Je website laten maken in Asse

Betaalbare bedrijfswebsite op maat

Zoek je een expert in WordPress webdesign? Wil je je website professioneel laten maken in Asse of omgeving? Wij bieden professionele webdesigndiensten aan de voordeligste prijzen!

Neem even contact op en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

Laat je website bouwen in Asse

Vul het formulier hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Snel online in Asse met onze complete oplossingen

Behaal snel online succes dankzij een combinatie van professioneel webdesign en technische SEO-optimalisatie. Daarnaast kan je je website laten onderhouden en hosten bij ons volgens voordelige en all-in pakketen

Wij bouwen professionele websites volgens de huidige technische normen voor WordPress en rekeninghoudend met je specifieke wensen en doelen. 

Je website zal optimaal functioneren ongeacht het schermformaat van de bezoeker. 

Onze websites zijn geoptimaliseerd om geïndexeerd te worden door organische zoekmachines zoals Google. Wij voeren basis optimalisaties uit zoals: meta-tags, sitemaps, interne links controle, snelheidsoptimalisatie, …

Wij bieden betrouwbare en hoogkwalitatieve webhosting aan. Onze complete pakketen inclusief een domeinnaam en onderhoud.

Hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen

Wij bouwen websites op maat met veel aandacht voor kwaliteit, klantendienst en betaalbaarheid. Onze experten bouwen een unieke en dynamieke website die je bedrijf goed presenteren en meer omzet genereren.

Professionele website op maat

Design

Wij bouwen websites met modern en fris ontwerp. Wij besteden ook veel aandacht aan de vlotheid en gebruikerservaring.

webdesign bureau met persoonlijke service
Service

Bij ons staat je tevredenheid voorop. We zijn altijd bereikbaar om je te ondersteunen en je vragen te beantwoorden.

Betaalbare websites
Voordelig

Wij bieden onze diensten aan de voordeligste prijzen zonder dat we toegevingen doen op kwaliteit. Wij bezorgen je een heldere en complete prijsberekening vanaf het begin van je project.

Wat zeggen Onze klanten

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Websites gemaakt door BeHost

Bekijk hier een selectie van onze recente projecten. Van kleine bedrijfswebsites tot uitgebreide webshops, wij beschikken over brede ervaring in een diversiteit van projecten.

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Vorige slide
Volgende slide

Heb je nog vragen?

Hiernaast enkele FAQ’s. Heb je andere vragen? Stel ze gerust aan ons

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van jouw website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

Nee, jij bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent dan ook niet verplicht om je website bij ons te laten hosten of onderhouden.

In totaal kunnen er vijf grote aanpassingsrondes zijn. Jouw aanpassingen kunnen van grote aard zijn maar moeten wel zo gedetailleerd en duidelijk mogelijk beschreven zijn. Op de finale versie kan je kleine aanpassingen vragen.

Ja, wij verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kan uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.

Wil je dat wij de inhoud van jouw website generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook je teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. 

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van jouw website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we een aantal essentiële zaken in orde zoals: meta-teksten, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan maar het vormt een basis voor verdere optimalisaties.

Om meer bezoekers op jouw website te krijgen moet je de vindbaarheid van jouw website verbeteren. Hoger scoren op Google is hier dé beste aanpak hiervoor. Alle technieken die hierin gebruikt worden vallen onder de noemer zoekmachineoptimalisatie of kortweg SEO.

SEO is een vak op zich. Echter, onze websites bevatten altijd een basispakket van SEO waardoor jouw website op technisch vlak helemaal in orde is.

Hieronder valt: SSL-certificaat, optimale snelheid, mobiele responsiviteit, meta-tags en pagina-titles, overzichtelijke structuur en sitemap, …

Na publicatie kan je ervoor kiezen dat wij jouw website uitgebreid optimaliseren voor SEO. Neem contact op voor een bespreking of raadpleeg onze online marketingpagina. Je kan er ook voor kiezen om dit zelf uit te voeren. Tools zoals Google mijn bedrijf, Google search console, Google Analytics en Yoast SEO kunnen je hierbij helpen.

Laat je website maken in Asse

Wil je een offerte op maat? Neem contact met ons op via dit formulier. Wij contacteren snel terug met een vrijblijvend prijsvoorstel.