Website laten maken in Berchem

Bedrijfswebsite professioneel laten maken in Berchem?

Zoek je een webdesigner in Berchem of omgeving om je website te laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van professionele WordPress-websites en webwinkels voor KMO’s. Wil je ontdekken hoe wij je kunnen helpen met je bedrijfswebsite? Neem even contact op voor een vrijblijvende offerte!

Je bedrijfswebsite laten maken in Berchem

Onze klanten vertellen

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Professionele WordPress-websites voor KMO's

Wij richten ons op het bouwen van professionele websites voor KMO’s aan betaalbare prijzen. Wij passen ons aanbod aan je specifieke wensen en laten je website meegroeien met je onderneming. 

Professionele website op maat

Design

Wij bouwen websites op maat met modern en fris design. De website zal duidelijke en to-the-point structuur hebben zodat het meer klanten converteert.

webdesign bureau met persoonlijke service
Service

Je tevredenheid over onze diensten is een prioriteit voor ons. We zijn steeds bereikbaar om je te ondersteunen of vragen te beantwoorden.

Betaalbare websites
Transparant

Wij bieden onze diensten aan eerlijke en transparante prijzen. Wij bezorgen je een duidelijke prijsberekening vóór dat we beginnen aan je project.

Hoe gaan we tewerk?

Een website moet volledig aansluiten bij je wensen en verwachtingen. Daarom starten wij steeds bij het leren kennen van je bedrijf, sector en specifieke voorkeuren. Indien gewenst zullen wij na publicatie de website blijven onderhouden en monitoren om een optimale functionaliteit en beschikbaarheid te garanderen.

Wij leren jou en je bedrijf beter kennen. Hier bespreken we onder meer: je verwachtingen, sector, ontwerp voorkeuren en de gewenste inhoud van je website.

Wij bezorgen een gedetailleerde en allesomvattende prijsberekening.

We verwachten dat je ons de gewenste inhoud van de website aanlevert. Op basis daarvan bouwen wij de eerste versie van je website. Wij stellen daarna de website verder op punt volgens jouw voorkeuren en suggesties. Via verschillende aanpassingsrondes bereiken we samen een ontwerp dat aan je verwachtingen voldoet. 

De website gaat pas online als je je er volledig in kan vinden. Wij stemmen alles op elkaar af en zorgen voor een krachtige en afgewerkte website. Daarnaast geven we een woordje uitleg over hoe je zelf de inhoud kan aanpassen.

Als je je website laten hosten en onderhouden bij ons dan zorgen wij na publicatie dat je website functioneel, veilig, snel en up-to-date blijft. Verder staan we ook altijd klaar voor ondersteuning bij vragen en moeilijkheden.

Kostprijs professionele website?

Verschillende factoren kunnen een rol spelen in het bepalen van de prijs van professioneel webdesign:  

  • Aantal pagina’s?  
  • Enkel een website of ook webshop? 
  • Nodige functionaliteiten?  
  • SEO-optimalisatie?  
  • Copywriting nodig?  

Wil je weten hoeveel jouw website zou kosten? Vraag een vrijbelijvende offerte, Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je een weloverwogen beslissing maken over het laten bouwen van jouw website.   

Wij maken onze websites met WordPress, hét meeste geïnstalleerde content management system of CMS  (43,1% van de websites wereldwijd). Dit komt door verschillende voordelen:

De duizenden plug-ins maken het mogelijk om allerlei soorten widgets aan jouw website toe te voegen: contactformulieren, webwinkels, reservatiesystemen, data-analyses, API’s, …

WordPress biedt veel mogelijkheden om je website te optimaliseren voor zoekmachines (SEO). Zo wordt je website beter gevonden door je doelpubliek!

Met WordPress kunnen wij websites maken die perfect functioneren op eender welk apparaat, gaande van desktop tot gsm

Met WordPress is het mogelijk om optimale laadsnelheden te behalen. Bovendien biedt het platform de mogelijkheid om verschillende veiligheid- en anti-spamsystemen te installeren.

Je kan zonder programmeerkennis eenvoudig je afgewerkte WordPress-website beheren. Teksten aanpassen, foto’s toevoegen, nieuwe berichten plaatsen, … het lukt allemaal.

WordPress biedt optimale ondersteuning van afbeeldingen, video’s en audiofragmenten.

Wie zijn wij?

Wij zijn een webdesign en online-marketing bedrijf bestaande uit vijf jonge en gedreven professionals. Wij hebben expertises in data-analyse, IT, bedrijfskunde en marketing. Sinds dag één ligt onze focus op het vormen van duurzame klantenrelaties. Daarom besteden wij bij BeHost veel aandacht aan kwaliteit, betaalbaarheid, maar vooral persoonlijke service. Zo zetten we samen stappen vooruit!

Ons werk

Bekijk hier een selectie van onze recente projecten. Van kleine bedrijfswebsites tot uitgebreide webshops, wij beschikken over brede ervaring in een diversiteit van projecten.

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Vorige slide
Volgende slide

Online zichtbaarheid in Berchem dankzij onze complete digitale oplossingen

Met een combinatie van professionele webdesign en technische optimalisatie zal je website goede online score behalen. Daarnaast kan je met voordelige en all-in pakketen je website laten onderhouden en hosten bij BeHost. 

Wij maken websites die perfect aansluiten bij je specifieke wensen en verwachtingen. Wij bestuderen je visie, sector en bedrijf om het ontwerp en structuur af te stemmen op je doelpubliek. 

Wij bouwen professionele websites volgens de huidige technische normen voor WordPress. Snelheid, mobiel-vriendelijkheid, structuur, meta-tags, …etc worden bij BeHost altijd geoptimaliseerd om zo betere online zichtbaarheid te behalen.

Wij bieden betrouwbare en hoogkwalitatieve webhosting aan. Onze complete pakketen inclusief een domeinnaam en onderhoud.

Heb je nog vragen?

Hiernaast enkele FAQ’s. Heb je andere vragen? Stel ze gerust aan ons

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van jouw website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

Nee, jij bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent dan ook niet verplicht om je website bij ons te laten hosten of onderhouden.

In totaal kunnen er vijf grote aanpassingsrondes zijn. Jouw aanpassingen kunnen van grote aard zijn maar moeten wel zo gedetailleerd en duidelijk mogelijk beschreven zijn. Op de finale versie kan je kleine aanpassingen vragen.

Ja, wij verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kan uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.

Wil je dat wij de inhoud van jouw website generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook je teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. 

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van jouw website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we een aantal essentiële zaken in orde zoals: meta-teksten, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan maar het vormt een basis voor verdere optimalisaties.

Om meer bezoekers op jouw website te krijgen moet je de vindbaarheid van jouw website verbeteren. Hoger scoren op Google is hier dé beste aanpak hiervoor. Alle technieken die hierin gebruikt worden vallen onder de noemer zoekmachineoptimalisatie of kortweg SEO.

SEO is een vak op zich. Echter, onze websites bevatten altijd een basispakket van SEO waardoor jouw website op technisch vlak helemaal in orde is.

Hieronder valt: SSL-certificaat, optimale snelheid, mobiele responsiviteit, meta-tags en pagina-titles, overzichtelijke structuur en sitemap, …

Na publicatie kan je ervoor kiezen dat wij jouw website uitgebreid optimaliseren voor SEO. Neem contact op voor een bespreking of raadpleeg onze online marketingpagina. Je kan er ook voor kiezen om dit zelf uit te voeren. Tools zoals Google mijn bedrijf, Google search console, Google Analytics en Yoast SEO kunnen je hierbij helpen.

Website laten maken in Berchem

Wil je onze diensten ontdekken? Vraag via dit formulier een offerte op maat. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!