Je website laten maken in Geraardsbergen

Professionele WordPress websites aan betaalbare prijzen

 

Op zoek naar een professionele webdesigner? Wil je je website laten maken door een gespecialiseerd bureau in Geraardsbergen of omgeving? Bij BeHost ben je zeker aan het juiste adres. 

Vraag vandaag nog een offerte aan bij BeHost en laat jouw online aanwezigheid groeien in Geraardsbergen en omgeving!

Op maat gemaakte website voor meer online zichtbaarheid

Onze all-in pakketten bieden professionele webontwerp, technische optimalisatie, onderhoud en webhosting voor een efficiënte online aanwezigheid. Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt om je bedrijf optimaal te presenteren en goed te scoren op zoekmachines.

Onze deskundigen creëren een uniek en professioneel ontwerp dat perfect aansluit bij je specifieke wensen en doelen. We zorgen voor fijne user-experience zodat je website goed converteert. 

Onze websites zijn responsief ontworpen voor optimale weergave op elk schermformaat.

Onze oplossingen zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je website op op organische zoekresultaten verschijnt en zo meer bezoekers aantrekt.

Wij bieden ook betrouwbare en hoogkwalitatieve webhosting. We bieden all-in pakketten dat ook een domeinnaam en onderhoud omvat.

Waarom kiezen voor BeHost?
Kwaliteit, service en betaalbaar

BeHost biedt op maat gemaakte webdesign oplossingen met aandacht voor kwaliteit, service en betaalbaarheid. Onze gespecialiseerde experts maken een unieke en professionele website dat scoort bij bezoekers in Geraardsbergen en omgeving.

Professionele website op maat

Professioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp

Onze webdesigners bouwen een professionele, gebruiksvriendelijke en moderne website met aandacht voor snelheid, veiligheid en mobiele responsiviteit.

webdesign bureau met persoonlijke service
Persoonlijke service

Bij BeHost staat persoonlijke service en de tevredenheid van onze klanten voorop. We zijn altijd bereikbaar voor ondersteuning en antwoorden op vragen.

Betaalbare websites
Eerlijk en transparante prijzen

Wij bieden betaalbare websites zonder compromissen op kwaliteit. Dit dankzij op maat gemaakte prijzen, efficiënt gebruik van WordPress en samenwerken met hosting providers met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Wie zijn wij?
Jong en gedreven marketingbedrijf

Wij zijn een webdesign en online-marketing bedrijf bestaande uit vijf jonge en gepassioneerde professionals. Ons team heeft expertise in data-analyse, IT, bedrijfskunde en marketing. Sinds dag één ligt onze focus op het vormen van duurzame klantenrelaties. Daarom hechten wij bij BeHost enorm veel belang aan kwaliteit, betaalbaarheid, maar vooral persoonlijke service. Zo zetten we samen stappen vooruit!

Onze klanten aan het woord

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Websites gebouwd door BeHost

Bekijk hier een selectie van onze recente projecten. Van kleine bedrijfswebsites tot uitgebreide webshops, wij beschikken over brede ervaring en expertise in een diversiteit van projecten.

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Vorige slide
Volgende slide

Vragen?

Hiernaast enkele FAQ’s. Heb je andere vragen? Stel ze gerust aan ons

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van jouw website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

Nee, jij bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent dan ook niet verplicht om je website bij ons te laten hosten of onderhouden.

In totaal kunnen er vijf grote aanpassingsrondes zijn. Jouw aanpassingen kunnen van grote aard zijn maar moeten wel zo gedetailleerd en duidelijk mogelijk beschreven zijn. Op de finale versie kan je kleine aanpassingen vragen.

Ja, wij verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kan uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.

Wil je dat wij de inhoud van jouw website generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook je teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. 

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van jouw website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we een aantal essentiële zaken in orde zoals: meta-teksten, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan maar het vormt een basis voor verdere optimalisaties.

Om meer bezoekers op jouw website te krijgen moet je de vindbaarheid van jouw website verbeteren. Hoger scoren op Google is hier dé beste aanpak hiervoor. Alle technieken die hierin gebruikt worden vallen onder de noemer zoekmachineoptimalisatie of kortweg SEO.

SEO is een vak op zich. Echter, onze websites bevatten altijd een basispakket van SEO waardoor jouw website op technisch vlak helemaal in orde is.

Hieronder valt: SSL-certificaat, optimale snelheid, mobiele responsiviteit, meta-tags en pagina-titles, overzichtelijke structuur en sitemap, …

Na publicatie kan je ervoor kiezen dat wij jouw website uitgebreid optimaliseren voor SEO. Neem contact op voor een bespreking of raadpleeg onze online marketingpagina. Je kan er ook voor kiezen om dit zelf uit te voeren. Tools zoals Google mijn bedrijf, Google search console, Google Analytics en Yoast SEO kunnen je hierbij helpen.

Laat je website maken in Geraardbergen

Wil je een prijsberekening op maat? Neem contact met ons op via dit formulier. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend.