
Betaalbaar zonder toegevingen op kwaliteit

Wij bieden betaalbare webdesign zonder compromissen op kwaliteit. Dit dankzij op maat gemaakte pakketten, efficiënte samenwerkingen met technologiepartners en hostingprovider met goede prijs/kwaliteit aanbod.

Onze klanten aan het woord

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Waarom kiezen voor BeHost?

We creëren al jarenlang professionele websites voor ondernemingen in Dendermonde en Vlaanderen. Daarnaast onderhouden we websites, zodat die ondernemingen zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Hieronder kun je enkele belangrijke redenen vinden waarom ondernemingen in Dendermonde en Vlaanderen voor BeHost kiezen:

We maken website op maat van jouw onderneming zijn. We zetten je visie om in realiteit en passen het verder aan volgens je feedback. Elk detail, kleur, structuur of functionaliteit is mogelijk.

Je website zal zoekmachinevriendelijk zijn, wat betekent dat je website gemakkelijk gevonden zal worden door Google en andere zoekmachines. Dit kan helpen om meer bezoekers aan te trekken en zorgt dus voor meer conversies.

We werken niet met wurgcontracten. Je bent vrij om je abonnement niet te verlengen of over te stappen naar een andere provider. Je behoudt uiteraard jouw website.

We zorgen dat je website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Zo wordt je website beter gevonden door je doelpubliek!

We maken websites die perfect functioneren op eender welk apparaat, gaande van desktop tot gsm.

Met onze websites is het mogelijk om optimale laadsnelheden te behalen. Bovendien biedt het platform waarmee we werken de mogelijkheid om verschillende veiligheid- en anti-spamsystemen te installeren.

Je kan zonder programmeerkennis eenvoudig je afgewerkte website zelf beheren. Teksten aanpassen, foto’s toevoegen, nieuwe berichten plaatsen, … het lukt allemaal.

Je kan video’s toevoegen, maar ook een onbeperkt aantal formulieren, sliders, bestanden, enzovoort. De websitebouwer laat veel mogelijkheden toe!

Onze werkwijze

Een goed ontworpen website biedt meer dan alleen esthetiek. Het trekt de aandacht van bezoekers, helpt klanten om het product of de dienst beter te begrijpen, en informeert over het bedrijf en het merk. Bij BeHost bieden we webdesigndiensten aan ondernemers in Dendermonde en overal in Vlaanderen. Ons ontwerpproces is gericht op jouw visie en verwachtingen. Ons doel is het bouwen van een professionele website die perfect bij jou en jouw bedrijf past en die technisch helemaal in orde is. Dit bereiken wij door samen de volgende stappen te doorlopen:

De eerste stap is het aanmaken van een account in de klantenzone en het reserveren van een pakket door de setupkosten te betalen. Daarna zullen we naar meer informatie vragen en plannen we evt. een kennismakingsgesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise.

Nadat we het plan van aanpak hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter.

Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en hosten van je website. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

web

Wat kost professionele webdesign in Dendermonde?

Verschillende factoren kunnen een rol spelen in het bepalen van de prijs van professioneel webdesign:  

  • Aantal pagina’s?  
  • Enkel een website of ook webshop? 
  • Nodige functionaliteiten?  
  • SEO-optimalisatie?  
  • Copywriting nodig?  

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Recente realisaties

Bekijk hier een selectie van onze recente projecten. Van kleine bedrijfswebsites tot uitgebreide webshops, wij beschikken over brede ervaring en expertise in een diversiteit van projecten.

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Vragen?

Wil je een prijsberekening op maat of heb je vragen? Neem contact met ons op via dit formulier. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend.