Website laten maken gent

Op zoek naar een erkend webdesignbedrijf in Gent of omgeving? Ben je benieuwd naar de kostprijs van een website? Bij BeHost begrijpen we dat elk bedrijf unieke eisen heeft voor hun website. Onze gespecialiseerde experten bouwen unieke, professionele en technisch geoptimaliseerde websites op maat die aansluiten bij je specifieke wensen en doelstellingen. 

Je nieuwe website laten maken in Gent door een erkend webdesignbedrijf

Ben je op zoek naar een professioneel webdesignbedrijf in Gent en omgeving om je website te laten maken? Zoek niet verder! BeHost is een webdesign- en marketingbureau dat je kan helpen bij het behalen van een professionele online aanwezigheid! Of je nu een volledig online business wilt of alleen maar een online visitekaartje, we zorgen ervoor dat je website er professioneel uitziet, goed functioneert én online vindbaar is! Dit aan de competitiefste prijzen in Vlaanderen.

Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars maakt dynamische websites op maat  die mee-evolueren met je onderneming en die je zelf kunt aanpassen. Je website zal altijd voldoen aan de belangrijkste kwaliteitseisen:

website bouwer

Onze webdesign klanten aan het woord

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Betaalbare website op maat laten maken in Gent

Wij bieden de ideale oplossing voor het laten bouwen en onderhouden van een professionele website in Gent. De website is gebruiksvriendelijk en de websitebouwer biedt talloze mogelijkheden om je website naar wens verder te personaliseren. Dankzij de duizenden beschikbare plugins is het mogelijk om verschillende functies te integreren, van basisformulieren tot online webshops. Het is niet voor niets dat meer dan 40% van alle websites wereldwijd met onze websitebouwer zijn gebouwd – het is betaalbaar, betrouwbaar en krachtig. Wij zorgen ook voor alles wat je nodig zou hebben: zakelijke e-mailadressen, webhosting en webdesign op maat.

We maken websites die helemaal op maat zijn. We zetten je visie om in realiteit en passen het verder aan volgens je feedback. Elk detail, kleur, structuur of functionaliteit is mogelijk.

Jouw website zal zoekmachinevriendelijk zijn, wat betekent dat je website gemakkelijk gevonden kan worden door Google en andere zoekmachines. Dit kan helpen om meer bezoekers aan te trekken en zorgt dus voor meer conversies.

Dankzij de duizenden beschikbare plugins kunnen we allerlei functies integreren op je website, van basisformulieren tot online webshops.

Je website zal hoge laadsnelheden kunnen behalen en het zal beschermd worden tegen hackers en spam. Dit kan helpen om de betrouwbaarheid van je website te versterken en om je bezoekers te beschermen.

De websitebouwer biedt ook veel mogelijkheden om je website in te zetten als marketingtool. Zo kun je bijvoorbeeld e-mailmarketing en sociale media integreren op je website of landingspagina’s maken om specifieke doelgroepen te bereiken. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen helpen om je online-aanwezigheid te versterken en om meer klanten aan te trekken.

Je zal je website uiteraard zelf kunnen bewerken. De websitebouwer is gemakkelijk te gebruiken. Het bevat een intuïtief beheerpaneel waarmee je gemakkelijk aanpassingen kunt maken aan je website, zonder dat je code hoeft te schrijven.

Hoeveel kost het om een website te laten maken in Gent?

De kosten om een nieuwe website te laten bouwen of te vernieuwen kunnen enorm variëren, en kunnen oplopen tot  € 15.000. Hier hangt de kwaliteit van het eindproduct en de beschikbare functionaliteiten en designmogelijkheden vaak van de prijs die je betaalt. Bovendien zijn er ook maandelijkse kosten voor hosting en onderhoud van je website.

Er zijn verschillende factoren die de prijs beïnvloeden. De omvang van de website, de gewenste functionaliteiten, de hoeveelheid gebruikte beeld- en mediabestanden en het ontwerp en de unieke eisen die je stelt, kunnen allemaal van invloed zijn op de prijs. Zorg ervoor dat je duidelijk hebt wat je wilt en wat je budget is, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Wil je de exact prijs weten voor jouw project?(webdesign, onlinemarketing, webhosting en onderhoud). Neem dan even contact met ons op.

Onze werkwijze voor je website te laten maken in Gent

Een goed ontworpen website biedt meer dan alleen esthetiek. Het trekt de aandacht van bezoekers, helpt klanten om het product of de dienst beter te begrijpen, en informeert over het bedrijf en het merk. Bij BeHost bieden we webdesigndiensten aan ondernemers in Gent en overal in Vlaanderen. Ons ontwerpproces is gericht op jouw visie en verwachtingen. Ons doel is het bouwen van een professionele website die perfect bij jou en jouw bedrijf past en die technisch helemaal in orde is. Dit bereiken wij door samen de volgende stappen te doorlopen:

De eerste stap is contact opnemen met BeHost en jouw project voorstellen. Daarna zullen we naar meer informatie vragen en plannen we evt. een kennismakingsgesprek, waarbij we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw visie, wensen en verwachtingen voor je website. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en geven advies op basis van onze expertise.

Nadat we het plan van aanpak hebben opgemaakt en met je hebben doorgenomen en akkoord bent gegaan, is het tijd om de inhoud van de website aan te leveren. We hebben alle relevante teksten, afbeeldingen, video’s en andere bestanden nodig om je website in te vullen. Op basis hiervan bedenken we de website ontwerp en structuur zodat je inhoud op een gestructureerd en elegant manier wordt gepresenteerd. Wil je het schrijven liever uitbesteden? Geen probleem. Wij kunnen je inhoud schrijven in samenwerking met een professioneel copywriter.

Nadat we de inhoud van je website hebben ontvangen, beginnen we met het ontwerp van je website. Onze designer zal jouw strategie omzetten in een helder en effectief ontwerp, met jouw bedrijf als centraal punt. We zullen een eerste versie van het ontwerp maken binnen 30 dagen na ontvangst van alle nodige informatie en tekst en dit naar je sturen zodat je feedback kunt geven. Nadat we jouw feedback hebben verwerkt, maken we een tweede versie. Dit proces herhalen we totdat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo komen we samen tot een website die aansluit bij jouw visie en doelstellingen en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en professioneel is.

Zodra we samen tot een ontwerp zijn gekomen waar jij tevreden mee bent, is het tijd om de website te publiceren. Wij voeren eerst de laatste testen uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dat de website aan al jouw wensen voldoet. Zodra we daarvan overtuigd zijn, zullen we de website live zetten zodat het bezocht kan worden via de gewenste domeinnaam. Wij geven je ook een woordje uitleg over hoe je zelf de website kunt aanpassen en bijwerken.

Na het publiceren van je website blijven we jouw website monitoren en onderhouden gedurende de periode dat je het abonnement blijft afnemen. Dit houdt in dat we zullen zorgen voor regelmatige (beveiligings)updates, backups, het oplossen van eventuele technische problemen, en hosten van je website. Wij bieden hiervoor all-in pakketten inclusief de jaarlijkse registratie van je domeinnaam. Zo kun je je concentreren op het runnen van je bedrijf zonder je zorgen te maken over het online gebeuren.

Websites gebouwd door BeHost

Bekijk hier een selectie van onze recente projecten. Van kleine bedrijfswebsites tot uitgebreide webshops, wij beschikken over brede ervaring en expertise in een diversiteit van projecten.

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website bij BeHost om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Vorige slide
Volgende slide

Veelgestelde vragen

Ja, we verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kunt uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.  

Wil je dat we de inhoud van je website zelf generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook je teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. Neem contact op voor een bespreking of neem een kijkje op onze marketingpagina.  

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we je de eerste versie van je website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

We baseren ons op je wensen, visie en branche om de eerste versie te maken. Daarna kun je opmerkingen en suggesties aan ons doorgeven. Dit herhalen we zodat je website meer en meer vorm begint te krijgen. Pas wanneer je tevreden bent gaan we over tot publicatie.

Ja, je kunt onbeperkt en op elk ogenblik de inhoud van je website zelf bijwerken. Wij zorgen dat je daar vanaf het begin mee aan de slag kan.

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van je website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we enkele essentiële zaken in orde zoals: meta-tekst, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet direct dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan, maar het vormt een basis voor verdere optimalisatie.

Ja. We vragen hier wel een kleine vergoeding voor. Neem contact met ons op voor meer info.

Heb je vragen?

Wil je een prijsberekening op maat of heb je vragen? Neem contact met ons op via dit formulier. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend.