Laat jouw website maken in Dendermonde

Professioneel webdesign aan betaalbare prijzen
Wij bieden topdiensten aan door gespecialiseerde experts.

Behost is een gespecialiseerd webdesign bureau voor ondernemers in Dendermonde en overal in Vlaanderen. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke eisen heeft voor hun website en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen. Onze experts zullen samen met jou werken om een website te bouwen die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelstellingen. Bovendien bieden wij deze diensten aan tegen betaalbare prijzen.

Complete oplossingen voor een succesvolle website

Onze all-in formules bevatten professioneel webdesign, technisch optimalisaties, onderhoud en webhosting voor een efficiënte online aanwezigheid. Kortom alles wat je nodig hebt voor een geslaagde WordPress website.

Onze experts creëren een uniek en professioneel ontwerp dat perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en doelstellingen.

Onze websites zijn responsief ontworpen voor optimale weergave op elk schermformaat.

Onze oplossingen zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je website een hoger organische zoekresultaat genereert en meer bezoekers aantrekt.

Laat je je website bij ons hosten? Dan geniet je van betrouwbare webhosting inclusief een domeinnaam naar keuze.

Onze klanten aan het woord

Onze klanten zijn tevreden over de onze diensten. Onze samenwerking resulteerde in een website die goed aansluit bij het bedrijf en de doelstellingen.

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

De ideale mix
Kwaliteit, service en betaalbaar

Professionele website op maat

Kwaliteitsvol

Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en modern ontworpen. Daarnaast besteden we voldoende aandacht aan de snelheid, veiligheid en mobiel-responsiviteit van je website.

webdesign bureau met persoonlijke service
Service

We richten ons altijd op het bouwen van duurzame relaties met onze klanten. We zijn bereikbaar om je te ondersteunen en je vragen te beantwoorden.

Betaalbare websites
Betaalbaar

Onze diensten bieden we aan betaalbare en eerlijke prijzen. Wij bezorgen je vanaf het begin een heldere prijsberekening zonder verborgen kost.

Onze werkwijze
Eenvoudig en effecient online

1

Verkenning en prijsindicatie

Wij beginnen met je bedrijf, wensen, voorkeuren en verwachtingen te leren kennen. Gebaseerd op onze expertise, geven we advies en stellen we een offerte op maat. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je kan verwachten en wat het je allemaal zal kosten.

2

Content

Nadat we je akkoord hebben ontvangen, verwachten we dat je ons de gewenste inhoud van de website bezorgt. Dit gaat over teksten, afbeelding, video's, bestanden, etc. Indien gewenst kan je ons ook inschakelen voor copywriting zodat we je teksten op punt stellen of redigeren.

4

Afwerken & Online

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de inhoud kan aanpassen in WordPress.

3

Ontwerpen en verfijnen

Nu dat we de inhoud van je website hebben, gaan we aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van je website. Dit gaat in verschillende aanpassingsrondes waarbij we telkens je website verfijnen volgens je feedback. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Recente realisaties

Bekijk hier een selectie van onze recente projecten. Van kleine bedrijfswebsites tot uitgebreide webshops, wij beschikken over brede ervaring en expertise in een diversiteit van projecten.

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Vragen?

Hiernaast enkele FAQ’s. Heb je andere vragen? Stel ze gerust aan ons

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van jouw website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

Nee, jij bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent dan ook niet verplicht om je website bij ons te laten hosten of onderhouden.

Ja, wij verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kan uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.

Wil je dat wij de inhoud van jouw website generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook je teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. 

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van jouw website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we een aantal essentiële zaken in orde zoals: meta-teksten, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan maar het vormt een basis voor verdere optimalisaties.

Vraag je offerte aan!

Wil je een prijsberekening op maat? Neem contact met ons op via dit contactformulier. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend.