Website laten maken in Mechelen

Gespecialiseerde webdesigner gezocht om je bedrijfswebsite te laten maken in Mechelen?

Wil je een website laten maken voor je bedrijf in Mechelen? Zoek je een gespecialiseerd webdesigner? Wij bouwen professionele & unieke websites aan competitieve prijzen. We werken met pakketten aan een vaste en jaarlijkse prijs

Wil je ontdekken hoe wij je online aanwezigheid kunnen versterken? Bekijk alle informatie hieronder en neem gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor BeHost voor je website te laten maken?

We creëren al jarenlang professionele websites voor ondernemingen in Mechelen en overal in Vlaanderen. Daarnaast onderhouden we deze websites, zodat ondernemingen zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Hieronder kun je enkele belangrijke redenen vinden waarom ondernemingen in Mechelen en Vlaanderen voor BeHost kiezen:

We maken je website op basis van je content en sector. Wij zetten je visie om in realiteit en stellen die verder op punt volgens je feedback. Elk detail, kleur, structuur of functionaliteit is mogelijk.

We doen ons best om je website te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Zo wordt je website sneller gevonden door jouw doelpubliek! We zorgen dus dat je website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Zo wordt je website beter gevonden door je doelpubliek!

We werken niet met wurgcontracten. Je bent vrij om je abonnement niet te verlengen of over te stappen naar een andere provider. Je behoudt uiteraard jouw website.

Er zijn talloze mogelijkheden. Voeg een portfolio, formulier, social media-feed, e-mailnieuwsbrief, online verkoop, analytics, …

We maken websites die perfect functioneren op eender welk apparaat, gaande van desktop tot gsm.

Met onze websites is het mogelijk om optimale laadsnelheden te behalen. Bovendien biedt het platform waarmee we werken de mogelijkheid om verschillende veiligheid- en anti-spamsystemen te installeren.

Je kan zonder programmeerkennis eenvoudig je afgewerkte website beheren. Teksten aanpassen, foto’s toevoegen, nieuwe berichten plaatsen, … het lukt allemaal.

Je kan video’s toevoegen, maar ook een onbeperkt aantal formulieren, sliders, bestanden, enzovoort. De websitebouwer laat veel mogelijkheden toe!

Wat onze webdesign klanten zeggen

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Jouw professionele website laten maken in Mechelen in 5 stappen

Je website laten maken voor je onderneming in Mechelen betekent een goed ontworpen website dat jouw onderneming ondersteunt in het behalen van resultaten. Het trekt de aandacht van bezoekers, helpt klanten om jouw producten of diensten beter te begrijpen, en informeert over het bedrijf en het merk.

Bij BeHost bieden we webdesigndiensten aan ondernemers in Mechelen en overal in Vlaanderen én in verschillende sectoren. Ons ontwerpproces is gericht op jouw visie en verwachtingen. Ons doel is het bouwen van een professionele website die perfect bij jou en jouw bedrijf past en die technisch helemaal in orde is. Dit bereiken wij door samen de volgende stappen te doorlopen.

De eerste stap is het aanmaken van een account in de klantenzone en het reserveren van een pakket door de setupkosten te betalen. Daarna zullen we naar meer informatie vragen en plannen we evt. een kennismakingsgesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise.

Nadat we het plan van aanpak hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter.

Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en hosten van je website. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Professionele webdesigns door BeHost

Bekijk hier een selectie van onze recente projecten. Van kleine bedrijfswebsites tot uitgebreide webshops, wij beschikken over brede ervaring in een diversiteit van projecten.

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Previous slide
Next slide

Jouw website laten maken in Mechelen

Heb je vragen of wil je jouw project bespreken? Voel je vrij om jouw vragen hieronder mee te delen en wij bezorgen jou binnenkort een antwoord! Je kan ook  een (online)meeting inplannen via deze pagina