Je website laten maken in Merchtem

Je bedrijfswebsite laten bouwen door een Professioneel webdesign bureau?

Zoek je een webdesignbedrijf gespecialiseerd in WordPress-websites? Wil je je website professioneel laten maken in Merchtem of omgeving? BeHost biedt professionele webdesigndiensten op maat tegen zeer voordelige prijzen!

Wil je ontdekken hoe wij je online groei kunnen ondersteunen? neem contact op en ontvang een vrijblijvend offerte!

Laat je website bouwen in Merchtem

Wat vinden de klanten van BeHost

Yingjia Fu
Lees verder
Een aanrader voor wie een trusted web partner met een persoonlijk touch zoekt
...Ik ben niet alleen zeer tevreden over hun opgeleverd werk, maar hen aftercare is uitstekend...
Patrick Vermeulen
Lees verder
Heel professioneel en betrokken
Heel professioneel en betrokken. Ik werd snel en uitgebreid geholpen bij elke vraag. Zeer blij met de samenwerking.
Helena de Vries
Lees verder
Zeer vlotte samenwerking
Zeer vlotte samenwerking. Snelle en aangename communicatie. Ik raad hun zeker aan.

Professionele diensten voor een betaalbare prijs

Wij richten ons op het maken van betaalbare websites met professionele uitstraling. Onze webdesigners bouwen een unieke en dynamieke website en engageren zich om je de beste service te verlenen. 

Professionele website op maat

Ontwerp op maat

Wij bouwen unieke websites met modern en fris ontwerp. Daarnaast besteden we aandacht aan de bezoekerservaring (UX) door de website te structureren op een vlotte en makkelijk te volgen manier.

webdesign bureau met persoonlijke service
24/7 dienst

Bij ons staat je tevredenheid centraal. We zijn steeds bereikbaar om je vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij problemen of onderbrekingen.

Betaalbare websites
Voordelige prijs

Wij bieden onze diensten aan de voordeligste prijzen zonder toegevingen op kwaliteit. Wij bezorgen je een duidelijke en complete offerte alvorens we beginnen aan je project.

Wij maken onze websites met WordPress, hét meeste gebruikte contentmanagementsysteem (43,1% van de websites wereldwijd). Enkele redenen hiervoor zijn:

De duizenden plug-ins maken het mogelijk om allerlei soorten widgets aan jouw website toe te voegen: contactformulieren, webwinkels, reservatiesystemen, data-analyses, API’s, …

WordPress biedt veel mogelijkheden om je website te optimaliseren voor zoekmachines (SEO). Zo wordt je website beter gevonden door je doelpubliek!

Met WordPress kunnen wij websites maken die perfect functioneren op eender welk apparaat, gaande van desktop tot gsm

Met WordPress is het mogelijk om optimale laadsnelheden te behalen. Bovendien biedt het platform de mogelijkheid om verschillende veiligheid- en anti-spamsystemen te installeren.

Je kan zonder programmeerkennis eenvoudig je afgewerkte WordPress-website beheren. Teksten aanpassen, foto’s toevoegen, nieuwe berichten plaatsen, … het lukt allemaal.

WordPress biedt optimale ondersteuning van afbeeldingen, video’s en audiofragmenten.

Ons werk

Bekijk hier een selectie van onze recente projecten. Van kleine bedrijfswebsites tot uitgebreide webshops, wij beschikken over brede ervaring in een diversiteit van projecten.

Gratisschatting
Voor BV SEA ESTATE in Brugge ontwierpen we een dynamisch website waar bezoekers een gratis schatting van hun woning kunnen aanvragen.
Adekwaat Berchem
Voor Adekwaat Berchem in Antwerpen maakten wij een moderne website op maat om het bedrijf goed online te representeren.
Esorchestra
De European Student Orchestra (Leuven) koos voor een website om hun talenten aan de buitenwereld te tonen met behulp van videofragmenten.
Vorige slide
Volgende slide

Word gevonden in Merchtem met onze all-in oplossingen

Behaal snel online succes met een combinatie van professionele webdesign en technische optimalisatie. Daarnaast kan je met voordelige en all-in pakketen je website laten onderhouden en hosten bij BeHost. 

Wij bouwen professionele websites volgens de huidige technische normen voor WordPress. Snelheid, mobiel-vriendelijkheid, structuur, meta-tags, …etc worden bij BeHost altijd geoptimaliseerd om zo betere online zichtbaarheid te behalen.

Wij maken websites die perfect aansluiten bij je specifieke wensen en verwachtingen. Wij bestuderen je visie, sector en bedrijf om het ontwerp en structuur af te stemmen op je doelpubliek. 

Wij bieden betrouwbare en hoogkwalitatieve webhosting aan. Onze complete pakketen inclusief een domeinnaam en onderhoud.

Heb je nog vragen?

Hiernaast enkele FAQ’s. Heb je andere vragen? Stel ze gerust aan ons

Binnen 21 werkdagen nadat je ons de gewenste inhoud hebt geleverd, bezorgen we jou de eerste versie van jouw website. Dit is een schatting waarbij we ervan uitgaan dat je ons alle benodigde middelen tijdig ter beschikking stelt.

Nee, jij bent de eigenaar van het uiteindelijke ontwerp en je bent dan ook niet verplicht om je website bij ons te laten hosten of onderhouden.

In totaal kunnen er vijf grote aanpassingsrondes zijn. Jouw aanpassingen kunnen van grote aard zijn maar moeten wel zo gedetailleerd en duidelijk mogelijk beschreven zijn. Op de finale versie kan je kleine aanpassingen vragen.

Ja, wij verwachten in de meeste gevallen dat je de inhoud zelf aanlevert. Daaronder vallen ook foto’s, video’s, files, producten, … Je kan uiteraard de inhoud steeds wijzigen tijdens de aanpassingsrondes. Na publicatie ben je vrij om de inhoud verder te verfijnen.

Wil je dat wij de inhoud van jouw website generen of redigeren. Dat kan, maar dit wordt als een aparte dienst aangerekend. In het kader van optimalisatie voor zoekmachine kunnen we ook je teksten herschrijven zodat ze beter scoren voor organische zoekresultaten. 

SEO (de afkorting voor search engine optimization) verwijst naar een tal van technieken om de vindbaarheid van jouw website op organische zoekmachines (zoals Google, Bing, …) te optimaliseren. Bij basis-SEO brengen we een aantal essentiële zaken in orde zoals: meta-teksten, sitemap, installeren van SEO-plugins, … Dit betekent niet dat je aan de top van de zoekresultaten zal staan maar het vormt een basis voor verdere optimalisaties.

Om meer bezoekers op jouw website te krijgen moet je de vindbaarheid van jouw website verbeteren. Hoger scoren op Google is hier dé beste aanpak hiervoor. Alle technieken die hierin gebruikt worden vallen onder de noemer zoekmachineoptimalisatie of kortweg SEO.

SEO is een vak op zich. Echter, onze websites bevatten altijd een basispakket van SEO waardoor jouw website op technisch vlak helemaal in orde is.

Hieronder valt: SSL-certificaat, optimale snelheid, mobiele responsiviteit, meta-tags en pagina-titles, overzichtelijke structuur en sitemap, …

Na publicatie kan je ervoor kiezen dat wij jouw website uitgebreid optimaliseren voor SEO. Neem contact op voor een bespreking of raadpleeg onze online marketingpagina. Je kan er ook voor kiezen om dit zelf uit te voeren. Tools zoals Google mijn bedrijf, Google search console, Google Analytics en Yoast SEO kunnen je hierbij helpen.

Website laten maken in Merchtem

Wil je een offerte op maat? Neem contact met ons op via dit formulier. Wij contacteren snel terug met een vrijblijvend prijsvoorstel.